Random aneb červen 2017

Krásný pátek!
Co plánujete na víkend? Počasí by mělo přát, nechystáte se někam na výlet? Mě v podvečer čeká opět kino, samozřejmě si nemůžu nechat ujít nového Spider-mana, takže můžete očekávat, snad v pondělí, movie tip :) A teď k červnu, i když se mě prázdniny netýkají, odpočítávala jsem snad každičký den do konce měsíce. Měsíc to byl ale povedený.

Hned na začátku se konala blogerská akce ve spolupráci s e-shopem kupkosmetiku.cz, kde nám byla oficiálně představena značka Catrice. Značku určitě všechny znáte, tak se možná divíte, jak je možné, že představování se konalo až teď. Čekalo se totiž, až bude v drogeriích určitý počet stojanů. Catrice se momentálně dost rozšířila a můžete ji najít už i v drogeriích DM, což je skvělá zpráva. Akce se konala v nádherných prostorách Opero, které se nachází na Staroměstském náměstí. Vše bylo do detailu vymazlené. Polštářky a svíčky s logem značky, fotokoutek, výborné jídlo a pití a samozřejmě báječná atmosféra a lidi. K prohlédnutí také byly modely od návrháře Michala Marka a kdo chtěl, mohl využít služeb vizážistů a manikérek. A k tomu plný stojan kosmetiky. Akce neměla chybu a já ještě jednou moc děkuji za pozvání.

V červnu jsme po třech letech zavítali opět do jihlavské zoo. Zoo je to poměrně malá, ale hezká a za návštěvu určitě stojí. Takže jestli přemýšlíte, kam v létě vyrazit, tady máte tip. Pokud jste neviděli článek a zajímá Vás více fotek, mrkněte sem.

Ke konci měsíce jsme slavili nejen Honzův svátek, ale i výročí. Zašli jsme do oblíbené restaurace Barabizna, kde vaří prostě luxusně. Předkrm v podobě tataráčku z lososa nesmí chybět, tady ho mají naprosto bezkonkurenčního. Já si pak dala kuřecí prsa plněná hermelínem a česnekem, mňamka. A pokud máte rádi domácí limonády, mangová nemá chybu.
 Catrice akce a holky z Ultimate Chic a Alice in Wonderland

 Zoo Jihlava

 Pokroky :D

 Véča s kamarádkou / Dárečky od kamarádky z dovči / Došla jsem si do kina :D

 Ovocný světozor s mamčou / Chlebíčky na domácí oslavu / Holky a Bobeš

 The donuts a Oreo / Bombay Express / Mr. Donut

 Výborná zmrzlina z Fruitisimo / Miluji těstovinový salát / Nehtíky

 Barabizna

 Něco z dárečků k výročí

Jaký byl Váš červen?

16 komentářů:

  1. No tak ten oběd vypadá naprosto skvěle! :) Ty nehty jsou boží.

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, tolik krásného a určitě vynikajícího jídla :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Samé mňamky! Já mám vždy z tvých fotek hrozný hlad :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Catrice akce musela být super, taky bych se chtěla něčeho takového zúčastnit ale zatím jsem neměla to štěstí. Jídlo vypadá úchvatně, jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akce byla moc povedená a přeju, ať se také dostaneš na nějakou akci ;)

      Vymazat
  5. Barabizna vypadá jako zajímavá restaurace. Třeba si tam někdy uděláme výlet busem ... - sice je to od nás trochu dál, ale zas přímou linkou...
    Hezký červenec;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jsi tedy z Prahy, tak určitě Barabiznu musíš zkusit ;)

      Vymazat
  6. Do pizzy a chlebíčků bych se zakousla hned :) a co ty makaronky ty vypadají božsky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...