Spotřebováno za leden 2017

První letošní spotřeba není vůbec marná. Během celého měsíce jsem furt něco přidávala a nakonec z toho vzniklo devět prázdných obalů a pár vzorků. Jsem hlavně ráda za deosprej, kterých mám doma v zásobě hodně a neubývají v podstatě vůbec. Prázdný make-up je také skvělý, protože i jejich zásoba je bohatá. Na konci Vás navíc čeká ještě bonus, tak snad novinku uvítáte.

1. Klorane šampon s výtažky s granátového jablka (Recenze) - Šampon měl hodně hutnou konzistenci a i po smytí byl výsledek jak s balzámem. Vlasy jemné, příjemné na dotek. Hezky voněl, ale vůně se ve vlasech nedržela. Vlasy umyl, nemastil, jen nebyly u kořínků tak nadýchané.
Koupila bych znovu: ANO

2. Klorane balzám s výtažky s granátového jablka (Recenze) - Vlasy nezatěžuje a jdou s ním krásně rozčesat a i během dne se méně zacuchávají.
Koupila bych znovu: ANO

3. Playboy deosprej Play It Sexy Pin Up Collection (Recenze) - Nemusím deospreje, nemám v nich důvěru a vadí mi další spousta věcí, překvapivě mám doma ale šílenou zásobu, protože vůbec neubývají. Na zimu, nebo na den jsem si na ně ale zvykla. Tenhle je fajn, hezky voní a cítím ho i po celém dni. Přesto si sama od sebe sprej nekoupím.
Koupila bych znovu: NE

4. Nivea antiperspirant Invisible For Black & White - Naopak tohle je moje stálice, kterou kupuji stále dokola a jsem maximálně spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

5. Ryor bylinný gel na unavené nohy - Vyhazuji předčasně, používala jsem ho jen výjimečně, třeba po výletech a neseděl mi. Vůně je dost výrazná, bylinková a mě vyloženě smrděl. Navíc byl hodně řídký a tekl naprosto všude.
Koupila bych znovu: NE

6. Avon krém na ruce Cocoa Butter (Recenze) - Krém je hodně lehoučký a pomaleji se vstřebává, ve větším množství se nevstřebá vůbec. Hydratuje ale na jedničku a překrásně voní.
Koupila bych znovu: ANO

7. Yves Rocher sprchový gel Verbena (Recenze) - Gel je celkem hustý a vytváří velmi bohatou pěnu. Dobře myje, nevysušuje a nádherně svěže voní po citrusech.
Koupila bych znovu: ANO

8. Dermacol Elixir Make-up & Serum (Recenze) - Tohle byl výborný make-up, hodně mi připomínal oblíbence 24control. Poměrně hutný, ale dobře se roztíral, výborně kryl, nezvýrazňoval suchá místa a vypadal dobře i po celém dni.
Koupila bych znovu: ANO

9. Sleek lesk na rty Fruit Glaze (Recenze) - Naopak tohle byla katastrofa. Jeden z nejhorších lesků, což bych od Sleeku nečekala. Šíleně lepil a brzy se navíc zkazil.
Koupila bych znovu: NE

+ vzorky krémů Ericson Laboratoire - Oba druhy krémů byly moc fajn a nebránila bych se velkému balení. Hutné, na pleti moc příjemné a výborně hydratační. Světle modrý navíc krásně voněl.

Jak jsem psala na začátku, mám tu i jeden bonus navíc. Když už o těch svíčkách píšu, možná by bylo fajn Vám ukázat i jejich spotřebu. Samozřejmě nebude tak velká a nejspíše ani každý měsíc, jelikož vůně střídám, ale vypálenou svíčku či vosk Vám vždy ukážu.

Yankee Candle střední HW Snow in Love (Článek) - Bohužel první zklamání, jelikož svíčku jsem vůbec necítila. Pálila jsem ji zároveň s nějakou další a přiznávám, že jsem ji teď pálila opravdu furt, aby mi zbytečně nezabírala místo. Vůně zkrátka není vůbec cítit.
Koupila bych znovu: NE

Co se povedlo spotřebovat Vám?
Uvítáte i další vypálené svíčky a vosky?

7 komentářů:

  1. Olejový sprcháč od YR mám právě na vaně, nádherně voní. Od YC jsem měla dvě velké svíce, jednu malou a mnoho vosků. Musím konstatovat, že vosky voní nejintenzivnêji. Teď jsem doplnila zásobu, jen tím, že je mám položené v loznici, mi celá voní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tey XR sprcháč s verbenou mám taky a moc pěkně mi voní :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Krém od Avonu Cocoa Butter jsem měla v té pleťové verzi. Úžasně voněl :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Já si nějaký deo sprej od Playboye občas koupím, na takové to přestříkání jsou super. Určitě zařazuj i vypálené svíčky a vosky, je to moje další závislost a moc ráda si přečtu s čím jsi byla nebo nebyla spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Láká mne sprcháč YR - mám ráda citrusové vůně (i chutě ;-)). A měla jsem ten čokokrém na ruce a taky jsem byla spokojená. Voněl fakt nádherně a i dobře vyživoval, i vstřebávání mi přišlo OK (možná proto,že jsem ho měla na chalupě, kde mám díky ručnímu mytí ádobí a neustálému hrabání v hlíně nebo nějakém jiném binci extrémě suché ruce)

    OdpovědětVymazat
  6. Krém na ruce od Avonu mám v obřím balení a zatím jsem ho zkoušela jen párkrát, protože jsem ještě dodělávala nějaké zbytky. Mám z té řady i tělové máslo a ta vůně je prostě dokonalá :) Ale stejně jako u krému na ruce, i tělové máslo se ve velké vrstvě odmítá vstřebat.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná spotřeba, sprchové gely od YR mám velice ráda :) Klorane bych ráda vyzkoušela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...