Sprchové gely - Avéne, Dermacol, Yves Rocher, Balea

Mixy recenzí, nebo-li více recenzí v jednom článku, jsou u Vás velmi oblíbené. Většinou se tedy snažím spíše každému produktu věnovat samostatný článek, pokud se tedy nejedná o nějakou sadu, ale někdy mixy také vítám. Kromě toho dnešního mám nachystaný ještě jeden podobný článek a každý bude tématický zaměřený.

V tom dnešním se podíváme na sprchové gely. Zrovna o sprchových gelech se toho nedá říct až tolik, ale škoda o nich nemluvit vůbec. Dříve mi bylo celkem jedno, jaký sprcháč používám, ale dnes? Hodně dám na vůně, mám oblíbené značky a sprcháče dokáží zpříjemnit večerní rituál.

Avéne Jemný sprchový gel
Tento sprchový gel od značky Avéne je vhodný i pro citlivou pokožku. Neobsahuje parabeny, barviva a dokonce je i bez mýdla. Naopak v něm najdete termální vodu, která pokožku zklidňuje a působí proti podráždění. Je vhodný nejen na tělo, ale i na pleť či jako pěna do koupele.

Má poměrně řídkou konzistenci, ze začátku nevytvářel skoro žádnou pěnu, nakonec se ale rozpěnil, i když pěnu vytváří spíše hodně jemnou. Myje dobře, nevysušuje, ale na pleť mi tedy vhodný nepřijde. Jakmile jsem ho zkusila i na obličej, tak jsem měla pocit pnutí a vysušení, na těle ovšem bez problému. Má příjemnou vůni, typická Avéne vůně, což je kombinace lékárny a krému. Kdo rád čisté vůně, určitě bude spokojen.

Spokojená jsem i s balením. Láhev má 500ml, takže vydrží poměrně dlouho. Navíc je s praktickou pumpičkou, což mi moc vyhovovalo. Sprcháč mi stál na vaně a vždy stačilo jen pumpnout. Nevýhodou může být snad jen cena, která se pochybuje cca kolem 300Kč.
Obsah: 500ml
Cena: 300Kč
Hodnocení: 4/5

Dermacol Podmanivý sprchový gel Hruška Williams
Řadu Aroma Ritual nemá cenu asi představovat. Je velmi oblíbená a i u mě ji najdete v hojném zastoupení. I když jsou sprcháče spíše průměrné, vůně jsou tak dokonalé, že jim nelze odolat. Sprcháč má hustší, gelovou konzistenci, která Vaše tělo zahalí do jemné, ale zároveň velmi bohaté pěny, která pokožku nevysušuje.

A vůně? Bože, to je něco tak dokonalého. Hrušky nejím, od mala je nemám ráda, překvapivě v kosmetice mi ale voní a tenhle sprcháč je naprosto k sežrání. Vůně je krásně čistá, šťavnatá a slaďoučká. Za mě jedna z nejpovedenějších vůní této řady.
Obsah: 250ml
Cena: 59Kč
Hodnocení: 5/5

Yves Rocher sprchový gel Verbena
Sprchový gel je bez parabenů a barviv. Obsahuje čistý výtažek z listů verbeny a je obohacen o gel z bio aloe vera. Gel je poměrně hustý a podle popisu by měl vytvářet jemnou pěnu. S tím ovšem nesouhlasím, jelikož pění perfektně a hodně.

Vůně je spíše letní záležitostí, jelikož verbena je citrusová vůně. Opravdu hodně svěží, až taková nakyslá vůně.Verbena mi naprosto sedla, problém mám jen s balením, jelikož na víčku jsem schopná zlámat si všechny nehty. Sprcháče YR jsou dražší, ale určitě se dají sehnat v akci.

Obsah: 200ml
Cena: 179Kč
Hodnocení: 4/5

Balea sprchový gel Duha
Asi nejočekávanějším a nejžádanějším sprcháčem je tento s jednorožcem od Balei a já se vůbec nedivím. Sama jsem po něm koukala již v Rakousku, zda ho nemají. Bohužel, takže jsem ráda, že se dostal k nám, protože je naprosto rozkošný. Miluji jednorožce.

