Letní Glanc Box

Krásnou neděli,
jak si užíváte víkend? Konec pracovního týdne mi zpříjemnil v pátek pošťák, který dorazil s fialovou krabicí - Glanc boxem. Jakmile přijde informativní mail, že bude Glanc box vycházet, neváhám a okamžitě objednávám. I tentokrát obsahuje novinky ze světa drogerie a kosmetiky. Letní edice je zaměřená více na tu domácnost, ale i něco málo z kosmetiky nechybělo.

Box mě na první pohled zaujal a zklamaná nejsem ani při bližším prozkoumání. Samé praktické věci, které využije snad každý. Jsem opravdu moc spokojená a chválím. Pokud jste si boxík neobjednali a ještě by jste měli zájem, do vyprodání zásob můžete použít slevový kód: 4GA6QZTMJL a box koupíte za zvýhodněnou cenu 299Kč.

Persil 360° Complete Clean - 159Kč
Produkty na praní jsou rozhodně vítány a Persil je moc fajn, navíc ve velkém balení. Má novou recepturu, která obsahuje jedinečnou kombinaci aktivních látek, aby poskytla kompletní řešení pro prádlo.

Silan Supréme Romance - 600ml, 69,90Kč
Aviváže nepoužívám pravidelně a když, tak opravdu v malém množství. Tahle řada je inspirována nejlepšími francouzskými parfémy. Má krémové složení s milionem zjemňujících částeček. Vůně je moc příjemná, voní po růžových květech se santalovým dřevem v pozadí.

Domestos Power 5 - 54,90 x 2
WC bloky používá snad každý a je to snad ta nejpraktičtější věc, která se vždy v boxu objeví. Tyto bloky působí jako prevence proti vodnímu kameni, udržují lesklý povrch mísy a samozřejmě provoní. Nově je seženete ve variantách levandule a magnólie.

Signal White Now CC - 75ml, 149Kč
Další praktická věc, zubní pasta. Nová Signal slibuje okamžité bělení a ochranu před zubním kazem. Obsahuje aktivní minerál a zinek, díky čemuž jsou zuby odolnější.

Signal Carbon + Correct - 81,90Kč
Obsahuje karbonová vlákna, která zbavují sklovinu nečistot a extra leštící lamela s obsahem perlitu odstraní i poslední skvrny. Z kartáčku jsem měla radost, ale je medium, tak nevyužiji, jelikož snesu pouze měkké. Ale určitě potěší někoho jiného z rodiny.

Dermacol Textilní 3D maska - 15ml, 69Kč
Tyhle textilní masky od značky Dermacol jsou celkem velkou novinkou a jsem ráda, že jednu budu moci vyzkoušet. Hydratační maska se určitě hodí, jelikož pleť mám teď dost vysušenou. Sice jsem na masky četla i negativní recenze, ale uvidíme, snad mile překvapí.

Catrice ICONails - 79,90Kč
Další horká novinka, se kterou jsem se seznámila na nedávném představení této značky. Laky vypadají úžasně - krásné balení a velký výběr barev. Zrovna laky ale nevyužiji, jelikož si nehty nechávám dělat, takže fakt max na nohy. Přemýšlím, že bych laky dala do soutěže, další dva odstíny mám doma. Byl by zájem si zasoutěžit?

Objednávali jste box?
Líbí se Vám obsah?

10 komentářů:

  1. Box mám doma taky a taky jsem spokojená. Lak mi zabavila dcera, já bych jej stejně nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  2. Box vypadá hodně dobře, jsou v něm fakt praktické a hlavně využitelné produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah se mi líbí, i když na můj vkus bych tam brala trochu víc kosmetiky. Na druhou stranu tenhle obsah je maximálně využitelný, jsou tam věci, co využije snad každý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi, že někdy je více kosmetiky, jindy zas drogerie :)

      Vymazat
  4. Teda s produkty bych si ihned poradila. Některé z nich mám doma a jsem nadmíru spokojená. :)

    Lifestyle and beauty blog

    OdpovědětVymazat
  5. Věci jsou určitě všechny využitelné. Něco by mě potěšilo více a něco zase méně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...