Nákupy a novinky za červen 2017

Krásný začátek nového týdne!
Dnešním dnem oficiálně začínají prázdniny. Věřím, že školáci se již nemohli dočkat a já vlastně také. Ač se mě prázdniny netýkají, ode dneška mě čeká krásně dlouhá, měsíční dovolená. Jistě tedy chápete, že jsem odpočítávala dny :D Co plánujete na léto, chystáte se někam za teplem? Já tedy první dva týdny budu trávit doma, mám naplánované nějaké kávičky a budu si spíše užívat ty dny, kdy prostě nic nemusím a jen se flákat. A pak, to se ještě uvidí.

A konečně se dostáváme k hlavnímu tématu dne. Tenhle týden se budu věnovat statistikám za minulý měsíc a začnu klasicky novinkami. Ty byly velmi bohaté, hlavně co se týče dekorativní kosmetiky. Make-upy či řasenky nemusím hodně dlouho kupovat.

Začátkem měsíce se konalo oficiální představení značky Catrice. O tom se určitě více zmíním v randomu. Dnes jen řeknu, že jsme měly možnost očíhnout komplet vybavený stojan a vzít si cokoliv, co nás zaujalo. Navíc po skončení akce jsme dostaly dárečky v podobě velké plážové tašky, ve které se skrývaly ještě další dárečky. Zde vidíte hromádku, kterou jsem si nechala, něco jsem donesla i mamče a například pár nových laků IcoNails a další drobnosti schovávám do soutěže. Největší radost mám určitě z make-upů, kor z HD Liquid Coverage. A produkty na rty jsou také parádní. Určitě na vše bude časem recenze. 

Před akcí jsme se sešly tradičně s Alenkou na kafíčku. Alča mě mile překvapila dárečkama v podobě super zrcátka, krásného letního laku Mavala a řasenky L`Oréal, na kterou jsem hodně zvědavá, jelikož řasenku od této značky jsem neměla ani nepamatuji.

V červnu vyšel letní Glanc box, který obsahoval hlavně produkty do domácnosti jako jsou wc bloky, aviváže apod. Kosmetiku zde zastupoval nový lak Catrice, ale jak jsem psala výše, schovala jsem ho do balíčku, jelikož laky využiji minimálně a plátýnková maska od Dermacol. Na tyhle masky nečtu moc dobré recenze, ale uvidím, jak sedne mně.

Po dlouhé době jsem si udělala radost větším balíčkem kosmetiky a objednala si pár nezbytností na notino.cz. Někdo tam nakupuje fakt pravidelně, mě ovšem vadí, že i když máte kdovíjak cenově vysokou objednávku, žádné poštovné zdarma. Blízko výdejny pracuje ale mamči přítel, tak jsem ho zaúkolovala, což je zřejmě nejlepší možnost. Potřebovala jsem peelingy a už dlouho jsem slintala nad značkou Dairy Fun. Peeling voní božsky po borůvkové žvýkačce a to balení..určitě hodlám v budoucnu značku více prozkoumat. Na pleť jsem si vzala okurkový peeling od české značky Bione, od té bych také ráda zkusila časem více věcí, například holky z Ultimate Chic tuhle značku hodně chválí. Pleť mám poslední dobou celkem vysušenou, tak se můžete těšit na recenze několika masek, kde jsem sáhla po Nivee a Ziaje. U Ziajy jsem neodolala také samoopalovacímu mléku.

Oblečení a ostatní
Dlouho jsem sháněla kraťasy a nemohla nic najít. Nakonec jsem na celkem fajn narazila v New Yorkeru. Sice na první pohled fajn, ale moc dobře se v nich nakonec necítím. Vzala jsem si o číslo větší, protože jsem chtěla o něco volnější, ale i tak to není ono. Takže nosit je budu asi jen doma.

Nadšená jsem ovšem z pyžam, které jsem ulovila v F&F. Pyžam mám tedy šíleně moc, ale když mě tak baví je kupovat, hlavně takový výběr. Pyžamo s Wonder Woman je z dětského oddělení a vyšlo na dvě stovky. Pandí jednorožec byla láska na první pohled a nebylo co řešit, kor když velikosti byly už totálně rozebraný a čekala na mě moje poslední.

Dlouho jsem chtěla prstenec na svíčky, jelikož většina mi špatně hoří a vytváří se tunel. Takže ty krásné Yankee Candle obaluji alobalem, což je strašný. Na facebooku na bazaru jsem tedy neodolala tomuhle krásnýmu s králíky. Prstenec je ve skutečně vážně nádherný a dělá větší parádu než alobal.

A jako poslední tu mám dárečky, které jsem dostala k výročí. Kytička už mi po týdnu pomalu usychá a makronky jsme snědli hned k snídani, mimochodem jsou naprosto luxusní, doporučuji. Hrníček mi ale bude dělat radost i nadále, hrnků mám plnou skřín, ale tenhle je naprosto boží. Po zalití horkou vodou mění jednorožec barvu. A samozřejmě nemůžu zapomenout ani na vtipný kruhu ve tvaru donutu.

Co potěšilo v červnu Vás?
Kde nejraději nakupujete?

12 komentářů:

  1. Já už se těším na všechny ty recenze na kosmetiku Catrice. Mě plátýnkové masky nevyhovují, zkoušela jsem Garnier a Misshu a za mě prostě nic moc, akorát je to moc nasáklé tekutinou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plátýnkovou masku jsem zatím měla jen jednu a byla šíleně obří :D

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí kytička, kterou jsi dostala k výročí. Je fakt krásná. Taky mě zaujal tip na hezké kraťasy z NY, musim tam zase kouknout. Co mne ale zklamalo je kvalita pyžam z FF. Mám teď dvě poměrně nové a prané párkrát a už je musim vyhodit, jak jsou liché a už se na nich objevily i dirky. Hezké pondělí.M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Pyžam z F&F mám celkem hodně, některé i už pěkných pár let a jsou stále super. Žádné dírky, blednutí a materiál také úplně v pohodě. To mě teda mrzí.

      Vymazat
  3. Líbí se mi ty novinky Catrice, make-up HD Liquid Coverage nemá chybu, určitě jsem zvědavá, jak bude vyhovovat Tobě:-) A od Ziaji doporučuji vyzkoušet i ostatní výrobky z řady Cupuacu, třeba tělový peeling je úplně fantastický:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bude recenze a na peeling jsem také koukala, tak třeba příště.

      Vymazat
  4. No teda, tak ten Panda je dokonalej <3 úplně jsem se do něj zamilovala :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Na fotce ty džínové šortky vypadají hodně dobře. Škoda, že se v nich necítíš. A přiznám se, že vůbec netuším, ajk se používá prstenec na svíčky a k čemu slouží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prstenec by měl udržovat teplo a tím zajistit, že se vosk bude lépe rozpouštet :)

      Vymazat
  6. Jé, pandí pyžamko je roztomilý. Líbí se mi i nafukovací donut a z kosmetiky mě nejvíce zaujal body scrub

    OdpovědětVymazat
  7. Me nejvice potesil tento destnik, ktery jsem si koupila - https://www.kupujem.cz/doplnky-1/destniky/damske-destniky/skladaci-damsky-destnik-megan-cerveny.html mam strasne rada barvicky a extravanci a v kombinaci destniku s mou 6ti barevnou bundou jsem atrakce pro kolemjsouci. Ale uzivam si to. Jsem proste takova.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...