Random aneb březen 2017

Krásný den,
jak jste si užili víkend? Mě dnešním dnem začíná dvoutýdenní dovolená, na kterou jsem odpočítávala dny snad už měsíc dopředu. Na dnešek mám naplánované doktory, abych to měla za sebou, odpoledne snad kafe a v pátek mě čeká oslava narozenin, které se nemůžu dočkat už jen z toho důvodu, že na sebe s kamarádkou budeme mít konečně více času a uděláme si vyloženě holčičí den. No a příští týden mě čeká Budapešť a Graz, hurá.

Březen zas šíleně utekl, je to opravdu hrozné, jak ten čas letí. Nic moc se toho ale nedělo. Určitě nezajímavější byla návštěva Ryoru, o které jsem psala zde. Byl to moc prima strávený den s prohlídkou sídla a představení novinek.

Také jsme s Honzou mrkli na prodejní výstavu morčat, králíků a ježků. Kamarádka tam byla s králičím hopem, tak jsem ji chtěla jen pozdravit a mrknout na její ušáky. Na výstavě mě ovšem lákali ježci. U těch bylo ale celkem dost lidí, nebo ježečci spali.

Prima večer jsem strávila i s kamarádkou, kterou jsem viděla po docela dlouhé době. Obě jsme na tom časově zle, ale povedl se nám najít termín a zašly jsme na sklenku a večeři. Bohužel fotky nemám, bylo to ale fajn, v pracovním týdnu jsem jela domu noční tramvají a spala asi čtyři hodiny :D

Duben určitě bude bohatší měsíc, čekají mě narozeniny a s nimi spojené oslavy a hlavně již zmiňované výlety.
 Moc dobrá../ ...ale tahle ještě lepší/  Spaní jako v pohádce / Brambořík

 Nové příchutě makronek z Paula k MDŽ / Velikonoční nehtíky / Volný den

 Výstava

 Návštěva Ryoru

 Chip / Měla jsem obrovskou chuť na vajíčka

 Zákusky při rodinné oslavě / Nový kabátek a balerínky / První várka vyvolaných fotek po skoro třech letech :D

Jaký byl Váš březen?
Co jste podnikali?

5 komentářů:

  1. Balerínky jsou krásné a zákusek bych si nějaký dala :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný balerínky a mám obrovskou chuť na indiánka :D

    OdpovědětVymazat
  3. Indiánka jsem snědla dneska :-). Březen mi taky rychle utekl. Nejlepší byl víkend v penzionu v Novinách pod Ralskem - 20 km, dvě zřízeniny, pěkné počasí - užili jsme si to.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...