Brandnooz box - Srpen 2017

Krásnou neděli!
Než se vrhneme na hlavní téma dnešního článku, tak bych ráda školákům popřála úspěšný start do nového školního roku. Doufám, že jste si prázdniny užili a do školy se těšíte. A Vy pracující, snad i Vaše léto bylo pohodové a příjemné. Podle počasí venku to vypadá, že léto již definitivně skončilo, i když pevně věřím, že ještě si nějakého toho teplejšího dne užijeme. Na zimu se vůbec netěším a už teď mám problém s rány, která jsou chladná a ještě k tomu už je pořádná tma.

Srpnový Brandnooz box dorazil tradičně poslední den v měsíci. Byl dost lehký, až jsem si říkala, zda v něm vůbec něco je. A překvapivě byl narvaný, obsahoval spoustu dobrot a já během jeho rozbalování v jednom kuse juchala a pomalu nevím, na co se vrhnout dříve. Obrovská pochvala, tenhle obsah se vážně povedl a řadím ho mezi top. Pro mě rozhodně jeden z nejlepších boxů.

Chio Cornados Creym Paprika - 65g, 24,90Kč
Začnu tím, co mě fakt potěšilo a to jsou tornáda od Chio. Jistě víte, že já různé chipsy můžu, večer k filmu jsou na zobání bezvadný. Cornados mě lákaly, takže mi udělaly radost. Už jsem stihla i ochutnat a jsou fajn. Je to kukuřičný snack s příchutí creamy papriky. Chuť je opravdu jemná, nepálí.

Pom-Bar ZOO Friends - 50g, 24,90Kč
Platí to, co výše. Na večer ideální zobání, které vždy ocením. Tady navíc je nadšené moje dětské já, protože mají tvar zvířátek. Jsou připravené na slunečnicovém oleji s nízkým obsahem tuku a soli. Jedná se o limitovanou edici.

Heven Nápoj Aloe Vera - 1,5l, 79,90Kč
Obsahuje 42% podíl aloe (14% gel, 13% šťáva a 15% dužina). Má být hustý a bez umělých přísad a špičkou na trhu. U nás se zatím koupit nedá, ale již se na tom pracuje a snad se brzy dočkáme. Aloe nápoje mi chutnají a jak třeba nemusím džusy s dužinou, tak tady mi naopak fakt chutná. Spolu s Chio nejlepší produkt. 

Hamé EasyFruit Extoc Party - 110g, 19,90Kč
Ovocné pyré s vitamínem C je na 100% ovocné a zeleninové. Je bez lepku, konzervantů a přidaného cukru. Vhodné již od ukončeného 5. měsíce. Tyhle pyré jsou fajn, navíc díky balení vhodné i cestu. Ovšem balení je pro mě právě trochu i problém. Snažím se je vždy zdělat co nejdříve, protože prostě není vidět obsah a i když má delší dobu trvanlivosti, tak po delší době se už obsahu bojím.

Ovocé Nápoj v prášku - 28,5g, 12,90Kč
Pamatujete Tang? Řekla bych, že tohle bude nápoj na stejný způsob, díky kterému se vrátím do dětství. Obsahuje vitamíny C, E, D a naopak je bez konzervantů, laktózy a lepku. Vyrábí ho firma Vitar, která se zaměřuje na vitaminové doplňky již 26let.

Spak Bylinkový dressing - 250ml, 38,90Kč
Všemožné dressingy jsou super, ať už se jedná o dressingy na salát či rovnou k masu, a jsme za ně v boxu rádi. Je bez konzervačních látek, vhodný pro bezlepkovou dietu a ideální do salátů.

Maggi Snackito Tomatový kuskus - 60g, 29,90Kč
Kuskus mi chutná a moc ráda ochutnám. Výborné je, že je již ochucený, takže stačí jen zalít vodou a do pěti minut je hotovo a netřeba řešit, zda ještě něco přidat, nebo ne.

Emco Biskiti - 60g, 15,90Kč
Kombinace ovesné mouky a ovesných vloček plná vlákniny a bez palmového tuku. Ideální jako svačinka pro děti. Na výběr bylo ze dvou variant, já našla čokoládu s kokosem, ke kávě určitě budou dobré.

Corny Big Milk Nuts - 40g, 17,90Kč
Křupavá tyčinka s mléčnou krémovou naplní. Corny tyčinky jsou výborné, nejsem si jistá, zda plněnou jsem měla, ale rozhodně si dám.

Hašlerky Černý rybíz - 35g, 18,90Kč
Jediný produkt, který já osobně nevyužiji, protože Hašlerky nemám ráda. Ale doma se určitě neztratí. Vyrobené podle tradiční receptury s obsahem bylinek.

+Časopis History - Určitě lepší, než nějaký bulvár.

Líbí se Vám obsah?

5 komentářů:

  1. Za mě taky jeden z lepších boxů. Chipsy mám ráda, takže super. Aloe vera nápoj už je vypitý, nemusel by být tak sladký. A jak koukám, nedali mi časopis :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Tento box mě mile překvapil a rozhodně se vydařil lépe, než z minulé měsíce :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. No jako jak tak koukám byli v něm samé dobroty a rozhodně lepší, než v ostatních. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já naopak z boxu extra nadšená nebyla - za mne tak průměr. Viz mé hodnocení na blogu...

    OdpovědětVymazat
  5. I já bych byla s obsahem velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...