Essence slaví 15. narozeniny | Trendová edice live.laugh.celebrate

Krásný den, milé čtenářky!
Pokud sledujete můj instagram či facebook, určitě jste zaznamenaly, že kosmetika Essence letos slaví 15. narozeniny. Od dubna do května se i Vy můžete zúčastnit narozenin. V drogeriích najdete trendovou edici s názvem live.laugh.celebrate, která obsahuje několik mono stínů, tvářenku, fixační a rozjasňující pudr, bázi na rty a pudr na rty. Samozřejmě nesmí chybět ani rozkošná paletka, kam všechny zmiňované produkty můžete zacvaknout.


Mně k jejím narozeninám dorazil od e-shopu kupkosmetiku.cz naprosto dokonalý party box s několika produkty a hlavně drobnostmi, které jsou pro pořádnou party nezbytné. Musím říct, že z boxu jsem nadšená ještě teď, vymazlenější balíček mi snad ještě nikdy nepřišel. Obsah hned několik produktů ze zmiňované trendové edice, bonbonky na zub a hromadu party nezbytností jako jsou frkačky, balonky či čepičky.

E-shopu moc děkuji a Essence přeji jen to nejlepší, hlavně další velmi úspěšné roky, hromadu skvělých produktů a spoustu spokojených zákaznic.

Co přejete Essence Vy?
Jaký je Váš oblíbený produkt?

5 komentářů:

  1. Essence je skvělá značka, levná, dostupná, barevná... :-) jen limitky jsou v drogeriích hodně rychle vyprodané. Určitě značce přeji mnoho úspěchů, jako tomu bylo doposud. Nemám vyloženě oblíbený produkt, vždy jdu omrknout hlavně limitky a pokud mi něco hned padne do oka, koupím si to :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Taková krabička by mi taky udělala radost :). Tu paletku jsem už okukovala v drogerii.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Balíček je opravdu krásný, i mě by potěšil. Od Essence jsem si nejvíce oblíbila laky na nehty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...