Random aneb leden 2017

Krásnou sobotu,
jak si užíváte víkend? V dnešním článku se naposledy poohlédneme za minulým měsícem a příští týden Vás kromě klasických recenzí čeká i ukázání zimního DM boxu. Pokud mě sledujete na instagramu, tak jste již spoustu fotek určitě viděli, ale jsou tací, kteří IG nevedou, takže s randomy určitě neplánuji přestat.

Leden nebyl vůbec zajímavý měsíc a pro mě je snad nejméně oblíbených měsícem celého roku. Je zima, mrzne, já jsem v jednom kuse unavená a teplo je ještě v nedohlednu. Navíc tahle zima je opravdu už moc dlouhá a já ji špatně snáším.

Přesto jeden zážitek mám a to návštěvu zoo. Vyšlo i hezky počasí, takže jsme si její návštěvu opravdu užili. Pokud by Vás zajímalo více fotek, tak článek najdete tady. Zimní zoo má rozhodně něco do sebe. Jinak bych ale nejraději vůbec nevylejzala z domu, byla zalezlá pod teplou dekou, v ruce kafe a sledovala oblíbený seriál.
 Oreo donut byl zklamáním / Svařené víno s jablíčkem / Miluji metro, obzvlášť tohle růžové

 Smoothie /  Linzer Torte - Nej příchuť / Pálím denně

 Zoo Praha

Holky moje / Přivolávám jaro

Jaký byl Váš leden?
Také se těšíte na teplo?

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...