Nákupy a novinky za leden 2017

Krásný den,
již pár dní máme únor, což je naprosto neuvěřitelný, leden utekl hrozně rychle. Minulý rok utekl jako voda a tenhle nejspíše na tom bude úplně stejně. Konečně tu pro Vás mám lednové novinky, které jsou takové průměrné. Přibylo mi snad od všeho něco a už teď Vám prozradím, že v únoru se máte na co těšit. Pokud sledujete můj facebook či instagram, tak určitě již víte.

Kosmetika
Musím říct, že jsem docela pyšná na to, že se mi daří celkem odolávat a nedělat zbytečné zásoby. Samozřejmě tu něco málo mám, ale většinou, tím myslím i jiné měsíce, se jedná o produkty, které dostanu a já sama utrácím minimálně. Je zas ale pravda, že si to vynahrazuji jinde :D

Ač zásoby sprcháčů mám velké, těmto novým od Balei nešlo odolat. Sprchový gel s jednorožcem byl snad nejočekávanějším sprcháčem poslední doby a doufám, že se ještě v DM objeví, ráda bych si pořídila ještě jeden. Marshamallow je také příjemně slaďoučký.

Po Vánocích na mě v práci čekal ještě jeden dárek v podobě kosmetiky Roses from Bulgaria. S růžovou vodou nemám žádné zkušenosti, tak uvidím, zda pro ni najdu uplatnění. K čemu ji používáte Vy? Tuhá mýdla jsem se naučila v poslední době používat, takže to určitě skončí na umyvadle.

Od české značky Pleva mi přišla nabídka k vyzkoušení dvou novinek a já s radostí přikývla. Bambucký balzám s propolisem je úžasný a už se moc těším, až Vám o něm napíšu. Druhou novinkou je zubní pasta, o které se samozřejmě také dočtete.

Oblečení a domácnost
Výprodeje v F&F byly čisté zlo. Nejraději bych si tam nakoupila hned několik vánočních svetrů, pyžam a všeho dalšího na příští rok. Tomu se mi povedlo odolat, podlehla jsem ale bačkorám, žádné vánoční jsem totiž neměla. Oboje bačkůrky mě vyšly na necelé dvě stovky, což je krásný a já z nich mám velkou radost.

Naopak jiné výprodeje mě ale zklamaly, i když každý tvrdil, jak toho všude mají spoustu. Nepřišlo mi, akorát jsem byla otrávená. Nakonec jsem ale objevila nové boty v CCC a já už šíleně doufám, že zima ustoupí a přijde jaro, abych je mohla vytáhnout. Modré na podpatku mě ihned okouzlily, jen škoda, že foťák nevezme tu nádhernou barvičku. Černé už jsou praktičtější a podobné jsem sháněla. Za oboje jsem dala kolem devíti stovek, takže nakonec úspěšný nákup.

Jistě víte, že mám pro Ijáčka a oslíky slabost, takže skleničky z F&F skončily v košíku hned, co jsem je uviděla. Uznávám, že je to taková zbytečnost, ale mám z nich radost.

Sehnat Disney hrnky z Billy je boj, což určitě víte, pokud sami o hrnečky máte zájem. Nakonec se mi je povedlo sehnat, i když bohužel chtěný Mickey nebyl, jsou nádherné. Pro hrnky mám slabost a i když je nemám už kam dávat, stále pořizuji nové. Proti téhle úchylce nemá cenu bojovat, na to nemám dost silnou vůli :D

Co udělalo radost Vám?
Ulovili jste něco ve výprodejích?

16 komentářů:

  1. Růžová voda je na všechno :-) dočištění pleti, v létě jako osvěžení pleti, pokud máš oděrku, ale i jako přísada do krémů, třeba na mufiny. Zkus to. Něco od Plevy bych taky ráda zkusila, ale až vypotřebuji všechno co tady mám v zásobě.

    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji na něco vyzkouším a Plevu zkus, je moc fajn :)

      Vymazat
  2. Od Baley mám tu druhou čokoládovou variantu a je super :-) moc se mi líbí ty černé botky, podobné nosím z Deichmana a jsou vážně hodně pohodlné a praktické.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoláda mi nevoněla, ale to mi voní málokterá.

      Vymazat
  3. Ty bačkůrky jsou nádherné:-) Z Baleáckých sprcháčů jsem ukořistila jak jednorozčí, tak ten marshmallow a protože byla hned vedle i čokoládová verze, tak jsem vzala i ji a ta voní překrásně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z bačkůrek mám velkou radost, těch není nikdy dost :D Čokoláda mi bohužel smrděla, ale super, že se Ti povedlo ukořistit všechy :)

      Vymazat
  4. Jednorožci jsou zpět! :) I když u nás v obchodě se dlouho neohřáli :( :D Ale věřím, že ještě budou ;) akorát mají tentokrát modré víčko :-O :D Balzám s propolisem taky používám a je to boží pomocník pro zimní období! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musím po nich mrknout :D Balzám je opravdu super, nemůžu si ho vynachválit.

      Vymazat
  5. Ty skleničky s ijáčkem jsou úžasný! Na sprcháč s jednorožcem jsem byla několikrát na lovu a pořád neúspěšně :(
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  6. Těšim se na recenze. Ach já ty balea sprchace nestihla byli hned pryč.

    OdpovědětVymazat
  7. Tvoje černé boty se mi líbí ještě víc než ty, co jsem si před 14 dny koupila já. Škoda, že jsem nezavadila o tyto.
    Hrnečky Disney jsem chtěla koupit pro děti od neteří. Ale vzhledem k neschopence jsem se do Billy ještě nedostala, takže dětičky budou mít asi smůlu :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju. Co se týče hrnečků, i když se do Billy dostaneš, tak hrnečky nejsou, během pěti minut jsem hned rozebraný.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...