Nyx - Liquid Crystal Liner

Snad vždycky jsem byla jak straka. Třpytky, to je zkrátka moje. Proto mě hned na první pohled zaujaly tekuté linky Liquid Crystal Liner od Nyx, navíc v naprosto božském odstínu Crystal Pink. Nyx bude mít dnes na blogu premiéru, ovšem vlastním ještě pár produktů, takže i v budoucnu můžete očekávat, že se na blogu znovu objeví.

Linky jsou u nás dostupné ve čtyřech odstínech. Zelená, modrá, zlatá a tahle fialová. Odstín Crystal Pink je trochu zavádějící, jelikož je to naprosto božská fialová barvička. Alespoň já v tom žádnou růžovou nevidím ani náhodou.

Mají tenoučký stěteček, který má zajistit nejen přesnou aplikaci, ale zároveň udržet i třpytky. Stěteček je vážně moc fajn. S tekutými linkami občas stále trochu bojuji, ale s těmito se mi pracuje dobře. Bez problému nakreslíte precizní linku, ať už tenkou, nebo silnější.

Linky téměř okamžitě zasychají, díky tomu se nikde neobtiskávají a pak drží jako přibité. Během dne neopadávají, nerozmazávají se, zkrátka i po celém dni jsou stále na svém místě naprosto bez poškození.

V létě po nich sahám velmi často, jsou vhodné i na běžné denní nošení. Vypadají nádherně, oči super prozáří. Rozhodně velmi povedený kousek, který ráda pořídím znovu, až mi tyhle dojdou.

Co Vy a Nyx?
Používáte tekuté linky?

1 komentář:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...