Brandnooz box - Červenec 2017

Krásný den!
Jak zvládáte tropy tento týden? Já tedy moc ne, ač mám ráda teplo a sluníčko, tohle je moc a pořád se mi dělá špatně. Proto jsem vymyslela, že dnešek a zítřek strávím pracovně doma v bazénu. Děti, které hlídám, vezmu k sobě a užijeme si den ve vodě a ne zavření v bytě. Co děláte Vy v těchto vedrech?

A teď k dnešnímu článku, který píšu lehce se zpožděním. Červencový Brandnooz box dorazil v pátek, já se k němu ovšem dostala až v pondělí večer, takže věřím, že obsah už jste viděli, ale snad si ho rádi prohlédnete i u mě. Na první pohled mě obsah zklamal, přišel mi dost slabý a chudý. Ovšem když jsem ho viděla po několikáté, hlavně při focení, už tak zlé mi to nepřišlo. Některé produkty vyloženě potěšily, jiné méně, ale vše se využije. Takže ve výsledku spokojenost.

Mattoni Spritz - 1,5l, 19,90Kč
Začnu tím největším a to limitovaná edice Mattoni s příchutí hořkosladkého pomeranče. Tahle Mattonka není špatná, pokud máte rádi hořké chutě, tak je fajn. Ochutnala jsem a když je v lednici, tak si klidně cucnu, ale sama od sebe bych si už určitě nekoupila. Hořká chuť není vyloženě podle mého gusta.

Jupí Koktejl sirup Mai-Tai - 0,7l, 59,90Kč
Šťávy si dělám jen výjimečně, když mě právě zaujme nějaká příchuť. Jinak mám ale pocit, že žízeň moc neuhasí. Tuhle si ale dám ráda, loni se v boxu objevilo melounové mojito a bylo výborné, tak věřím, že ani třešňový mai-tai nezklame. Tyhle sirupy jsou inspirované nejznámějšími koktejly světa, v nabídce šest variant. 

Boneco Steaková hořčice - 260g, 28,90Kč
Hořčici nejím, ale v boxu jsou vítány, zbytek rodiny si dá rád. Navíc teď v létě je to super produkt na grilování. Obsahuje celá, nedrcená semínka hořčice a kousky červené papriky.

Efko BBQ Sušená rajčata krájená - 95g, 42,90Kč
Nová varianta sušených rajčat. Sušeným rajčatům jsem na chuť nepřišla, ale alespoň tyhle ochutnám. Jsou vhodná do salátů, k masům a jsou smoked, což znamená, že při jejich otevření ucítíte chuť grilování :)

RioMare Grilovaná makrela s barbecue omáčkou - 120g, 89,90Kč
Asi nejlepší produkt červencového boxu. Grilované filety makrely s barbecue omáčkou rozhodně zaujaly. Druhou variantou je makrela v panenském olivovém oleji. Makrely jsou vhodné se zeleninou či opečenou bagetkou.

Racio BIO Kukuřičné chlebíčky - 150g, 28Kč
Nově v bio kvalitě a jsou vhodné i pro vegany a celiaky. Jsou tenké, křupavé a plné kukuřice. Sem tam ke sváče nejsou špatné. Taková klasika, která se v boxu objevuje pravidelně, alespoň mi to tak přijde.

Havlík Tyčinky se sýrem a solí - 12,90Kč
A mňamka na konec. Tyhle tyčinky mám moc ráda, takže na večerní zobání ideální.

+ časopis - Časopis neberu jako plnohodnotný obsah. Tedy vlastně ano, ale jedině, pokud je to časopis o vaření či bydlení. Tenhle bulvár mě nebaví.

Jak se Vám obsah líbí?
Potěšil Vás?

6 komentářů:

  1. Ahoj,
    tak tropy v posledních dnech zvládám hodně špatně, ale to asi každý. Už aby bylo chladněji, nebo aby alespoň zapršelo a vzduch se pročistil. Brandnooz box mě v posledních měsících přestává bavit, já si ho neobjednávám ale pravidelně ho sleduji na blozích a videích. Třeba tento mi přijde hodně nezajímavý a objevují se v něm převážně věci, které jsou na trhu dlouho. Jediné co mě zaujalo je ta grilovaná makrela, na tu mrknu i v obchodě.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě to každoměsíční překvapení baví, i když ne vždy je obsah dokonalý.

      Vymazat
  2. Já byla tentokrát s boxem spokojená. Věci pro mne využitelné (kromě "polystyrenových" chlebíčků, ale ty si odnesl syn), navíc jsem většinu z nich ještě neochutnala.
    No a z veder jsem úplně hotová, já vysoké teploty snáším blbě všeobecně (na mne je hodně už přes 25°)a tyhle jsou navíc extrémně vysoké...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  3. Já Vám ty tropy vůbec nezavidím, já jsem v UK a tu máme krásných 23 stupnu :)))) Jinak box jako takový vypadá v celku dobře, byli v něm využitelné věci :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...