Nákupy a novinky za květen 2017

Krásný začátek nového týdne!
Jak jste si užily víkend? Pokud sledujete instagram, tak jste mohly vidět pár fotek z eventu s Catrice, který byl vážně moc povedený a užila jsem si ho. Jsem také ráda, že jsem opět mohla vidět i další holky. Kor s Alčou a holkami z Ultimate Chic jsme fajn pokecaly.

Neděli jsem trávila menšíma nákupama, tedy nákupama... Spíše jsem jen proběhla obchody a odcházela naštvaná, že opět nemám kraťasy. Mám jasnou představu a nikde takové nemají. Všude buď s vysokým pasem, roztrhané, s divným střihem či střihem, ze kterého leze půlka zadku. Chci pravý opak těchto :D Vždy jsem byla spokojená v Terranově a v poslední době tam neseženu nic. Ale dost stěžování, jdeme se mrknout na novinky za květen.

Kosmetika
Myslím, že kosmetiky je tentokrát celkem přiměřeně. Hned několik kousků tvoří opalovací péče, která se spotřebuje na dovče rychle. Něco málo jsem pokoupila a něco dostala k otestování.

Opět nádherný balíček dorazil od značky Astrid, který v sobě skrýval právě onu sluneční péči. Paní Monika prvně zjišťovala, čemu v opalování dávám přednost a jaký faktor preferuji. Moc oceňuji, že balíček je dělaný na míru. V taštičce jsem tedy našla pleťový krém na opalování, olej, mléko ve spreji a samozřejmě nesmí chybět ani mléko po opalování. Radost mi udělaly i balzámky na rty rovnou ve střech variantách.

Dalším balíčkem byly nové suché šampony v limitované edici Party a Rose Gold. V nabídce ovšem najdete další dvě varianty. I e-shop kupkosmetiku.cz posílá produkty zabalené tak, že potěší ještě víc. Šampony nádherně voní a brzy se o nich určitě dočtete.

A teď takový menší mix. Došel mi intimní sprcháč a tak jsem opět sáhla po Ziaje, která mi maximálně sedí. Teploty vystoupaly a přišel čas na odhalování více částí těla :D Na tónovací mléko od Dove jsem četla samé pozitivní recenze, bohužel nedělá nic, článek se chystá. Po druhé za sebou se mi povedlo vyhrát DM skauta a dorazily stíny v tužce od Trend It Up. Krém na ruce od Manufaktury a balzámek od Essence jsou přílohy k časopisům. 

Ostatní
Léto se blíží a já miluji plavky. Několik kousků už mám starších a u jedněch se mi rozbila ramínka. Proto jsem mrkla na můj oblíbený Astratex a narazila na plavky, které jsem tak strašně moooc chtěla loni, akorát už nebyly. Letos je mají, jen v jiných barvách. No neodolala jsem a samozřejmě si je hned koupila. Jsou prostě boží a já jsem z nich neuvěřitelně nadšená. Hlavně mi plavky z Astratexu opravdu dokonale sedí, takže za ty peníze to opravdu stojí.

Jako poslední tu mám mega hrnek, který mi koupila mamča na nějakých slavnostech. Na hrnečky mám úchylku, takže další super do sbírky.

Co v květnu potěšilo Vás?
Máte již plavky na léto?

9 komentářů:

  1. Plavky na léto mám 3 z minulého roku, kdy jsem si je ani pořádně neužila, protože jsem si je kupovala na konci prázdnin. Takže letos za plavky ušetřím :)
    Nejvíc se mi líbí hrneček

    OdpovědětVymazat
  2. Plavky vypadají naprosto skvěle, líbí se mi. Balíček od Astrid tam mě nejvíce snad potěšily právě ty balzámky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Astrid opalováky jsou klasika , také je mám doma .

    OdpovědětVymazat
  4. Ty plavky jsou naprosto nádherný:-) Jinak se mi moc líbí balíček Astrid a nové varianty suchých šamponů Batiste:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid se chystám nakoupit, měla jsem vždy ráda jejich opalováky. Tak jsem na ně zvědavá teď.

    OdpovědětVymazat
  6. Alpha Levo Energize You perform things you dont need to do really discover that Nevertheless they dont consideration what you require They will just consideration you perform precisely what they request Whenever you make a spine theyre proceeding for you to wimpier men and ladies PROBLEM Do you utilize my Over enthusiastic Head or my Imagining Head for you to Heal Sleep issues ANSWER Most individuals dont comprehend which the trouble.

    http://www.xaddition.net/alpha-levo-energize

    OdpovědětVymazat
  7. Hrnček je paradny♥ tie balzamy na pery som nemala vidieť:-D mám ich doma dosť a už by som len kupovala nove ake uvidim maniak totalny som :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...