Spotřebováno za červen 2017

Po bohatých novinkách tu mám i celkem slušný počet spotřebované kosmetiky. Tedy slušný, spíše taková klasika, to znamená devět prázdných obalů. Oproti květnu je to ale paráda, navíc tu mám produkty, které se spotřebovávají pomaleji, alespoň mně. Snad ani červen nebude úplně marný, ale nechme se překvapit.

1. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Tyhle intimní sprcháče od Ziajy se tu objevují pravidelně. Zatím jsou jediné, které mi sedí a se kterými jsem maximálně spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea gel na holení kokos a ibišek (Recenze) - Gelu stačilo použít minimum a super napěnil. Byl příjemný a nádherně voněl. Určitě se v budoucnu znovu po Balee kouknu.
Koupila bych znovu: ANO

3. Ryor emulze k redukci tuku a celulitidy Lipored Ultra (Recenze) - Obrovské zklamání, je jasné, že díky tomu nezhubnete, ale emulze nedělala nic. Žádná hezčí pokožka, nulová hydratace, prostě bída.
Koupila bych znovu: NE

4. Oriflame samoopalovací tělový sprej Sun Zone (Recenze) - Sprej je bezva. Již po třech hodinách vidíte rozdíl a po další aplikaci máte krásně hnědou barvičku. Samozřejmě je třeba dbát na pořádné roztírání, hlavně v okolí kolen, loktů apod.
Koupila bych znovu: ANO

5. Lirene minerální čistící maska Skin Detox (Recenze) - Maska není určena vyloženě pro můj typ pleti, pleť mám po ní napnutější a křičí po krému. Na druhou stranu je také hladká a opravdu mám pocit vyčistěnější pleti.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

6. For Life & Madaga bahenní maska (Recenze) - Úžasná maska, po které jsem měla nádherně heboučkou a jemnou pleť. Opravdu parádní a doporučuji.
Koupila bych znovu: ANO

7. Regina Floris hydratační mýdlo s růžovým olejem (Recenze) - Mýdlo obsahovalo okvětní lístky růží, takže působilo i jako peeling. Dalo se použít i na pleť a super ji vyčistilo. Pokožku jsem po něm ale měla napnutější, takže jsem ho poté používala už jen na ruce, kde mi tuhá mýdla sedí nejvíce.
Koupila bych znovu: ANO 

8. Pleva bambucký balzám s propolisem (Recenze) - Dokonalost. Je dost mastný, takže ideální na noc a pro suchou pleť. Výborně hydratuje a pleť zanechává ve skvělém stavu. Samozřejmě se dá použít i na jiná suchá místa na těle.
Koupila bych znovu: ANO

9. Catrice make-up Nude Illusion (Recenze) - Recenzi teprve chystám, ale prozradím, že make-up mile překvapil. Celkem dobře kryl, vypadal dobře a nezvýrazňoval suchá místa, ani nezalézal do vrásek.
Koupila bych znovu: ANO

Máte zkušenost s některým produktem?
Co se povedlo spotřebovat Vám?

14 komentářů:

  1. Gely na holení od Balei mám moc ráda. Kupuji si je pravidelně. Minulý rok v létě jsem měla limitovanou edici s vůní citronové zmrzliny, juj to byla vůně :) Tuhle vůni, co máš ty jsem si zkoušela u sestry a opět krásná vůně. Musím skočit do DMka si ho koupit!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Baleácké gely na holení jsou fajn, stojí pár korun a mají často nějaké zajímavé limitky:-) Něco od Plevy bych chtěla vyzkoušet, tahle značka mně láká čím dál víc:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé spotřebováno. Nejvíce mě zaujal samoopalovací sprej od Oriflamu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Dost mě láká právě ten gel na intimní hygienu od Ziaji :) A také bych ráda vyzkoušela právě něco od Plevy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenost nemám ani s jedním. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám doma od Ryoru krém proti celulitidě s břečťanem a taky nic nedělá :-( škoda peněz...

    OdpovědětVymazat
  7. Ten krém od Plevy mne zaujal, ještě s touto značkou nemám žádnou zkušenost. Tak třeba konečně zkusím něco nového. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...