Brandnooz box - Leden 2017

Leden šíleně utekl a poslední lednový den dorazila Brandnooz box, první zelená krabička letošního roku. Byl poměrně těžký a plný všemožných produktů. Využijeme tedy úplně všechno a nic se doma neztratí, avšak obsah je spíše průměrný. Já jsem hodně na sladké a přiznávám, že všemožné dobroty vítám nejvíce a zrovna na ty tenhle box zaměřený moc nebyl. Něco mě zaujalo hodně, něco naopak méně, ale jak jsem psala, využije se vše, takže ve výsledku obsah fajn.

Alpro Mandlový nápoj - 1l, 69Kč
Začnu rovnou produktem, který mě potěšil ze všech nejvíc. Jsem ráda, že se občas Alpro v boxu objeví, jelikož sama od sebe si ho nekoupím, přijde mi pořádně předražený, ale chutná mi. Jednou byla v boxu nějaká dětská varianta a šíleně mi chutnala. Mandle mám ráda, že jsem z tohohle nápoje opravdu nadšená.  Dá se použít na několik způsobů-  do kávy, k cereáliím, smoothie, ale i samostatně.

Mattoni Granátové jablko - 1,5l, 16,90Kč
Je součástí řady s vylepšenou recepturou, která má vyšší obsah ovocné šťávy a krom toho je i v atraktivnějším balení. Ochucené minerálky piji, takže mi v boxech vůbec nevadí. Grapová Mattoni je navíc dobrá, takže příchuť se mi trefila do vkusu.

Spak Gourmet Kethucp bez cukru - 500g, 44,90Kč
Kečup já nerada, ale doma mizí rychlostí blesku, takže v boxu další vítaný produkt. Tenhle je bez přidaného cukru a má o 60% méně kalorií.

Emco Digestive - 115g, 24,90Kč
Jedná se o jemné a křehké sušenky, které jsou vyrobené z celozrnné ovesné a pšeničné mouky s vlákninou a čekankou. Neobsahují palmový olej, umělá barviva ani konzervanty. Podobné sušenky vždy jen ochutnám a předám dál, sušenková moc nejsem.

Penam Low Carb Krekry - 150g, 59,90Kč
Mají vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a spoustu vlákniny. Mlsání bez výčitek. Platí to samé, co výše, ochutnám, uvidím a případně zbytek pošlu dál, jelikož nikdy nejsem schopná tohle sníst sama celé a to třeba ani za týden.

Maggi Krémová polévka Rajčatová - 24,90Kč
Obsahuje více jak 300g rajčat, bazalku a oregano. Nesnáším rajskou, nejím kečup a pochybuji, že k rajčatové polévce si najdu vztah.

Vitana Paprika sladká - 23g, 13,90Kč
Sladkou papriku samozřejmě používáme a za různá koření jsem vždy ráda. Vitana přišla na trh s novými, znovu uzavíratelnými sáčky, což mi přijde jako super nápad.

Racio Mini Rolky - 44g, 14,90Kč
Rýžové chlebíčky s chia semínky, které mají praktické balení, dobrou velikost a jsou bezlepkové. Podobné chlebíčky mi celkem chutnají a sem tam si ráda zobnu a menší velikost mi přijde opravdu šikovná.

Mentos Choco čokoláda, karamel, máta - 38g, 19,90Kč
Naprosto miluji bílé čokoládové Mentos. Máta mě ale nelákala, určitě ale ochutnám a uvidím, třeba mě mile překvapí.

Jak se Vám líbí obsah?
Využili by jste vše?

8 komentářů:

  1. Pěkný obsah, mě by měl box přijít dnes :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem spokojená, akorát ty mátový bonbony bych tam mít nemusela...

    OdpovědětVymazat
  3. No já nevím jako asi bych využila vše, ale přijde mi že je to celkem nic moc poslední dobou :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Ten mandlový nápoj bych taky ráda vyzkoušela. Box se mi celkově líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se box líbí a nelíbí, využila bych tak půlku. Mandlové Alpro je moc chutná záležitost, občas si ho koupím do smoothie ale jsem schopna ho vypít samotné.
    Mini Rolky mohou být fajn na sváču ale polévky z pytlíků nemusím a suché krekry většinou skončí u králíků.

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelý obsah, využila by som asi všetko :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě nejmíň potěšily čokoládovo-mátové mentos a rajská polévka - oboje poputuje dál, vím, že by mi to nechutnalo, tak to ani nebudu načínat. Nejvíc mne potěšily krekry, mandlové mléko už jsem měla v malém balení a nenadchlo, tak uvidím, jestli udělá reparát... ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně nejvíce chutnaly krekry, i s dcerou jsme z nich nadšené.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...