Spotřebováno za prosinec 2016 + celková bilance za rok 2016

Poslední loňskou spotřebu můžu označit za úspěšnou. Vlastně jsem až do jejího focení nevěděla, jak na tom budu. Od začátku měsíce jsem postupně přidávala prázdné obaly do krabičky a ve výsledku to čítá super číslo deset.

Také jsem mrkla na celkovou spotřebu za celý rok a pokud by Vás zajímalo pár čísel, najdete je na konci článku. Do čísel jsou započítána i cestovní balení, takže i když se někde může zdát, že jsem toho spotřebovala dost, můžou za to právě menší balení. To platí hlavně pro pleťové krémy a séra.

1. Batiste suchý šampon  Cherry (Recenze) - Batiste zná snad každý. Šampon vlasy zbaví mastnoty a dodá jim parádní objem. Nádherně sladce voní, s touto variantou jsem byla moc spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

2. L`Oréal šampon Elseve Arginine Resist X3 (Recenze) - O tomhle šamponu jsem sice tvrdila, že znovu již nepořídím, ale když se mi znovu dostal do ruky, tak holt jsem ho vzala na milost. Sice nebyl tak strašný jako posledně, ale stejně to není žádný zázrak. Vlasy se rychleji mastní a plihnou.
Koupila bych znovu: NE

3. Farmona tělový balzám s vůní perníku (Recenze) - Naprosto dokonalá vůně perníčků a cukroví. Na věrohodnosti přidávala i barva produktu. Dobře se balzám roztíral, rychle vstřebal a a pokožku nádherně provoněl.
Koupila bych znovu: ANO

4. Balea sprchový gel Cukrová vata (Recenze) - Sladké vůně, to je moje a tahle byla úžasná, hodně slaďoučká a moc příjemná. Dobře pění, nevysušuje a doma mám ještě jedno balení.
Koupila bych znovu: ANO

5. Ziaja jemný odličovač očí (Recenze) - Odličovač naprosto k ničemu. Téměř nic neodlíčil, akorát oči podráždil. Jsem ráda, že je konečně pryč.
Koupila bych znovu: NE

6. Yves Rocher Rozjasňující hydratační peeling (Recenze) - Velmi příjemný peeling s gelovou konzistencí. Obsahoval spoustu zrníček, hrubý byl tak akorát a pleť krásně vydrhl bez toho, aby ji vysušoval či podráždil.
Koupila bych znovu: ANO

7. H2O+ Odličovací péče Total Source Optimum Cleanser (Recenze) - Tohle bylo něco tak mooooc příjemného. Odličovač měl až takovou sametovou konzistenci, která byla na pleti perfektní. Moc dobře čistil a pleť nevysušoval. Recenzi chystám.
Koupila bych znovu: ANO


8. Lirene pleťový krém pro suchou pleť (Recenze) - Krém byl hodně hutný, přesto se dobře vstřebával. Pro velmi suchou pleť ale rozhodně není, jelikož ta hydratace zas tak vysoká není. Pro normální pleť ale ok, případně pro suchou na teplejší měsíce.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. Avon Povzbuzující slupovací maska s bílým čajem (Recenze) - Je hutná, gelová a během deseti minut zaschne. Sloupnout jde jedna radost a pleť je pak nádherně čistá, jemná na dotek. Za mě velká spokojenost.
Koupila bych znovu: ANO

10. Miss Sporty So Fine Skin Matching Make-Up (Recenze) - Tenhle make-up byl velmi milým překvapením na to, že se jedná o MS. Sice lehčí krytí, ale pleť krásně sjednotí a nevysušuje. Na léto ideální společník. Bohužel teď ke konci se začal drolit a tím pádem flekatět, proto vyhazuji nedodělaný.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

A tady už bilance za celý rok 2016:
Sprchové gely + intimní gely: 12
Tělová mazadla a opalovací mléka: 13
Pleťové krémy: 7
Pleťová séra: 3
Oční krémy: 1
Pleťové masky: 4
Čistící gely a micelárky: 8
Krémy na ruce: 5
Deodoranty: 2
Šampony: 7
Kondicionéry: 4
Laky na vlasy, séra apod: 7
Peelingy: 2 pleťové, 3 tělové
Řasenky: 4
Oční stíny: 5
Oční linky: 1
Balzámy na rty: 5
Make-upy: 5
Pudry: 1
Vůně: 3
Ostatní: 5


Co se povedlo spotřebovat Vám?
Počítali jste spotřebu za celý rok?

24 komentářů:

  1. Balea sprcháček Cukrová vata mám taky a používám ho jako pěnu a krásně mi voní :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Lituji toho že jsem na ten balea sprcháč už nenarazila hned bych ho brala :)) Batiste je můj nejlepší pomocník :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Mě hrozně láká značka Farmona a ty jsi mě zase o něco více nalomila k tomu si něco nového pořídit :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek i bilance :-) Spotřebováno za celý rok taky sepíšu, jen co dám dohromady článek o spotřebě za prosinec :-D Snad už o víkendu se dostanu k nafocení.

    OdpovědětVymazat
  5. S odličovačem Ziaja mám stejnou zkušenost, mizerně odličoval a po použití jsem měla akorát podrážděné oči. Zato sprcháč Balea byl parádní, taky mám ještě jedno balení v zásobě:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Cukrovou vatu mám načatou už hodně dlouho, ale bohužel měly přednost jiné produkty z minulé zimy nebo vánoční vůně. Ale brzo na ni zas dojde :) Ta celková statistika je zajímavá a člověk si ani neuvědomí, co za ten rok spotřebuje, dokud to není vidět takhle přehledně. Já mám určitě vyšší skóre u deodorantů, naopak u mazadel všeho typu nižší. Moc vzorečky nepoužívám, takže pak se to nenačítá tak snadno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzorky mam jen u pletovych kremu, telova jsou vse plne produkty :)

      Vymazat
  7. Já spotřebu nesčítám, ale určitě ji mám menší. Třeba stíny už mám druhý rok pořád jedny, řasenka mi vystačí rok... Jen asi deodorantů (resp. antiperspirantů) mám větší spotřebu, možná je to tím, že používá roll-on, ne sprej...

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo, to shrnutí za celý rok se mi líbí! :) Ale úplně bych se bála to zkoušet u sebe :D

    OdpovědětVymazat
  9. ten pleťovy peeling hydra vegetal yves rocher som si kupila už druhe balenie naozaj bol dobry, ale rozmýšľam nad ou zlupovacou maskou planet spa ked sa tak dobre zlupava :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se slupovala vážně dobře, jde to jedním tahem :D

      Vymazat
  10. Teda klobouk dolů za počet spořebovaných tělových mlék! Já mám za celý rok tak maximálně 3 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mažu se poctivě po sprše, takže jedno mléko mám tak na cca ten měsíc :)

      Vymazat
  11. Ziaja mě překvapila negativním hodnocením, zatím jsem četla samou chválu. A masky od Avon z řady Planet Spa jsou snad všechny úžasné.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaju mám ráda, ale tenhle odličovač fakt nestojí za nic a snad jsem na něj ani nic dobrého nečetla.

      Vymazat
  12. Líbí se mi produkty od Farmony, obaly jsou dosti lákavé. Právě používám peeling od Yves Rochera a je skvělý.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...