Markell - Pleťový peeling s extraktem z jahod a jogurtu

Troufám si tvrdit, že značka Markell nebude až tak známá. Alespoň já o ní nikde nečetla a poprvé jsem na ni narazila až v drogerii Pemi, když jsem sháněla nový peeling. Mimochodem, drogerie Pemi je naprosto skvělá, kromě zajímavých značek, které v jiných drogeriích nenajdete, má i super ceny. Jinak ale kosmetiku Markell seženete bez problému na e-shopech.

Co se značky týče, tak má v nabídce celkem zajímavé produkty. Pro mě ovšem jsou nejlákavější právě ty peelingy a pleťové masky. Určitě plánuji vyzkoušet i další varianty peelingů.

Tato varianta s jahodou a jogurtem je vhodná pro suchou až velmi suchou pleť. Pomáhá zklidnit podrážděnou pokožku, podílí se na její elasticitě a hydratuje i velmi suchou pleť. Obsahuje extrakt z jadérek jahod, které pleť dokonale čistí.

Když jsem vybírala, jakou vůni koupit, bylo to dost těžké. Nakonec zvítězila jahoda s jogurtem a to i díky konzistenci. Dost mě lákalo kiwi, ale to bylo gelové a peeling jsem kupovala v zimě, kdy jsem si říkala, že krémový peeling bude lepší a svěží gel pořídím spíše na léto. Peeling je tedy krémový a má hodně řídkou konzistenci. Určitě většina z Vás pří nákupu kosmetiky k ní prvně čichá. Tady je trošku ten problém, že jakmile balení otevřete, začne okamžitě vytékat a není to problém jen této varianty.

Obsahuje spousty malých částeček, které jsem dost ostré. Hodně mě ta drsnost překvapila, něco takového bych čekala spíše u tělového peelingu. Možná proto jsem i na peelingy natrefila v tělové kosmetice, zřejmě osobní zkušenost prodavaček :D Pro někoho, kdo má pleť citlivou, to rozhodně nebude. Takhle drsný pleťový peeling jsem ještě neměla.

Pokud Vám to ale nevadí a spíše ostřejší peelingové částečky oceníte, tak budete nadšené. Pleť dokonale vyčistí. Po použití je nádherně hebká, příjemná na dotek, ale také trochu napnutá. Pocit pnutí ale netrvá dlouho a velmi brzy zmizí.

Vůně? Tak ta nemá chybu, je naprosto k sežrání. Slaďoučká vůně jahod spojených s jogurtem, no zkrátka jako jahodový jogurt. Sladká, ale nevtíravá vůně. Já jsem s peelingem maximálně spokojená, značka mě mile překvapila.

Znáte značku Markell?
Jak Vás peeling zaujal?

3 komentáře:

  1. Značku vůbec neznám, ale nějaký peeling docela sháním a ta vůně musí být neodolatelná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež musim povedať že značka mi nič nehovorí, no už len obal vyzerá luxusne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ráda bych si přivoněla. Značku kosmetiky ani drogerii nepoznám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...