Aveo - Makronkový balzám na rty

Krásný den,
jak si užíváte letního počasí? Máme tu konec měsíce, ale jeho shrnutí si necháme až na příští týden a zbytek tohohle týdne se ještě budu věnovat recenzím a snad i dalšímu dílu Zkouknuto, pokud ho stihnu sepsat.

Značka Aveo se u nás koupit nedá, ale seženete ji v německém/rakouském Müllerovi. Aveo láká hlavně na nádherné obaly, které jsou kolikrát pomalu k sežrání. Já už kdysi měla tělové mléko, které na pohled vypadalo fantasticky, ale ve výsledku stálo za prd. Odporně smrdělo, mělo hroznou konzistenci a navíc vůbec nehydratovalo. Když jsem ale při poslední návštěvě Rakouska narazila na makronkový balzám, neodolala jsem. Makronky miluji a za těch pár korun, kolem jednoho eura, jsem si řekla, že si ho vezmu.

U této značky asi více než kde jinde platí, nenechte se zlákat krásným obalem. Podle mě si tady výrobci řekli, flákneme na to makronky a ono se to prodá. Balzám makronky určitě neviděl ani z rychlíku.

Vůně je pro mě obrovské zklamání. Když jsem balzámek použila prvně, tak jsem zadoufala, že se vůně změní, až ho použiji víckrát. Vůně je opravdu nepovedená, ani ji nedokážu pořádně popsat, protože je dost zvláštní. Možná bych ji označila za přeslazeně chemickou čokoládu s jahodami. A chuť na tom také není o moc lépe. Je mi jasné, že balzám není k jídlu, ale přiznejme si, kdo z Vás si občas neolízne rty, když má chutný balzám. Tenhle chutná hořce.

Překvapivě ale dobře je na tom hydratace. Tu jsem nečekala naprosto žádnou a přitom během používání mám rty v super stavu. Hydratace je vážně dobrá, o to více mě mrzí ta vůně.

Na rtech vydrží poměrně dlouho, samozřejmě po jídle zmizí, ale menší napití zvládne a klidně hodinku ho cítím, což mi na obyč balzám přijde fajn. Vytváří perleťový efekt, taková hnědorůžová barvička, která nevypadá úplně zle a dá se běžně nosit.

Znáte značku Aveo?
Zkoušely jste něco?

8 komentářů:

  1. Značku vůbec neznám a je škoda, že se u nás nedá sehnat.
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat
  2. Značku znám, vždycky mně nadchnou ty obaly, ty má tahle značka opravdu vymakané. Škoda toho balzámu, vždycky mně mrzí, když se těším na nějakou vůní a ona tam pak ve finále není cítit:-( A u makronků to platí dvojnásob, pro ty já mám slabost:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám, ale popravdě mě ani balzámek moc nezaujal.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla svíčku s vůní makronek a ta taky voněla podivně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...