Catrice - Make-up Nude Illusion

Po několika recenzích na pečující kosmetiku, se opět mrkneme na něco z dekorativky. Řeč bude tentokrát o Catrice a určitě se na tuto značku můžete těšit i v budoucnu, jelikož díky nádherné akci, kterou nedávno pořádal e-shop kupkosmetiku.cz, jsem si domu odnesla několik krásných produktů. Čekají Vás recenze na řasenky, make-upy, produkty na rty, zkrátka o Catrice toho ještě spoustu uslyšíte.

Dnes bude řeč o make-upu Nude Illusion. Tento make-up je starším kouskem a ve stojanech ho nenajdete. Na již zmiňovaném e-shopu ale dostupný je, takže doporučuji mrknout tam.

Make-up má nabízet lehký podklad s optimálním matujícím krytím. Obsahuje pigmentaci odrážející světlo, díky kterým je pleť rozzářená. Má hydratovat, chránit před UVA a UVB zářením a uvádí se jako dlouhotrvající. Je bez parabenů a parfemace.

Přiznávám, že jsem od make-upu moc nečekala a to díky názvu, ale nenechte se zmást jako já. Má poměrně dost řídkou konzistenci, tím pádem po pleti dobře klouže, takže roztírání není nijak těžké. Dá se super vrstvit, takže buď můžete mít opravdu přirozené krytí, kdy pleť spíše sjednotí, nebo naopak dosáhnout krásného, středního krytí, kdy si opravdu poradí i s nějakými těmi nedokonalostmi pleti.

Jakmile ho nanesete, tak vážně zmatní a v podstatě nepotřebujete pudrovat. Pleť vypadá výborně. S čím jsem měla občas problém, tak někdy má tendence zvýrazňovat suchá místa. Pro velmi suchou pleť vhodný podle mě není. Kvůli řídké konzistenci také určitě není dlouhotrvající, jak slibuje. Výdrž je max osm hodin, spíše šest až sedm. Výhodou ale je, že mizí z pleti tak nějak postupně, takže i po těch osmi hodinách na pleti je, ale zkrátka už ne v takové míře. Ovšem neflekatí, takže jsem s ním vydržela i zbytek dne a furt mi přijde, že nevypadá zle.

Vyzdvihnu ještě balení, které se mi osobně moc líbí. Skleněná lahvička s praktickou pumpičkou, která funguje až do úplného konce a vymáčkne i ty poslední zbytky make-upu.

Znáte make-up?
A co jiné make-upy od Catrice?

10 komentářů:

  1. Tento makeup mě láká, tak uvidíme kdy si ho pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  2. mám nejaký make up asi od milani ale veľmi ich nepoužívam lebo sa nikdy netrafím do odtieňa:-D takže používam len bb krem od cien ten je perfektný aj keď nezakryje veľa vie to:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BB jsem moc na chuť nepřišla, i když dva oblíbence mám ;)

      Vymazat
  3. Tento makeup jsem ještě nezkoušela, ale píšeš o něm moc hezky, tak ho možná i vyzkouším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho doma už dlhšie, ale odtieň je vyslovene taký letný (dostala som ho), takže čakám kým sa trochu opálim. Inak, aktuálne veľmi často používam novinku HD Liquid Coverage :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na prvý pohľad vyzerá fajn ale to vrstvenie by som asi nevyužívala. Nemám rada na pleti veľa make-upu len preto že chcem niečo zakryť a zakrývať čo to treba. Tak radšej siahnem po nejakom stredne krycom, ktorý urobí prácičku už v prvej vrstve :) No Catrice má aj cenovo fajn výrobky a za vyskúšanie určite stoja :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo nechce, vrstvit nemusí. A máš pravdu, cenově super produkty ;)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...