Pleva - Bambucký balzám a zubní pasta s propolisem

Pamatujete na pleťový krém s kapičkou včelího jedu, který má na svědomí česká rodinná firma Pleva? Pokud ne, tak si recenzi můžete zopakovat tady a dneska Vám ukážu nejnovější přírůstky, které včelí rodinku doplnily. Na tohle testování jsem se opravdu hodně těšila a rovnou prozradím, že mě produkty nezklamaly.

Bambucký balzám s propolisem
Začala bych tím, že pochválím balení, které se mi strašně líbí a vyloženě se tím na poličce kochám. V jednoduchosti je krása a tohle je opravdu nádhera. Balzám má příjemnou vůni, která je ale opravdu čistě přírodní medová.

Obsahuje bambucké máslo, které je lisované za studena, obsahuje vitamíny A, D, E, F, antioxidanty, mastné kyseliny a fytosteroly. Bambucké máslo pleť zjemňuje, hydratuje, zpevňuje a oddaluje tvorbu vrásek.

Druhou důležitou složkou je propolis, což je směs pryskyřice, balzámů, éterických olejů a vosků. Včelky ho používají jako ochranu úlu. Propolis má regenerační účinky, urychluje proces hojení a omezuje vznik jizviček. Právě díky propolisu je balzám vhodný i pro problematickou pleť.

Balzám je vhodný jak na pleť, tak i na celé tělo, zkrátka univerzální pomocník. Já ho tedy používám hlavně na pleť a jsem maximálně spokojená. Balzám má hodně tuhou konzistenci, teplotou těla ale trošku povolí. Přesto se hůře roztírá, ale za ty výsledky to stojí. Stačí ho naprosté minimum, takže mám pocit, že mi vydrží věky a brzy ho začnu používat i na tělo.

Je hodně mastný, takže ho používám výhradně na noc. Vstřebává se totiž pomalu a nedokážu si představit, že bych na něj nanášela make-up. Pleť mám suchou, přesto jsem se ale trošku bála, zda mi na pleti nebude dělat menší neplechu. Obavy byly zbytečné, rozumíme si dokonale. Po použití mám tak neuvěřitelně hlaďoučkou pleť a bez suchých šupinek. Výborně hydratuje, což je ale jasné hned od prvního použití. Pleť je v perfektním stavu, navíc mi přijde na pohled hezčí a rozzářenější.

Ve zkratce? Miluji ho a všemi deseti ho doporučuji. Balzámek koupíte za 170Kč tady.

Propolisová zubní pasta pro svěží dech
Jednou jsem se tu zmiňovala, že se zubama mám od dětství problémy. Návštěvy zubaře jsou pro mě noční můrou a vynervovaná jsem vždy několik dní předem. Snad nikdy se to neobejde bez vrtání, blbé zuby jsem chytla po mámě.

Na pasty jsem docela háklivá, celkově nemám ráda pálivé či mentolové věci a u past to platí také. Jakmile pasta více pálí, nesnesu ji. Vlastně bych byla nejvíce spokojená s dětskou jahůdkovou :D Propolis působí protizánětlivě a bojuje proti bakteriím.

Pasta je samozřejmě čistě přírodní a má vysoký obsah máty, díky které budete mít svěží dech. Navíc obsahuje přírodní bělidlo, které odstraňuje nevzhledné skvrnky. Svěží je opravdu hodně a ta máta je dost cítit. Pasta sama o sobě nepálí, což je skvělé, ale po vyčištění Vám protáhne snad všechny dutiny a ještě dlouho poté cítíte, že jsou zuby opravdu čisté a dech svěží.

Pastu používám měsíc a musím říct, že mi zuby přijdou opravdu o chlup bělejší. Ta svěžest je tedy na mě moc a snesla bych menší, ale to je jen čistě můj problém. Navíc mi s ní nekrvácí dásně, což beru jako velké plus.

Mám výtku ale k balení. Pasta je docela tuhá a jde strašně špatně vymáčknout. Zrovna po ránu, kdy člověk spěchá, je to občas k vzteku. Pastu najdete zde a stojí 143Kč.

Když to shrnu, tak jsem s oběma produkty moc spokojená. Balzám je úžasný a ihned jsem si ho zamilovala. Rozhodně o něm nepíšu naposledy. Doporučit můžu i pastu, byť na mě je moc mátová, ale to je opravdu jen moje háklivost. Novinky se moc povedly.

Moc děkuji firmě Pleva za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte Plevu?
Jak Vás produkty zaujaly?

3 komentáře:

  1. No jako osobně si myslím, že jsi mě dosti nalákala na ten balzám, ale kurňa já mám tolik krémů a olejů, že už další nemohu kupovat :D Ale uvidíme, zubní pasta není pro mě.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, ten bambucký balzám vypadá dokonale. Zubní pasty můžu používat jen ty od Elmex.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. maju paradne vyrobky nie raz som ich obzerala ale ešte som nemala možnosť vyskúšať ani jeden, ten balzam ma veľmi zaujal medové veci mam rada:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...