Dove - Tónovací tělové mléko Summer Revived

Krásný den,
jak si užíváte léta? Letos jsem si ani nebyla jistá, zda vůbec pojedu někam na dovču. V pondělí jsme ale konečně vybrali, zaplatili a přesně za týden budu v letadle směr Andalusie. Články ale určitě nachystám, aby tu nebylo mrtvo a samozřejmě budu aktivní na instagramu. Ale o všem ještě budu informovat později.

Samoopalovací či jiné tónovací produkty jsou podle mě aktuální ve všech ročních obdobích. V zimě, aby jste nevypadaly několik měsíců jako mrtvoly a v létě odhazuje člověk více svršků a troška barvičky se určitě hodí. Než jsem vytáhla kraťasy, naběhla jsem do drogerie a cíleně šla pro tónovací tělové mléko od značky Dove. Tohle mléko mě lákalo od doby, kdy přišlo na trh a letos jsem se rozhodla, že ho konečně vyzkouším.

Na mléko jsem četla samé pozitivní recenze, vlastně jsem nečetla nic špatného, takže jsem si říkala, že jdu vlastně na jistotu. Dostupné je ve dvou variantách - pro světlou až středně tmavou pokožku a pro tmavou pokožku.

Mléko má dodat pokožce zdravý bronzový nádech díky přírodním tónujícím látkám. Zároveň obsahuje technologii Cell-Moisturisers, což jsou hydratační složky z přírodních olejů, které se starají o hloubkovou hydrataci. Pokožka je po použití jemná, hladká a opálená.

Má středně hutnou konzistenci, na pokožce je strašně příjemné a hezky se roztírá. Než se úplně vsákne, tak má tendence maličko lepit, ale není to nic drastického. Krásně voní, vůně je opravdu moc povedená a nějakou dobu je na pokožce stále cítit.

Používala jsem ho i na pleť. Po prvním použiti mě tedy obličej celkem štípal, ale nedostavila se žádná alergická reakce a tak jsem si troufla i druhý den. Tentokrát bez štípání a vše naprosto v pořádku.

Co se týče ale opálení, za mě obrovské zklamání. I při každodenním používání jsem nezaznamenala naprosto žádný rozdíl. Na mě prostě vůbec neúčinkuje. Přitom když kápne třeba na umyvadlo, tak to téměř okamžitě zhnědne :D Mě udělá maximálně flek na loktu, to je jediná barvička, která je vidět.

Jako klasické mléko by bylo fajn. Příjemná konzistenci, hezká vůně a hydratace je na mléko také moc dobrá. Ovšem opálení na mě nulové a tím pádem zbytečně vyhozené peníze za něco, co nefunguje. Asi zatím největší zklamání letošního roku. Doporučená cena 169Kč, já ho kupovala v akci asi za 119Kč.

Co Vy a značka Dove?
Zkoušely jste tohle tónovací mléko?

11 komentářů:

  1. Já jsem na toto mléko psala taky recenzi už dřív a já ho teda moc chválím :). Jsme s ním spokojená a kupuji si ho pořád dokola.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Tebe jsem recenzi četla a je super, že Ti sedí :)

      Vymazat
  2. Taky ho mám, taky ho používám, taky mi voní a taky mě to "neopaluje" :D

    OdpovědětVymazat
  3. No jako divné ze ČTÚ fakt první negativní zkušenost. No asi SR bez toho obejdu 😂

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je dobré. :-D Aspoň vím, na co si nechám zajít chuť. :-))
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že jsi neudělala něujaké před a po, ale jestli to nemá účinek, tak by to bylo zbytečné :) no a to jsem o něm přemýšlela, že jsem taky slyšela pozitiva

    OdpovědětVymazat
  6. Na mě je výborný. Byla jsem jak ředitel vápenky a nyní mám perfektní opálení

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...