Brandnooz box - Březen 2017

Krásný začátek nového týdne.
Jak jste si užili jarní víkend? V pátek dorazil tradiční zelený boxík, takže než Vám ukážu všechny novinky či spotřebu za březen, mrkneme na obsah Brandnooz boxu. Byl pořádně těžký, i pošťák si nezapomněl postěžovat, takže jsem očekávala láhev nějakého pití, které vždy má nejvyšší váhu a nespletla jsem se.

Box byl pořádně nabitý, obsahoval tedy dost nápojů a nějaké ty dobroty na zub. Celkově jsem s boxem hodně spokojená a to i přesto, že rovnou dva produkty již v boxu kdysi byly.  Za mě ale povedený, využitelný a zajímavý obsah. Posuďte sami.

Tranquini The New Way to Relax - 250ml, 35,90Kč
Začala bych tím opakujícím se produktem a to jsou nápoje Tranquini. Nápoj, který zmírňuje stres, zvyšuje soustředění a umožňuje příliv pozitivní energie. Mě z těchto dvou příchutí chutnala pouze jedna a to myslím, že byla zelená varianta. Pro někoho, kdo box odebírá chvilku je to určitě zajímavý produkt.

Poctivá limonáda od Poděbradky - 2l, 19,90Kč
Naprostá novinka, která se na trh dostává až teď v dubnu. Poctivé limonády od Poděbradky jsou moc dobré, takže ráda zkusím i novou citronádu. Je bez umělých barviv a sladidel a dělaná podle tradiční receptury s kapkou ovocné šťávy.

Krušovice Ležák za studena chmelený - 0,5l, 16,90Kč
Technologie studeného chmelení je výsadou spíše malých pivovarů a na tomto se pracovalo dva roky. Díky této technologii má bohatší a výraznější chmelovou vůni. Pivo nepiji, takže neposoudím, ale třeba si dá Honza.

Shatler`s Koktejl - 79Kč
Naopak tohle mi udělalo obrovskou radost. Koktejly jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších surovin a k jejich dokonalosti stačí přidat pouze led. Měl by být srovnatelný s čerstvě namíchaným koktejlem a v nabídce najdete 14 druhů, ze kterých si snad každý musí vybrat ten svůj oblíbený. Já dostala mojito, z čehož jsem nadšená, jelikož mojito miluji a nemůžu se dočkat, až ho vyzkouším. Za mě top produkt v březnovým boxu.

Hamé Pod masíčko - 340g, 39,90Kč
Únorová novinka, která je určená pro rychlé a chutné vaření. Obsahují velké kousky zeleniny, jsou bez zahušťovadel, konzervantů a bez lepku. V nabídce čtyři druhy a všechny se dají použít na různé způsoby. Zrovna takováhle směs zeleniny je pro mě naprosto nelákavá, ale určitě se využije a třeba mile překvapí.

Vitana Potahovaná hmota s mandlovou příchutí - 210g, 39,90Kč
Další produkt, který mě dost zaujal a jelikož v letáčku byl navíc recept na velikonoční muffinky, hned jsem dostala chuť něco upéct. K hmotě stačí přidat pouze vodu a je připravená na zdobení moučníků. Jsem tedy dost zvědavá, zda to vážně bude takhle jednoduché a jak bude chutnat.

Pedro Hambáče - 80g, 14,90Kč
Pedro se v boxu objevuje často, ale mě osobně to vůbec nevadí, jelikož gumové bonbony mám ráda a Pedro je velmi chutný. Zrovna tyhle hambáče jsou s příchutí jahod, jablek a broskví.

Fidorka Hořká s citronovou příchutí - 30g, 10,90Kč
Fidorku mám též ráda a proto tuhle jarní novinku ráda zkusím. Jedná se o limitku, kterou najdete ve třech kabátcích.

+ časopis Moje šťastná hvězda
Časopisy vítám, je to podle mě milé zpestření. Zrovna tyhle bulvární ale nečtu a raději bych uvítala jiný, babička si ovšem počte ráda, takže nakonec proč ne.

Jak se Vám obsah líbí?
Co Vás nejvíce zaujalo?

12 komentářů:

  1. No já jsem byla zklamaná z hmoty a z časopisu, jinak ok :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mě je tenhle box docela slabý. Bývalo to mnohem lepší :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ne každý box se vždy maximálně trefí do vkusu :)

      Vymazat
  3. Většinou se s tebou v hodnocení dost shodnu, ale tentokrát musí říci, že jsem nijak nadšená nebyla. Opakování stejného produktu v boxu, který má být přehlídkou novinek, považuju za krok stranou, nevyužiju potahovací hmotu (nemám ráda potahované dorty) a bonbóny by taky nemusely být v každém boxu ;-). Takže za mne průměr - víc tady http://werka13.blog.cz/1704/brandnooz-box-brezen-2017

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já potahované dorty naopak mám nejraději a bonbony taské vítám, většinou si je dáváme s mamčou, která želatinové miluje.

      Vymazat
  4. No jako popravdě opět teda nic moc za mě.

    OdpovědětVymazat
  5. Asi bych ho nepotřebovala, jenom ty Pedro hámbače bych brala všema deseti!

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  6. Tranquini už jsem si koupila v DMku asi před rokem, takže to novinka moc není. Ale ráda bych vyzkoušela citronovou Fidorku, přijde mi to jako zajímavá kombinace :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem na ni zvědavá, ještě jsem ji nezkoušela :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...