Zimní DM box

Stále tomu nemůžu uvěřit, ale potřetí za sebou se mi povedlo vyhrát DM box. Předtím jsem vyhrála ten úplně první a dlouho nic. Najednou hned třikrát po sobě. Tím jsem nejspíše vyčerpala veškeré štěstí, ale i body na kartě :D

Opět pochválím na začátek samotný box, který je perfektně laděn do zimního období a další využití rozhodně najde. Pozadu nezůstává ani obsah, ten minulý byl sice fajn, ale oproti jiným mi přišel slabší. Tentokrát je to ale naprosto dokonalé a při otevření víka jsem nevěděla, po čem sahat dříve. No posuďte samy.

Balea Sweet Wonderland krémový sprchový gel - 300ml
Balea sprcháče jsou taková klasika. Za málo peněz, hodně muziky. Nevysušují, myjí a krásně voní. Tenhle sprcháč kombinuje vůni vanilky s růží.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine čistící gel - 200ml
Redukuje přebytečný kožní maz a uvolňuje ucpané póry. Má svěží vůni mandarinky a limetky. Čistící gely používám denně, je to pro mě nepostradatelný pomocník. I v jednom předchozím boxu byl čistící gel a bohužel zase pro mastnou pleť. Pleť mám suchou, ale přesto gel vyzkouším  a uvidím, zda mi sedne. Neutrogenu jsem neměla ani nepamatuji, pokud vůbec někdy, tak mě láká.

Nivea Invisible For Black & White Fresh antiperspirant spray - 150ml
Niveu proti vzniku skvrn na oblečení používám, akorát tuhou verzi, to je moje dlouholetá stálice. Spreje nevyhledávám, používám je max v zimě a na doma, takže mi vydrží šíleně dlouho.

Balea šampon a balzám na vlasy 2v1 - 300ml
Díky boxům mám teď zásobu šamponů snad na dva roky dopředu, ale nevadí. Šampon obsahuje med a chia semínka. Vlasy jemně myje a zanechává je hebké, lesklé a zdravé. Já tedy šampony 2v1 nemusím, ale třeba na cestování pak bude fajn. Od Balei už jsem jeden podobný měla a překvapivě byl fajn.

Pantene pěnový balzám - 50ml
Jedná se o oplachovací pěnu, která díky lehké pěnové textuře vlasy nezatěžuje, okamžitě se hluboko vstřebává. Je určená pro jemné vlasy se sklonem k maštění. Mě se tedy vlasy nijak moc nemastí, ale na pěnu jsem hodně zvědavá.

Kamil Q10 krém na ruce - 75ml
Obsahuje Q10, vitamín E, extrakt z heřmánku a bisabolol, které působí proti stárnutí pokožky, zvláčňují a regenerují. Se značkou zkušenosti nemám, takže mě potěšila, alespoň vyzkouším zas něco nového. Krémů na ruce mám také pěkné zásoby, ale je to produkt, který používám denně.

Weleda univerzální výživný krém - 30ml
Weleda mi udělala vůbec největší radost a raduji se z ní ještě teď. Má hojivé a regenerační účinky. Obsahuje výtažek z violky trojbarevné a heřmaánkových a měsíčkových květů. Je vhodný jako klasický pleťový krém či jako krém na ruce.

Nivea Care krém - 50ml
Poskytuje intenzivní výživu bez mastného pocitu. I tenhle kalíšek Nivei mě moc potěšil. Je vhodný na tvář, tělo, ale i ruce. Zkrátka univerzální pomocník, který rozhodně najde své využití.

Balea Cherry Dream balzám na rty - 4,8g
Obsahuje vitamín E a včelí vosk, tím poskytuje rtům potřebnou hydrataci a zanechává je hebké a jemné. Balzámek je naprosto slaďoučký a i když mám balzámů doma snad několik desítek, potěšil mě.

Dermacol Longlasting Intense Color oční stíny
Na tuhle novinku od Dermacolu jsem četla velkou chválu u Ilovemakeup, takže při jejím objevení jsem úplně jásala. Stíny obsahují vysoké množství pigmentů, jsou krémové a dlouhotrvající. Díky praktickému balení se dají použít nejen jako stíny, ale i jako linka. V boxu jsem našla hezký, přirozený odstín a moc se těším, až je vyzkouším.

Rimmel Fresher Skin make-up - Vzorek
Make-up mě docela lákal, tak aspoň vyzkouším ze vzorečku.

Linziclip skřipec do vlasů midi
Na skřipce Linziclip jsem dokonce na blogu psala recenzi. Tahle velikost je určená pro středně husté až husté vlasy, což ale není moc pravda. Pro hodně husté vlasy opravdu nestačí. Ale jinak je skřipec moc fajn, krásně vypadá, drží a potěšila mě zvolená barva.

Max Sport Good Morning snídaňové pyré bezlepkové - 200g
Je to první produkt, který představuje plnohodnotnou snídani pro dospělé a obsahuje nejvyšší obsah cereálií v balení. Přiznávám, že ta dětská pyré mi chutnají, takže tohle ráda ochutnám.

Emco tyčinka 100% ovoce jahoda - 30g
Je bez lepku a s minimem  tuku, Je bohatá na vlákninu a bez palmového tuku. Tyčinku znám a moc mi chutná, na menší sváču je prima.

Povedlo se Vám vyhrát?
Jak se Vám obsah líbí?

20 komentářů:

  1. Boxík se povedl, obsah bych z větší části využila. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nepodařilo se mi teď vyhrát, ale teda koukám, to je nádherný obsah boxu, moc se mi líbí, já bych byla nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nevyhrála jsem, ale obsah se mi líbí moc, samé využitelné produkty, takže bych byla nadšená. Obzvlášť se mi zalíbil ten balzám na rty, ten mi ve sbírce ještě chybí:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten se povedl, nádhera. Škoda, že mám na kartě minusové bidy a nemohla se zúčastnit :-(

    OdpovědětVymazat
  5. No tak to máš teda štěstí! :) Já ještě ani jednou, ale téda musím říct, že v něm bylo plno krásných výrobků :)

    OdpovědětVymazat
  6. Boxík je úžasný, gratuluji k výhře. :-
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. O DM box jsem se ještě nepokoušela. Nemám dost bodů. A až budu mít, tak asi půjdu na jistotu, vyměním je za 10% slevu a udělám velký nákup. Nebo že bych se aspoň pokusila... No se svými asi 80 body mám ještě dost času na rozmýšlení. Ale obsah toho aktuálního se mi docela líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě ostatní výhody moc nevyužívám, proto mám bodů vždy dost.

      Vymazat
    2. Já jsem měla jenom 60 bodů,ale mohla jsem si box vzít a jít do mínusu.

      Vymazat
  8. Super boxík, všechno bych využila. Já mám akorát smůlu, že mám vždycky málo bodů :(. DM mám celkem z ruky a tak tam nakupuji méně, než třeba v Rossmanu nebo Tetě. Kači, a DM box má DMko každé roční období?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se zas nedostanu do Rossmanu. Sice ho mám stejně daleko jako DM, ale má špatnou otevírací dobu.
      A boxík vychází různě, v zimě už dokonce jeden byl.

      Vymazat
  9. Krásný box, já opět neměla štěstí, už nevím co s body...snad mi to vyjde příště :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...