Brandnooz box - Únor 2017

Také Vám přijde, že těch pár dní, co je únoru bráno, je hrozně znát? Měsíc opět hrozně rychle utekl a s jeho koncem dorazil tradičně i Brandnooz box. Box celkem těžký a hned na první pohled při otevření mě zaujal. Nadšení pokračovalo i dále. Tentokrát box hodnotím velmi kladně. Obsahuje tedy dost nápojů, proto ta těžší váha, ale i něco na zub. Za mě opravdu obsah na jedničku. No posuďte sami.

Bohemia Kotlíkové arašídy - 150g, 49,90Kč
Dvakrát obalované a poté pozvolna připravené arašídy v těstíčku se sladkým chilli a červenou paprikou. Koupit můžete i bylinky s kořením. Jedná se o únorovou novinku a i když chilli  či jinak pálivé jídlo nemám ráda, podobné arašídy znám a tolik mi nevadí. Určitě moc ráda ochutnám, večer na zobání budou fajn.

Bohemia Kotlíkové brambůrky - 50g, 29,90Kč
Jsou ze stejné prémiové řady jako předchozí arašídy. Brambory jsou připravované se slupkou v kotlíku. V obchodech najdete tři varianty, já v boxu objevila mořskou sůl s rozmarýnem, což je za mě ta nejlepší příchuť.

Kand Ketchup bez přidaného cukru - 300g, 24Kč
Kečup má inovované složení. Místo umělých sladidel obsahuje sladidla přírodního rostlinného původu. Píšu to vždy, když se kečup objeví v boxu, kečup nemám ráda, ale doma rozhodně využití najde a je to produkt, který  mizí poměrně rychle.

Pedro Komprimátový mix - 150g, 17,90Kč
Tak tenhle pytlík mi udělal vekou radost. Bonbonky mám ráda a značku Pedro v boxu vítám.

Rama s kokosovým a mandlovým olejem - 400g, 43,90Kč
Obsahuje kvalitní rostlinné oleje, je bez laktózy a vhodná i pro vegany. Ideální na mazání, pečení, ale i vaření. Rama mě hodně zaujala a jsem na ni dost zvědavá. Kokosový olej je hodně oblíbený právě i v kuchyni, já tedy s ním nevařím, zatím jsem mu nepropadla, ale tuhle Ramu moc ráda vyzkouším.

Dr. Oetker  Mousse au Chocolat - 50g, 20,90Kč
Obsahuje 20% kakaa a 9% čokoládových kousků. Je z kvalitních surovin a bez palmového tuku. Čokoládovou pěnu udělám ráda, značku Dr. Oetker používáme a za mě má moc dobré produkty.

Toma Nádech citron a máta - 0,5l, 14,90Kč
Je jemně mineralizovaná, bez cukru a umělých sladidel. Citron s mátou fajn volba, minerálky piji, tak proč ne.

Aquila Veritea - 0,5l, 23,90Kč
Spojení louhovaných čajových lístků s pramenitou vodou Aquila. Čaje mi udělaly radost, klasický teplý čaj nepiji, ale ledové čaje mi nevadí a po delší době si zas ráda dám. Mám tu zelený čaj s broskví a černý čaj s citronem.

Semtex Krvavý pomeranč - 500ml, 29,90Kč
Jedná se o limitovanou edici, kterou seženete v obchodech od března. Energy nápoje si sama od sebe nekoupím, takže mě většinou v boxu potěší, že si sem tam dám. Ovšem žádný vliv to na mě nemá, takže spíše jen na chuť.

+ časopis Paní domu
Časopis beru jako příjemný bonus. Co jsem tak do něj nakoukla, obsahuje pár zajímavých receptů.

Jak se Vám obsah líbí?
Potěšil by Vás?

11 komentářů:

  1. Já na svůj box zatím čekám, ale zklamal mě ten časopis :(.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. No nevím, mě zrovna tohle vydání extra nezaujalo. Jenom co bych si dala je to Pedro, to mám velice ráda :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  3. páni, moc hezké! já si zaplatila 3 boxy loni ale nenadchly mě stejně jako tento, já bych za to neplatila, v případě spolupráce, bych to samozřejmě brala =)

    http://xoxo-ronnie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne každý box může být na 100%, s tím se musí počítat a i v rámci spolupráce se určitá částka platí :)

      Vymazat
  4. Zaujala mě ta Rama, to vidím po prvé :O :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, tak mě ze všeho nejvíce zaujala ta Rama! já používám jednu bez laktózy, ale s kokosovým olejem jsem žádnou ještě neviděla. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mě na klasiku zaujaly Bohemky (hm, já se fakt nezapřu) a Dr. Oetker vypadá taky zajímavě. :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...