Péče o vlasy se značkou Syoss

Po delší době přináším recenzi na vlasovou kosmetiku, konkrétně na značku Syoss. Osobně mám Syoss celkem ráda, sice jsem už narazila na pár produktů, které mi nesedly, ale takové se najdou snad všude a rozhodně mě to neodradilo od zkoušení dalších kousků.

Podíváme se na klasickou dvojku v péči o vlasy - šampon a kondicionér. U obou se již blížím ke dnu, takže mám ucelený názor a je nejvyšší čas podívat se jim na zoubek. Až později jsem si tedy všimla, že produkty nejsou ze stejné řady, ale to nevadí. A pokud Vás zajímají vlasové recenze, tak se můžete těšit na větší mix recenzí, který bude zaměřen právě na vlasy.

Šampon Supreme Selection Restore Deep Repair
Co jsem tak hledala informace o šamponu, tak bohužel se mi ho nepovedlo najít, zřejmě již není v prodeji, ale třeba na něj ještě někde narazíte.

Šampon je určen pro silně poškozené vlasy. Poskytuje hloubkovou péči a intenzivně regeneruje poškozené vlasy. Obsahuje keratin, koncentrované proteiny a lipidový elixír. Má řídkou konzistenci, asi jako většina šamponů. Určitě Vás zaujmou zlatavé částečky a moc příjemná vůně.

Šampon výborně pění a krásně vlasy umyje. Určitě i na pohled vypadají silnější a lesklejší. Jsem zvyklá mýt klidně až po čtyřech dnech, s tímto šamponem vlasy vydrží hezké tři dny, ten čtvrtý den je už třeba použít suchý šampon, jelikož u kořínků jsou mastné. Je mi ale jasné, že v tomto případě jsem docela náročná a i ty tři dny beru jako pozitivum. Vlasy jsou ale nadýchané a objemné.

Co je ale naprosto úžasné, že mi méně padají. Vypadávání mě teď trápilo delší době a nepomáhaly ani žádné vitamíny, spíše už jsem čekala, až naprosto vyplešatím. Během používání jsem si ale všimla, že vlasy padají opravdu znatelně méně a jsem z toho nadšená.

Kondicionér Supreme Selection Oleo Rich
Regenerační olejový kondicionér je určen pro velmi suché vlasy se sklonem k třepení. Vlasy má zanechávat lesklé, poddajné, pružné a snadno rozčesatelné. Suché vlasy tedy nemám a sama bych po tomto kondicionéru nesáhla, ale když už jsem ho dostala, tak jsem mu dala šanci. Produkty pro suché vlasy logicky vlasy více mastí, ale jelikož kondicionér dávám jen do délek a ne ke kořínkům, tak to tolik nevadí.

Kondicionér má hutnou, krémovou konzistenci. Vlasy nijak nezatěžuje a jdou po něm dobře rozčesat, což je pro mě hlavní. Ovšem spíše ho řadím mezi průměr, jelikož mi nepřijde, že bych po něm vlasy měla jemnější a na dotek hebčí. Voní stejně hezky jako šampon, celkově produkty od Syoss mají líbivé vůně.

Jaké máte zkušenosti se Syoss?
Jaká je Vaše oblíbená řada?

2 komentáře:

  1. S padanáním vlasů nemam problemy. Já už pár let tyhle vlasové produkty této a podobnych značek nekupuji, neboť mi nevyhovují. Od Syossu mám ráda akorát laky na vlasy, nemají chybu.

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyto dva produkty měla a za mě to byli velmi dobré produkty :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...