Sleek - Lesk na rty Fruit Glaze

V posledních letech jsem si naprosto zamilovala rtěnky a výrazné barvičky. Avšak stále nejčastěji používaným produktem je u mě lesk na rty. Lesky jsem měla ráda snad odjakživa, vyzkoušela jsem jich už poměrně dost a moje láska k nim stále trvá. Když ráno nemám moc času, není nic jednoduššího, než sáhnout po lesku. Rtěnka času zabere mnohem více.

Značku Sleek většina z Vás miluje asi převážně kvůli úžasným paletkám očních stínů. Já si i velmi oblíbila make-up a radost jsem měla též z lesku na rty Fruit Glaze, tedy až do jeho prvního použití.

Lesk mám v odstínu Watermelon Bliss, v nabídce ale najdete spoustu dalších ovocných vůní. Když už jsme u té nabídky, na našich e-shopech již zřejmě není dostupný, ale v zahraničí z prodeje stáhnut nebyl. Proto jsem se i rozhodla, že mu recenzi věnuji.

Tubičkové balení mi přijde fajn, pro mě taková klasika. Aplikátor je poměrně velký, takže myslím, že menší rty by s ním mohly mít problém, ale jinak se nanáší dobře a po rtech dobře klouže.

Watermelon Bliss je taková červeno-oranžová barvička. Rtům dodá ale jen opravdu lehký nádech barvičky, rty jsou pak lesklé, šťavnaté. Bohužel teď už budu asi jen kritizovat.

Má docela hutnou konzistenci a šíleně lepí. Žádný lepivější lesk jsem snad nikdy neměla, na rtech je opravdu nepříjemný. Nejen, že lepivost je naprosto nesnesitelná, ale navíc působí těžce. Sice díky té lepivosti na rtech vydrží dlouho, ale v tomto případě to jako plus neberu.

Navíc se brzy zkazil, ze sladké vůně se stala pořádně hořká a lesk tedy letí do koše předčasně.

Máte rády lesky na rty?
Zkoušely jste ty od Sleek?

10 komentářů:

  1. Já právě lesky nemusím, spíš takové ty tekutější rtěnky, ale když už si ho mám někdy chut nanést, tak musím mít vždycky culík, protože nesnáším, když se mi na něj lepí vlasy. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tekuté rtěnky jsou fajn, takový prima kompromis. A s culíkem Tě docela chápu, i když já nosím vlasy neustále rozpuštěné.

      Vymazat
  2. Já lesky vůbec nepoužívám už mi nevyhovuji. Ale lepivý lesk vážně nesnáším.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Lesky nemám ráda a od Sleeku mám doma vzorek lesku. Dost smrděl a lepil, jinak rtěnky má Sleek opravdu top.

    OdpovědětVymazat
  4. Lepivé lesky nemám vůbec ráda. U mě by letěl do koše hned po prvním použití. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem z lesků přešla na rtěnky a používám je už jen velmi výjimečně, nejraději mám stejně balzámy na rty :D. Od takové firmy docela zklamání :/.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...