Dermacol - Detoxikační a ochranný pleťový krém

Jsem hrozná ostuda, ale měla jsem za to, že recenzi na tento krém jsem již zveřejňovala dávno. Již nějakou dobu je spotřebovaný a já už pár týdnů používám jiný. Náhodou ale koukám, že stále fotky uložené v počítači, tak ještě kontroluji archiv blogu a hle, recenze opravdu není online.

Na stránkách Dermacolu jsem ho již nenašla, ale na jiných e-shopech je stále dostupný, takže kdyby Vás zaujal, neměl by být problém ho sehnat.

Krém Detox & Defence je bohatý na přírodní antioxidanty, vitamíny a kmenové buňky. Má neutralizovat škodlivé látky, které se to pleti dostanou z vnějšího prostředí. Obnovuje poškozenou pleť, vyživuje ji, zklidňuje podráždění a udržuje přirozenou hydrataci.

Je vhodný pro všechny typy pleti. Zabraňuje předčasnému stárnutí, vzniku vrásek a ztrátě pružnosti. Je bez silikonů a parabenů.

Všechno to zní krásně a teď už ke zkušenostem a vlastnostem krému. Krém má středně hutnou konzistenci. Určitě není vyloženě lehoučký, ale ani příliš mastný, opravdu taková zlatá střední cesta. Dobře se roztírá a okamžitě se vsákne. Není problém nanést ihned make-up. Navíc je na pleti moc příjemný.

Problém jsem měla s hydratací, on totiž moc hydratační není. Já ho vytáhla v zimě, kdy mi prostě jeho výživa nestačila, musela jsem ho kombinovat s něčím mastnějším, co jsem používala alespoň párkrát týdně na noc. Na jaře už to bylo lepší a vystačila jsem si více méně jen s ním, i když pro velmi suchou pleť ho určitě doporučit nemůžu, s tou si zkrátka neporadí.

A ještě jedna výtka, tentokrát k balení. Balení je sice krásné, skleněná lahvička působí dobře, navíc díky průhlednosti vidíte, kolik krému ještě zbývá. Pumpička je praktická, tedy na začátku. Když se dostanete pod půlku, tak už je pumpička k vzteku. Zbytky krému musíte pracně dolovat.

Máte s krémem zkušenost?
A co celkově krémy od Dermacolu?

6 komentářů:

  1. Ja mám skúsenosť aj s týmto krémom, aj pleťovou vodou z rovnakej sady. Je pravda, že krém moc pleť nehydratuje, ale s pleťovou vodou som bola spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem nad tímto krémem již dříve uvažovala, ale nakonec jsem si ho nevzala. A asi jsem udělala i dobře, potřebuji pořádnou dávku hydratace. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já moc těmto krémům nevěřím, že by pleti něco dodaly. Taky jsem dřív na tento produkt koukala ale už mě neláká. Přijde mi to jako další zbytečný produkt, který by mi ležel ve skříni.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...