Gel má klasickou, řidší konzistenci. Pění tak nějak přiměřeně, sice nevytvoří hustou, bohatou pěnu, ale lehčí pěny se dočkáte. Pokožku dobře umyje a nevysušuje. Má úžasnou, slaďoučkou vůni. Cítím v tom cukroví, bonbonky, no zkrátka k sežrání. Vůně je ale hodně jemná, ocenila bych možná malinko výraznější, ale jinak spokojenost. Asi nedokážu být díky obalu objektivní :D
Obsah: 300ml
Cena: 24,90Kč
Hodnocení: 5/5

Balea sprchový gel Marshmallow
Bonbony marshmallow mám hrozně ráda, takže další sprcháč, který mě zaujal a i když mám zásoby, neodolala jsem. Balea teď přináší jednu super vůni za druhou.

Sprchový gel je hodně podobný jako ten předchozí. Stejně řídká konzistenci, dokonce i podobné barvy. Pění také obdobně, méně, ale za to nevysušuje a myje dobře. Vůně také hodně sladká a opravdu je cítit po marshmallow. Je o něco málo výraznější než Duha.
Obsah: 350ml
Cena: 29,90Kč
Hodnocení: 5/5

Znáte některý sprcháč? 
Kolik jste ochotné do sprcháče investovat?
Jaká je Vaše oblíbená značka?

9 komentářů:

  1. Od Baley mám tu druhou variantu s čokoládou a je fajn :-) od Yves Rocher zase miluji kávový sprcháč a s makadamiovým oříškem :-) ale ten už mi myslím přestali vyrábět :-(
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Hrušku sprcháč od dermacolu jsem ještě nezkoušela, ale YR sprcháče mám velice ráda, tento jsem nezkoušela. Balea je taková osvědčená klasika, která nezklame. Pro ten sprcháč vatu jsem šla, ale už bohužel nebyl :D
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. Ten sprcháč s jednorožcem je právě viděla i u jiné blogerky a taky ho má jen kvůli obalu :D. Jinak ten Aroma Rituals s hručkou mě zaujal asi nejvíce. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký článek...
    Láká mne ten YR - citronové a vůbec nakyslé věci mám ráda.
    Z řady Rituals jsem měla jahodu s rebarborou a nevoněla mi, stejně jako pleťové mléko s vůní tibetský jasmín, takže už nemám moc odvahu zkoušet něco dalšího, byť na to čtu na blozích chválu...

    OdpovědětVymazat
  5. Hruškový Aroma Rituals je dle moho taky jedna z nejpovedenějších, ty ostatní vůně mi přijdou úplně jiné než co to má být. Mám ráda sprchové gely od Yves Rocher, sice nejsou nejlevnější za tak malá balení ale voní naprosto božsky.
    Za sprchový gel jsem ochotná dle toho co je to za produkt Za přírodní produkt jsem schopna dát víc ale za ty běžně dostupné v drogerii i v lékárnách nedám víc jak 150 kč.

    OdpovědětVymazat
  6. Z každej značky okrem Avene mám vyskúšaných niekolko sprcháčov. Dermacol Aroma rituals najradšej mám čokoládový s pomarančom, táto hruška mi až tak nevonala. Yves Rocher momentálne používam jeden úžasný vanilkový a Balea tiež vie vždy prekvapit prijemnými novinkami
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  7. To je, ale zbierka. Jaa zvyknem vynicit jeden sprchac za pol roka a aj to si mozem gratulovat. Mam strasne suchu pokozku, takze sa umyvam vacsinou cistou vodou. Ale jednorozcový od Balei mam aj ja a je super :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  8. Ten jednorožčí jsem taky chtěla, samozřejmě kvůli obalu :D Ale asi ho oželím, protože sprcháčů mám hodně a ještě dodělávám Cukrovou vatu, takže jsem naslazená dost :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...