První Glanc box roku 2017

Krásný den,
jaké máte plány na víkend? Přesně po měsíci na mě opět něco leze, takže můj víkend se zřejmě ponese v duchu boje proti bacilovi. Jen doufám, že v půl dubna budu v pořádku, jelikož mě čeká dovča a nerada bych čtvrtou po sobě proležela, začíná se z toho stávat tradice :D

Ve středu přijel pošťák s prvním Glanc boxem letošního roku. Když mi přišel informativní mail, měla jsem velkou radost. Glanc box mě zkrátka baví a já nad jeho objednávkou absolutně neváhala. Tentokrát mě překvapila jeho hmotnost, box byl opravdu lehoučký. Opět obsahuje něco z drogerie a něco z kosmetiky, ta kosmetická část převládá. Box využiji na sto procent, takže za mě spokojenost

K2r Čistič pračky 3v1 - od 69,90Kč
Začnu tou nekosmetickou částí a jako první tu mám opravdu praktickou věc, čistič pračky. Doporučuje se používat každé tři měsíce, případně po 40 pracích cyklech. Odstraňuje vodní kámen, osvěžuje a odstraňuje zbytky pracího prostředku, čímž dokáže prodloužit životnost pračky.

Signal Long Active White Fresh - 75ml, 53,90Kč
Pasta nám zrovna dochází, takže jsem ráda, že nemusím naběhnout do drogerky. Chrání zuby před kazem, odstraňuje plak a zuby bělí. Další praktická věc, která se rozhodně využije.

Fa Soft & Control Caring Lila Deospray - 79,90Kč
Antiperspirant mě potěšil asi nejméně, mám jich teď neuvěřitelné zásoby, jelikož se do boxů cpou ve velkém a já je používám málo. Vlastně jen v zimě, případně na doma, kdy vím, že nepotřebuji zas takovou ochranu, jelikož nebudu nikde pobíhat. Dávám přednost tuhým. Zrovna Fa teď jedno rozdělané mám a je fajn.

Dove Nourishing Secrets Body Wash - 250ml, 72,90Kč
Pochází z nové řady, která byla uvedena na trh v únoru letošního roku. Glowing Ritual je inspirován rituálem krásy japonských žen. Obsahuje výtažky z květu lotosu a rýžovou vodu. Voní moc příjemně a jelikož jsem tuhle řadu chtěla vyzkoušet, tak mám radost.

Dove Nourishing Secrets Shampoo - 250ml, 79,90Kč
Stejná řáda a dokonce stejná varianta, tentokrát v šamponu. Šampon slibuje hladké, zářivější a hloubkově vyživené vlasy. Šampon super, jen bych tedy místo sprcháče brala balzám do dvojice. Moc nechápu, proč se dávají šampony, ale balzám k nim není, pro mě je třeba nepostradatelný. Ale nevadí, dokoupím.

Garnier Čistící micelární gel - 200ml, 119Kč
Pro mě vůbec nejlepší produkt z boxu. Čistící gely mám strašně ráda a tenhle je navíc micelární, skvěle. Odstraňuje nečistoty, kožní maz a make-up. Je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Je oplachovací, čili nejlépe použít ve sprše. Jedná se o naprostou novinku, takže chválím výběr.

Jak se Vám box líbí?
Využili by jste obsah?

7 komentářů:

  1. Taky mi dnes vyjde o boxu článek a taky jsem spokojená. Nevadí mi, že k šamponu neposlali balzám, moc je nepoužívám.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by taky nejvíc potěšil micelární gel :) Čističů na obličej mám hodně a pak se chystám zkusit nějaký přírodní, ale jinak bych si ho hned koupila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem taky spokojená, samé praktické věci :-) Ze spreje mám naopak radost, protože je používám víc než tuhé antiperspiranty. Fáčko začnu používat hned příští týden :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Box se mi líbí moc, obsah bych využila komplet:-) Hlavně nadšená bych byla z micelárního gelu a produktů od Dove:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky tenhle víkend bojuji proti bacilům a to samé, přesně po měsíci :D. Jinak ten čistící gel by mě asi taky potěšil a možná i ta pasta na zuby. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. Tento box mi přijde hodně povedený :) A nový sprcháč od Dove tak ten musím mít :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný box.. konečně v něm jsou zajímavé produkty..jako třeba Garnier :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...