Nákupy a novinky za únor 2017

Krásný den,
jak si užíváte jarní počasí? Dnešní článek se tu měl objevit již v pátek, bohužel vůbec nebyl čas ho sepsat a tak trochu se zpožděním. Samozřejmě se můžete těšit i na spotřebu, random a po delší době i Movie tip, jelikož jsem zavítala do kina.

I když je únor nejkratší měsíc, novinek mám požehnaně. Přibylo mi hodně kosmetiky, i když já si koupila naprosté minimum, navíc nezbytností, které byly již třeba. Na otočku jsme ale zajeli s Honzou do Primarku, kam jsem chtěla a tak nejvíce útraty je v rámci oblečení a bytových věcí. Teď už je ale prioritní vyvolat fotky, které nemám za poslední dva a půl roku a pomalu šetřit na výletování :)

Kosmetika
Tentokrát tu nemám společnou fotku, jelikož poté, co jsem ji nafotila, mi na poslední chvíli přibylo ještě pár kousků a upřímně, nechtělo se mi vše zas vytahovat a přefocovat. Začala bych tou největší hromádkou a tou je DM box. Již po třetí za sebou se mi povedlo vyhrát, což je neuvěřitelné. Obsah tentokrát stál fakt za to, jsem z něj nadšená. Pokud Vás zajímá celý obsah, najdete ho tady.

Došel mi tělový peeling a ač je to k neuvěření, zrovna peelingy v zásobě nemám :D A tak jsem naběhla do drogerie Pemi a vybrala si značku Joanna. Měla jsem ji už kdysi a co pamatuji, tak byla fajn. Peelingy jsou celkem malé, tak jsem vzala rovnou dva a voní úžasně.

Také se pomalu blížím ke konci své milované tužky na oči od Nice Cosmetics. Je to stálice, kterou používám snad už dvanáct let. Takže dvě pro jistotu do zásoby.

Po delší době se u nás stavila teta se sestřenicí. Tohle se dá brát vlastně ještě jako vánoční dárky, jelikož těsně po Vánocích jsme se neviděly. Rozšířily moji zásobu Balei o sprcháč a tělové mléko ve variantě Diamanten traum, které byly v dárkovém balení ještě s houbou na mytí. Od Balei toho teď mám doma hodně, ale jedná se o samé limitky, tak se nejspíš recenze už na blogu neobjeví.
Dále tu mám ještě šampon a kondicionér od Oriflame, na které jsem hodně zvědavá. Jednou jsem vlasovku Oriflame měla a byla fajn.

Primark
Dostáváme se k těm největším nákupům a tím je Primark. Naposledy jsme tam byli na přelomu listopadu a prosince a vánoční zboží nás dost zklamalo. Na instagramu jsem viděla, co mají teď a byla nadšená, proto Honza nabídl, že se tam tedy na otočku stavíme. Spoustu toho, co jsem měla vyhlédnutého, neměli, na druhou stranu měli jiné věci, které mi udělali velkou radost. Navíc byly za fajn ceny, takže jsem ani tolik neutratila.

Jak můžete vidět, jedná se o opravdu dospělé nákupy :D Tentokrát se naplnilo vyřádilo moje dětské já. Triko s Central Perkem jsem měla vyhlédnuté a jsem ráda, že ho měli, pokud by jste nevěděli, tak se jedná o kavárnu ze seriálu Přátelé, který zbožňuji. Navíc jsem našla i pyžamové kalhoty, ze kterých mám šílenou radost. Tričko nejspíše také skončí jako pyžamo, jelikož je docela obyčejné a k teplákům bude asi nejlepší.
Neodolala jsem ani pyžamu s Cookie Monstrem, které bylo ve slevě za pět euro. Pyžama z Primarku mám hodně ráda a pomalu vždy s nějakým odjedu.

Home sekci naprosto miluji a většinou se mi líbí více než samotné oblečení. Za sedm euro jsem neodolala povlečení s Disney motivem. Líbí se mi, že je oboustranné, z jedné strany kladné postavy, z té druhé záporné. Spolu s jednorožčím polštářem se jedná o největší infantilnosti :D

Jednorožčí bačkory jsem hodně chtěla a teď je nedám pomalu z nohou. Teploučké ponožky s Cookie Monstrem jsou moc příjemné. To je další věc, kterou ráda v Primarku kupuji, ponožky. Hrnečků jsem měla vyhlédnutých hned několik, ale našla jsem jen tenhle s kočkou. Dále tu mám svícen, jak jinak než s jednorožcem, což je taková hezká blbůstka a svíčku, která krásně voní.

Oblečení a ostatní
Asi budu muset absolvovat nějaký kurz focení oblečení, protože to zkrátka neumím a pak nevynikne krása tohohle kabátku. Koupila jsem ho v New Yorkeru za 399Kč. Kabátky mám hrozně ráda a podobný, jen na zavazování ještě nemám.

V Lidlu jsem samozřejmě nemohla odolat povlečení s mým milovaným seriálem Živí mrtví. Povlečení je oboustranné a pochopitelně na něm nesmí chybět Daryl :D

Jako poslední tu mám tuhle roztomilost, moji první Funko Pop figurku, kterou jsem dostala k Valentýnu. Je to hrabák z Fantastických zvířat, což je jedna z nejrozkošnějších postav vůbec a jsem ráda, že zrovna on započal moji sbírku.

Za co jste utráceli v únoru Vy?
Co Vás nejvíce potěšilo?

7 komentářů:

  1. Tričko a pyžamové kalhoty s Central Perk bych moc chtěla pro dceru. A s focením kabátů či jiného oblečení jsem na tom stejně. V mém článku 10Nej mám během dvou měsíců dva kabáty, jsou nádherné, ale já je prostě nedokážu vyfotit tak, aby to vyniklo.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Suprové nákupy, hlavně se mi líbí to povlečení, bačkůrky a hrníček s kočičkou:-) A zaujaly mně ty peelingy Joanna, u nás jsem je nikdy v drogeriích neviděla, škoda.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbí povlečení a polštář z Primarku. Taky papuče a ponožky. Skvělé nákupy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. V New Yorkeru jsem ulovila taky pěkné věci ve slevách, ale teda tenhle kabátek jsem neviděla, ten potřebuju :( Primark miluju, a to pyžamo Central perk je naprosto skvělý, zrovna mi tu běží Přátelé :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. Sprcháče i doplňky vypadají parádně, tuhle značku sprcháčů jsem zatím nikdy nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsis koupila tolik skvělých triček. Hrníček s kočičkou si musím také pořídit! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujaly mě peelingy :) Sprcháč Balea vanilka a růže zrovna mám dnes v kosmetickém dnu. Já jsem teď po dlouhé době utrácela v DM, tak za pár dnů můžeš mrknout na článek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...