Tetesept - Herbs & Oils

Zimu jsem nikdy neměla ráda a přijde mi, že každým rokem ji snáším stále hůře. Navíc letos je zima opravdu mrazivá a já bych ocenila nejlépe minimálně deset nad nulou. Jedno se ale zimě upřít nedá, je naprosto ideálním obdobím na horkou vanu.

Mě se v poslední době sešlo poměrně dost produktů, které koupel dokáží ještě více zpříjemnit. V listopadu značka Tetesept přišla na trh s novými solemi do koupele s názvem Herbs & Oils. Je to skvělá vychytávka, jelikož se nejedná pouze o sůl, ale balení má dvě části, z nichž v jedné najdete sůl a ve druhé se ukrývá pečující olej.

Jak jsem tedy psala výše, pytlíček je rozdělen na dvě části. První část obsahuje aromatickou mořskou sůl, která má 60g. Druhý je olejíček o objemu 15ml, který je složen s jojobového oleje, mandlí, švestek a bambuckého másla. Olejíček je možné použít rovnou se solí, nebo si ho můžete schovat až po koupeli a použít ho místo tělového mléka.

Soli určitě zaujmou i výběrem vůní. V nabídce najdete dvě varianty. Tou první je kombinace divoké růže a levandule. Vůně je jemná, levandule v ní ovšem cítit není, převládá růže. Sůl je příjemná a v podstatě okamžitě se ve vodě rozpouští. Pokud přidáte olejíček, tak ten vytvoří lehoučkou, mléčnou pěnu, která drží po celou dobu koupele.

Ve druhé vůni se snoubí mučenka a pomeranč. Tahle varianta není cítit skoro vůbec, je hodně jemná a během chviličky i ta trochu naprosto vyprchá. Možná znáte soli Tetesept s vůní kokosu, medu či mandlí, psala jsem o nich zde. Ty jsou výrazné a provoní celou koupelnu. Herbs & Oil jsou cítit tak lehce, že v podstatě při vstupu do koupelny jejich vůni ani nezaznamenáte.

Olejíček také není kdovíjak hydratační a pokud máte hodně suchou pokožku, rozhodně se následnému namazání nevyhnete. Rozhodně ty klasické soli jsou lepší. Pokud ale nemáte rády výrazné vůně, tak s chutí do nich. Neobsahují minerální oleje, silikony, konzervanty a jsou vegan. Koupíte v DM drogeriích za 54,90Kč.

 Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktů k recenzi.


Používáte soli do koupele?
Zkoušely jste Herbs & Oil?

6 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...