Dermacol - Elixir Make-Up & Serum

V posledních pár měsících jsem používala dva make-upy, které mám doma delší dobu. Oba se mi již povedlo i dodělat a proto je nejvyšší čas se o nich zmínit. Dnes bude řeč o tom prvním a tím je Dermacol. Když jsem ho hledala na netu, abych si přečetla oficiální popis, nemile mě překvapilo, že se nejspíše už nevyrábí. To je tak, když si dávám s recenzemi načas, nebo se k produktům dostanu až později a místo označení novinka, pomalu mizí ze stojanů.

I přesto jsem se rozhodla, že o něm napíšu, třeba na něj ještě někde natrefíte a recenze se bude hodit. Celkově mám make-upy od Dermacolu hodně ráda a kdybych si měla vybrat jen jednu značku, od které budu make-upy používat, bude to právě tato značka. I když je pravda, že jsem našla i jeden, který mi naprosto nesedí, o tom ale zas jindy.

Jedná se o vyhlazující make-up s omlazujícím účinkem. Má SPF15, čímž chrání pleť slunečním zářením a volnými radikály. Pleť rozjasňuje, vypíná a sjednocuje. Obsahuje elastin z mořských řasa ceramidy, které zpomalující proces stárnutí. Díky pigmentům projasňuje mdlou pleť.

Make-up mi v hodně směrech připomíná můj oblíbený 24control. O něm jsem mimochodem psala zde. Podobné je nejen balení s praktickou pumpičkou, ale i vlastnosti make-upu. Make-up je hodně hutný, ale dobře se roztírá, s jeho aplikací jsem neměla naprosto žádný problém.

Výborně kryje, krycí schopnost je rozhodně lepší střední, zkrátka si poradí snad se všemi nedokonalostmi pleti. Přesto ale nedělá dojem masky, hezky s pletí splyne. Jak jsem psala výše, jde bez problému rozetřít, nezvýrazňuje suchá místa, ani nevysušuje a nezalézá do vrásek.

Spokojená jsem i s výdrží, po celém dni vypadá stále dobře. Nikam necestuje, nemizí a neflekatí. Souhlasím s tím, že projasňuje. Pleť je opravdu rozzářenější a na pohled hezčí. Make-up se stal mým oblíbencem a pokud by jste na něj někde natrefily, určitě doporučuji.

Máte zkušenost s make-upem?
Jaký máte názor na make-upy od Dermacolu?

9 komentářů:

  1. Tento neznám, ale mám velmi oblíbený kaviárový s korektorem, též od Dermacolu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho ani nikde neviděla, já od dermacol ještě pořádně makeupy nezkoušela. Líbí se mi od nich ten selfie makeup, nebo právě jsem zkoušela ve vzorečku BB a ten je taky dobrý. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  3. od Dermacol som myslím že makeup ešte nemala, ale ostatné produkty si kupujem, tak je možné že zablúdim aj k makeupom :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Tento make-up jsem nezkoušela, ale obecně make-upy od Dermacolu ráda mám....hlavně kaviarový v odstínu Pale.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...