Spotřebováno za duben 2017

Poslední dva měsíce byla spotřeba pěkně bídná. Kosmetika se mi doma kupí, ale ubývat se jí moc nechce. Výsledkem jsou krabice plné zásob, i když věřím, že časem se dostane na vše. Do dubnu jsem ovšem vkládala velké naděje, hned na začátku měsíce jsem začala plnit krabici s prázdnými obaly a pokračovala v tom až do posledního dne.

Mám tu rovnou několik vlasových produktů, z čehož jsem nadšená nejvíce, jelikož ty mi neubývají vůbec a mám pocit, že jsou bezedné. Tím nemyslím šampony, ale nadstandartní péči jako jsou různé olejíčky, spreje apod. Také se mi povedlo dodělat micelárku, s tou mívám ten samý problém, balení mi vydrží věky a pleťová maska je podobný případ.

1. Naturalis tělové mléko s kávovým extraktem (Recenze) - Konečně je pryč, myslela jsem, že ho nikdy nedodělám. Mléko se velmi špatně vstřebává, je tedy nutné použít opravdu malé množství, tím pádem 500ml vydrží nekonečně dlouho. Ani hydratace není žádný zázrak. Ovšem vůně, ta je dokonalá.
Koupila bych znovu: NE 

2. Dermacol harmonizující krém na ruce belgická čokoláda (Recenze) - Krém božsky voní, kombinaci pomeranče a čokolády jsem si zamilovala. Krém je hutnější, dobře se roztírá, jen ta hydratace nebude pro velmi suché ruce.
Koupila bych znovu: ANO

3. Sarsey hydratační micelární voda (Recenze) - Micelárka byla skvělá. Perfektně odstraní všechen make-up a nemá problém ani s očima. Nepálí, nedráždí a není třeba nijak na ně tlačit. Pouze mi nevyhovuje balení s pumpičkou.
Koupila bych znovu: ANO

4. Keratin Exclusive vlasová regenerace (Recenze) - Hezky hydratuje konečky vlasů, vlasy jsou s ním poddajnější a pokud toužíte po rovnějších vlasech, je nejlepší po aplikaci vlasy zažehlit. Keratin je fajn, ale z dlouhodobého hlediska zas nemůžu říct, že by to bylo něco, bez čeho bych se neobešla. Trošku jsem doufala, že mi pomůže s padáním díky panthenolu a bohužel.
Koupila bych znovu: NE

5. Oriflame ochranný olej na vlasy Eleo (Recenze) - Malý zázrak co se týče hydratace suchých konečků vlasů. Olejíček jsem si naprosto zamilovala a určitě doporučuji všemi deseti.
Koupila bych znovu: ANO

6. Nick Chavez Plump 'N Thick Leave-In Thickening Creme Conditioner (Recenze) - Bezoplachový kondicionér obstojně nahradil klasický balzám. Vlasy byly ihned poddajnější a šly krásně rozčesat. Navíc hezky voněl a nezatěžoval.
Koupila bych znovu: ANO


7. Lee Stafford suchý šampon (Recenze) - Nemám co vytknout, šampon funguje tak, jak má. Z vlasů vytáhne mastnotu, pokud si nestihnete vlasy umýt, dodá jim objem a provoní.
Koupila bych znovu: ANO

8. Oriflame exfoliační obnovující pleťová maska True Perfection (Recenze) - Maska měla hodně řídkou, gelovou konzistenci. Po deseti minutách jsem ji vždy opláchla a výsledkem byla krásně heboučká pleť. Malé mínus je jen vůně a to, že se hůře gelová konzistence dostávala z pleti.
Koupila bych znovu: ANO

9. Oriflame krém na ruce s třešňovým extraktem (Recenze) - Krásně voňavý krém, ale hydratace naprosto nulová.
Koupila bych znovu: NE

10. Anatomicals banánový balzám na rty (Recenze) - Vůně naprosto k sežrání, ideální na léto. Balzám je hutný, ale na rtech příjemný a nelepí. Má i fajn výdrž, která zvládne i menší jídlo a pití. Hydratace na jedničku.
Koupila bych znovu: ANO

1. Yankee Candle vosk Marshmallow Chicks (Článek) - Vůně je slaďoučká, jemná s nádechem vanilky a másla. Vosk není moc intenzivní, je třeba použít minimálně půlku, aby byl cítit a vydrží vonět pouze max dvě čajovky. 
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

Jaká byla Vaše spotřeba?
Co ubývá Vám naprosto pomalu?

17 komentářů:

  1. Teda neznám ani jeden produkt, takže jsem ráda, že jsem zase objevila nějaké novinky :).
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat
  2. Já také měla krém na ruce od Dermacol, ale vůbec mi nevoněl.. Byl až moc sladký, a vůbec nehydratoval. :) Pěkná hromádka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čokoládu v kosmetice nevyhledávám, ale tahle mi fakt voní. Ale tak každému voní a vyhovuje něco jiného :)

      Vymazat
  3. Měla jsem jen krém na ruce Dermacol, pěkně voněl, ale tím, že mám hodně suché ruce, tak na ně nestačil. Mně úplně nejpomaleji ubývá dekorativka, spotřebovat třeba rtěnku se mi zdá skoro nemožný:-D A voňavky, protože těch mám hodně a střídám je. Nejvíc mi ubývají sprchové gely, šampony, pleťové vody.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná spotřeba, mě už se začínají kupit prázdné obaly, takže chci taky sepsat článek. Nejhůře spotřebovávám tělová mléka, másla a taky různé micelárky, nejsem zvyklá je moc používat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna tělová mazadla mi ubývají bez problémů. Mažu se fakt poctivě denně :)

      Vymazat
  5. Mám taky ještě ten Anatomicals balzám a mně teda lepí hrozně na puse :-/ Je to ale možná i tím, že ho mám doma už dlouho :-D Jinak jsem nic nezkoušela. Pomalu mi ubývá dekorativka, jinak se spotřebou nemívám problém :-D Vlasy mám hodně suché, takže klidně olejíček spotřebuji za měsíc až za dva. Nejvíc pyšná jsem byla, když jsem spotřebovala až do dna lak na nehty :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Lee Staford jsem měla a teda mě to dělalo lupy, hrozné už tento produkt nechci snad nikdy vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, já měla dvě tahle cestovní balení a přišel mi super.

      Vymazat
  7. Spotrebovavam docela rychle. Také uz se i to tam dost kupí.

    OdpovědětVymazat
  8. Tělového mléka se taky za boha nemůžu zbavit :D Já spotřebovávám všechno pomalu, na to jsem fakt expert...

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ýzbytečně neplýtváš a používáš fakt jen potřebné množství. Já třeba vůbec nešetřím sprcháčema či šamponama :D

      Vymazat
  9. Nejpomaleji mi ubývají pleťové peelingy, protože na ně jsem lenoch. Naopak nejrychleji u mě mizí produkty na pleť - micelárky, odličovače, krémy, i masky se mi začaly spotřebovávat rychleji

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...