Avon - Hydratační pleťová maska s olivovým olejem

Pleťové masky používám strašně ráda a nejméně jednou, nejlépe dvakrát týdně, se snažím na masku udělat čas. S mojí suchou pletí nejčastěji sahám po hydratačních, abych pleti dodala více výživy, než jen z krému. Ovšem cizí mi nejsou ani různé čistící, třeba slupovací mám velmi v oblibě.

Oblíbená značka masek je pro mě Avon a jeho řada Planet Spa. Určitě všichni znáte a spousta z Vás tyto masky také vyhledává. Dnes mrkneme na masku s olivovým olejem, která mi dělala společnost poslední dobou a kterou najdete i ve spotřebované kosmetice za srpen, takže nejvyšší čas o ní napsat.

Obsahuje olivový olej, který je bohatý na vitamíny A, E a K, ty pomáhají k zdravějšímu vzhledu, zvláčňují a zjemňují. Dále je maska obohacena o výtažek z olivových listů, který chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy.

Měla by být vhodná pro všechny typy pleti, včetně citlivé. Slibuje potřebnou hydrataci, zjemnění, zklidnění a osvěžení pleti. Maska se nanáší na suchou pleť, kde se nechá dvacet minut působit a poté se opláchne teplou vodou.

Maska mě překvapila svojí konzistencí, u hydratačních masek jsem zvyklá spíše na krémovou konzistenci, kterou po několika minutách do pleti vetřu. Tahle je ale hodně hutná, gelová. Během doby působení se částečně do pleti vsákne, ale zbytek je určitě třeba opláchnout.

Nádherně voní po olivách. Jak olivy nemám ráda, tak v kosmetice mi vůbec nevadí, naopak. Vůně je vážně povedená. Gelová konzistence je perfektně osvěžující, což jsem ocenila hlavně teď v létě. Po použití je pleť rozhodně jemnější a příjemná na dotek. Ovšem hydratace tady vázne, mě bohužel pleť nehydratuje, v tomhle je účinek nulový. Pro velmi suchou pleť tedy doporučit nemůžu.

Maska stojí 159Kč, ale samozřejmě se dá sehnat za výhodnější cenu.

Používáte pleťové masky?
Co říkáte na Avon?

8 komentářů:

  1. Tuhle masku jsem v minulosti také měla a byla jsem s ní vcelku spokojená, ani hydratace mi nepřišla špatná. Pravdou ale je, že nepatřím mezi ty, co mají suchou pleť :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle masku, máme doma a sem tam ji používám, musím říct, že mi vyhovuje. Taky mám Avon celkem ráda! Náš blog: https://svetocimablondynyazrzky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já celkově Avon moc nepoužívám, ale pleťové masky mám taky moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...