Mix vlasových recenzí - Nick Chavez, Head & Shoulders, Aubrey Organics

Všemožné mixy recenzí se stále činí velké oblibě a mě to těší, i když nejsou kdovíjak pravidelné a časté. Sem tam se ale přece jen najdou produkty, kterým je zbytečné samostatnou recenzi věnovat a proto je ráda spojím do jednoho článku, jelikož by byla škoda se jim nevěnovat vůbec.

Tentokrát se zaměřím na pár vlasových produktů. Tenhle článek chystám už šíleně dlouho, ale přiznávám, že jsem do teď nebyla schopná ho sepsat. Většina je již nějakou dobu spotřebovaná a něco ještě stále používám.

Nick Chavez Plump 'N Thick Leave-In Thickening Creme Conditioner
Nick Chavez je majitel salonu a stylista řady celebrit z Beverly Hills. Najít informace není jen tak, jelikož značka u nás není dostupná. Jedná se ale o bezoplachový kondicionér, který má vlasům dodat objem, zahustit a hydratovat. Měl by se používat denně po umytí šamponem a na noc. Vlasy si denně nemyji, používala jsem ho tedy ale místo klasického kondicionéru.

Klasický kondicionér nahradí opravdu obstojně. Je hezky hutný a ihned, jak ho do vlasů vetřete, cítíte, jak se poddávají a jdou bez problému rozčesat. Zároveň je ale nijak nezatíží, ani se rychleji nemastí. Plusem je i příjemná vůně.

Head & Shoulders Extra Thickening Tonic
Nejsem si jistá, zda se dá ještě tohle tonikum koupit, jelikož jsem ho před časem zahlédla v drogerii ve výprodeji. Ono ale ve výsledku není moc o co stát.

Tonikum má posilovat vlasy, dodat jim objem a zároveň pozitivně působit na hustotu vlasů. Používá se jak do mokrých vlasů, tak i do suchých. Já ho používala poctivě každý večer, kdy jsem ho nastříkala ke kořínkům. To stříknutí vlastně ty vlasy zvedne, ale tím to končí. Po chvíli opět spadnou na svůj klasický objem. Ani při pravidelném používání jsem si nevšimla žádný výsledků.

Aubrey Organics Scalp Tonic
Aubrey Organics je čistě přírodní značka, většina produktů je veganská a netestovaná na zvířatech. Tento produkt funguje na podobném principu jako předchozí Head & Shoulders. Vlasy má revitalizovat, dodat jim objem a zklidnit vlasovou pokožku.

Stříká se přímo k pokožce hlavy na několik míst. A neúčinkuje na mě úplně stejně jako předchozí produkt. Žádný objem, žádné hezčí vlasy, zkrátka nic. Spíše mi ale přijde, že se mi po něm rychleji mastí. Podobné produkty zřejmě už vyhledávat nebudu, protože zatím mi přijdou naprosto k ničemu.

Jaké produkty na vlasy používáte?
Máte s něčím zkušenost?

3 komentáře:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...