Random aneb duben 2017

Vím, že to píšu snad každý měsíc a že to začíná být trapné, ale ten čas fakt neuvěřitelně letí. Už je květen, pomalu první půl rok bude pryč, což je strašný. Jako by Vánoce byly včera, no i když s tím sněhem, který byl nedávno, se není čemu divit :D

Duben byl skvělým měsícem, už jen z toho důvodu, že v dubnu mám narozeniny a tak ho vnímám jako svůj měsíc. Počasí sice žádná sláva, už se těším na pořádné jaro, ale jinak jsem si duben užila. Narozeniny jsem slavila na víckrát. Prvně s přáteli a oslava se vyvedla. Přišlo poměrně dost lidí, pořádně jsme popovídali, popili a bavili se.  Navíc s kamarádkou jsme si na sebe vyhradily celý den, což bylo skvělé, jelikož toho času jinak moc není.

Další oslava byla s Honzou, zkusili jsme novou restauraci, kam jsme zašli na véču. Bohužel jídlo mě zklamalo, dala jsem si noky a moc mi nechutnaly, tím jsem si ale rozhodně nenechala zkazit večer. A jako poslední byla rodinná oslava, která se konala o týden později. Zde bych si dovolila jednu menší recenzi. Vždy dostávám k narozeninám od mamči dort a beru to jako dárek. Tentokrát mamča vybírala dort na Domácí pečeníčko. Bohužel když se dort vyzvedl, tak mamča nešťastná a poté naštvaná. Upřímně, i mě dort zklamal, navíc byl úplně jiný, než na jakém se dohodlo. Dort měl být Ijáček s makronkami. Mankronky slečna/paní přibalila samostatně, bohužel ty mi nechutnaly a to makronky miluji. V dortu jsme navíc našli zapečený vlas, což mi přijde hrozné. Slečna teda hned navrhla vrácení určité částky poté, co se uráčila zvednout telefon. Jsou to ale dva týdny a nepřišly peníze, ani žádná odpověď. Nerada takhle hatím práci, ale jestliže vím, že je něco nad moje síly, tak se do toho nepouštím. Tohle bylo pro všechny největší zklamání z dortu.

Letošní Velikonoce jsem trávila na cestě do Budapešti. Měla jsem dva týdny dovolenou a tak si nějaké to volno vzal i Honza a vyrazili jsme na první letošní výlet. Tři dny v Budapešti a dna dny v Grazu. Nádherný výlet a výletní články Vás určitě neminou, máte se na co těšit. Budapešť i Graz jsou krásná města.
 Pár velikonočních dekorací

 Nadílka od mamči, Honzi a jeho maminky

 Lolík / Moje oblíbená čína

 Ananasové Frisco / Nudle bych mohla pořád / Miluji ten hrnek <3

 Jahůdka, to je dobrota / Chip / Barča

 Velikonoční hrnek i vůně / Zákusky na strejdy a dědy svátek / Hlavně, že to ladí :D

 Velikonoční cupcaky, jsem na sebe pyšná :D / Smoothie - Jahody, borůvky, banán a mandlové mléko

 Oběd s kamarádkou / Kytičky k narozeninám / Cuba Libre

 Oslava narozenin / Cupcaky od kamarádky <3

 Budapešť / Graz / Muzeum Arnolda

 Dunkin` Donut / Mr. Funk v Budapešti je luxusní / Nešlo odolat

 Noky se špenátem s kuřecím masem / Dort a makronky k narozeninám

 Dobrota / Čarodějnice

Jaký byl Váš duben?
Jak jste si užili Velikonoce a čarodějnice?

8 komentářů:

  1. Ach ty králíčci <3 Vypadá to, že sis duben moc užila :) Do Budapešti bych se taky ráda podívala.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě podívej, je to nádherné město. Bude článek s fotkami :)

      Vymazat
  2. Jojo, ten čas šíleně letí. Taky jsem nad tím nedávno uvažovala. I když bych už ocenila nějaké snesitelné počasí...
    Btw máš hrozně roztomilé zvířectvo❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, občas jim tedy vyhrožuji, že půjdou k adopci, ale jinak je zbožňuju :D

      Vymazat
  3. Krásní králíci, hlavně Lolík :-) taky mám doma dva zajdy. Mě zase přijde, že jsem článek s narozeninovými dárky u tebe četla nedávno a ono už je to rok :-) Letí to rychle to je fakt. Já si ovšem tenhle rok moc neužívám a chci ať už je rok další :-) Teď mě čeká maturita, nástup do zaměstnání a mám z toho akorát divné pocity, ať už je to za mnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak maturitu vůbec nezávidím, ale držím palce, to zvládneš ;)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...