Spotřebováno za březen 2017

Krásný konec pracovního týdne,
jaké máte plány na víkend? Jaro trochu odstoupilo a kor ráno je pěkná zima, ale snad to nebude trvat dlouho. Mě od pondělka čeká dovolená, dny odpočítávám snad už měsíc dopředu. Dva týdny plné odpočinku, flákání a výletování.

Spotřeba je poslední dva měsíce celkem bídná, vůbec se mi nedaří. Novinky jsou furt bohaté, ale snižovat zásoby, to už jde špatně. Mám tu pouhých šest prázdných obalů, ale věřím, že duben na tom bude lépe, už teď mám v krabici čtyři produkty a to je teprve začátek měsíce. Opět na konci ale čeká bonus v podobě svíček a vosků. Prozradím, že chystám článek na velikonoční vosky Yankee Candle :)
  
1. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Snad jediný produkt na intimní hygienu, který mi sedí a nemám s ním problém. Již několikáté balení a jsem moc spokojená. Aktuálně používám jinou variantu a časem bude souhrnná recenze.
Koupila bych znovu: ANO

2. Syoss šampon Restore Deep Repair (Recenze) - Šampon dobře pění, krásně voní a vlasy vypadají na pohled silnější a lesklejší. Navíc mi přišlo, že během používání méně padaly, takže naprosto super.
Koupila bych znovu: ANO

3. Lirene Fyziologický micelární gel (Recenze) - Nejlepší odličovák, miluji ho. Dá se použít na sucho jako klasická micelárka či na mokro jako čistící gel. V obou případech dokonale odličuje a to i oční make-up bez podráždění očí. Je moc příjemný, nevysušuje a voní po okurkách.
Koupila bych znovu: ANO

4. Saloos Hydrofilní odličovací olej růžové dřevo (Recenze) - Olej je také moc fajn, krásně odlíčí a to i oči, které není třeba vůbec drhnout. Jediné mínus vidím v tom, že pak vidím jakoby mlhu a to i když použiji olejíčku málo, zkrátka pokaždé.
Koupila bych znovu: ANO 

5. Oriflame krém na ruce Brazil Nuts (Recenze) - Krém krásně voní, ale tak jediné plus. Je dost řídký, sice se dobře vstřebá, ale hydratace je téměř nulová. Sice na chvilku ruce zvláční, ale pocit hydratovaných rukou je opravdu krátkodobý.
Koupila bych znovu: NE

6. Avon balzám na rty Cocoa Butter (Recenze) - Sice dobře hydratuje, ale je mastný, ze rtů různě sjíždí a jak mi tahle řada voní, tak balzám bohužel tu příjemnou kakaovou vůni nemá.
Koupila bych znovu: NE

1. Yankee Candle střední HW Moroccan Argan Oil (Článek) - Svíčku jsem bohužel vůbec necítila. Její zbytek jsem zkusila dát do aromky jako vosk a díky bohu, že jsem ji necítila, protože ta vůně je pro mě velmi nepříjemná. Hodně silná, pánská vůně, kterou jsem po chvíli musela sfouknout.
Koupila bych znovu: NE

2. Primark svíčka Winter Berry - Primark má celkem fajn svíčky, nevím ale, zda má cenu o nich psát, když se zboží neustále točí. Tahle svíčka byla hodně jemná a cítit byla jen v nejbližším okolí.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Yankee Candle vosk Jelly Beans (Článek) - Kyselá vůně bonbonků, která mi sice voněla, ale brzy se zprotiví, takže se nedá pálit v jednom kuse. Vosk vydrží bohužel vonět jen jednu čajovku.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některou vůni?

10 komentářů:

  1. Ten hydrofilní olej Saloos je super! Mám ho a jsem s ním moc spokojená :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem v článku o spotřebovancích psala, že je toho tento měsíc celkem málo :-). Já spálila 3 vosky, z niž jeden, který je v popředí zájmu, mě vůbec nazaujal.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. A mně by se možná ten Argan Oil líbil, chci si ho sehnat ve vosku, stejně jako Jelly Beans :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda silné pánské vůně, tak ano :)

      Vymazat
  4. Jo, to znám jak lehce se kupí novinky a jak těžko jde někdy spotřeba:-D Vosk Jelly Beans jsem ještě neměla, budu to muset napravit:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vosk Jelly Beans naprosto miluji :) voní tak sladce!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...