Garnier Neo - Krémový antiperspirant Fresh Blossom

Když jsem přemýšlela, jaký článek zveřejnit, uvědomila jsem si, že už pěknou dobu odkládám recenzi na krémový antiperspirant od značky Garnier. Co se týče antiperspirantů, tak mám svoji stálici, po které sahám už pěkných pár let a upřímně nemám ani moc potřebu měnit, i když je fakt, že jsem si našla i jiného oblíbence.

Ovšem tento Garnier mě lákal od doby, kdy přišel na trh, což už je docela doba. Když jsem ho pak objevila v akci, neodolala jsem a jednu variantu si pořídila. Bohužel dnešní recenze nebude úplně pozitivní, z toho důvodu jsem ji furt odkládala, raději píšu pozitivně :D

Má texturu suchého krému, která na pokožce okamžitě zasychá. Neměl by zanechávat hrudky, ani skvrny na oblečení. Kromě antiperspiračních látek, které mají poskytnout ochranu až 48hodin, obsahuje také voskové krystalky a zvláčňující oleje, které pokožku chrání.

Varianta Fresh Blossom je krásně jemná, sladká květinová vůně. Voňavější antiperspirant jsem snad ještě neměla. I balení je na pohled líbivé a nevšední. Klasická tuba, která ovšem má v aplikátoru otvory, kterými vymáčknete potřebné množství krému. Ze začátku to jde hladce, ovšem ke konci počítejte s tím, že to nebude až taková sláva.

Aplikátor dobře antiperspirsant rozetře a ten během chviličky zasychá. Je opravdu příjemně krémový a nezanechává fleky na oblečení. To se týče účinků, tak působí dobře. Samozřejmě nemůžete čekat 48hodinovou ochranu, ale ještě večer cítíte právě onen antiperspirant a žádný zápach.

Jakmile jsem antiperspirant použila, během dvou dnů mě začalo šíleně svědit podpaždí. Myslela jsem, že se udrbu, nebylo to nic příjemného, kor když máte nutkání začít se drbat na veřejnosti. Garnier jsem tedy zandala a vytáhla po nějaké době, ale opět ten samý problém. To bylo v létě, kdy se člověk přece jen více potí a i když je právě na tohle antiperspirant určen, říkala jsem si, že holt v létě mi nesedí a dám mu šanci v zimě. Právě v zimě sahám třeba i více po sprejích, kterým jinak v horku nevěřím a nejsou mi ani moc příjemné, v chladnějším počasí ale s nimi nemám takový problém.

Poslední šanci dostal tedy v zimě a ani zde neuspěl. Stačily opět jen dva dny a podpaždí mě neskutečně svědilo. Přitom ale není na pohled nijak podrážděné, žádné začervenání, zkrátka nic. Ale to svědění je neúnosné. Antiperspirant tedy putoval už dál, dala jsem ho mamče a ta je s ním naopak moc spokojená. Já ovšem znovu riskovat nebudu a to ani s jinou variantou.

Máte s ním zkušenosti?
Jaký je Váš oblíbený antiperspirant?

18 komentářů:

  1. Já mám zkušenosti s jeho druhou variantou a to je ve spreji a za mě to je propadák, sice pěkně voněl, ale absolutně nedělal to co měl. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se sprejem zkušenost nemám, ale moc dobré recenze jsem také na něj nečetla.

      Vymazat
  2. Já mám oblíbené antiperspiranty od Rexony. S tímto zkušenost nemám, ale aspoň že mamce posloužil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Mně tohle vůbec nesedlo, textura nezasychající, nesvědilo mě to teda jako tebe, ale stejně, byl pěkně otravný a ještě podle mě bez efektu. A jaká je tvoje antiperspirantová stálice? Já pořád tápu :/

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejraději tuhou Niveu proti bílým skvrnám, ani nespočítám, kolik už jsem měla balení za ta léta.

      Vymazat
  4. Já preferuju kuličkové antiperspiranty. Ty tuhé nebo krémové nemusím - teď mám jeden z Rexony a nevyhovuje mi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naopak nesnáším kuličky, hrozně mi pak vadí ten mokrý pocit po nanesení.

      Vymazat
  5. fuuha je možne že maš nejaku alergiu na nejakú látku čo obsahuje, lebo mňa podpazušie z neho nesvrbelo ale nejako velmi som sním nadšená nebola raz som ho vyskúšala a stačilo, je to iba taky priemerny dedodorant. Ja mám najradšej dove klasicky v spreji a aj keď som ešte nenarazila na žiadny dezodorant ktorý by pomohol proti poteniu tento aspoň vydrží voňať a to je pre mňa to najhlavnejšie:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco mi v něm určitě vadilo, protože reakce pokaždé stejná.

      Vymazat
  6. Já jsem měla jinou variantu už před pár lety. Podpaží mě nesvědilo, ale absolutně neúčinkoval. Měla jsem pocit, že se potím a zapáchám snad ještě víc, než kdybych nepoužila vůbec nic :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Už som ho skúšala a bol celkom fajn, škoda len, že je tak krémový. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  8. i didn't try it and I guess I shouldn't. :)
    Good post.

    Kathy's delight / Instagram

    OdpovědětVymazat
  9. Mně antiperspiranty od Garnieru nikdy moc neseděly a myslím, že by tento ani nebyl výjimkou.. Osobně preferuju ty od Rexony :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...