Zmrzlina s Pribináčkem

Léto už je nejspíš definitivně pryč, ale přiznejme si, kdo si sem tam nedá zmrzlinu i v zimě? :) Sice mám naplánované statistiky za minulý měsíc, ale tenhle článek bych ráda stihla ještě v době, kdy seženete v obchodech limitovanou edici Pribináčka, kokos.

Pokud sledujete můj instagram, tak jste si určitě kokosového Pribináčka všimli, moc jsem ho chválila, protože je naprosto luxusní, opravdu výborný a vůbec by mi nevadilo, kdyby byl ve stálé nabídce :) Také jste mohli vidět, že právě Pribináček mi jako poděkování poslal několik svých dobrot a formičky na zmrzlinu. Ovšem dárek jsem nedostala s podmínkou, že o tom musím napsat, takže dnešní článek je čistě moje iniciativa, ráda bych se o tenhle fajn recept, který přišel společně se vším ostatním, s Vámi podělila. Sice jsem přemýšlela, že bych ho šoupla jen na IG, ale ne každý ho má, tak alespoň se tu zas po delší době nějaký ten menší receptík objeví.

Na zmrzlinu budete potřebovat:
  • velkého kokosového Pribináčka
  • 200ml smetany ke šlehání
  • vanilkový cukr
  •  ovoce
Postup:
  1. V robotu či ručním mixérem utřete Pribináčka se smetanou a cukry. Je třeba to opravdu pořádně ušlehat, aby pak hmota pěkně držela.
  2. Část ovoce vyskládejte na dno formiček a část nasypte přímo do krému.
  3. Teď už jen stačí zalít formičky a dát zmrazit.
Můžete podle mě experimentovat co hrdlo ráčí. Pokud nemáte rádi kokos, zkuste jinou příchuť. Ovoce můžete také měnit podle chuti. Já použila víno, jelikož ho máme plný keř a pomalu nevíme, co s ním. Tohle množství by mělo odpovídat šesti formičkám, mě ovšem toho docela dost ještě zbylo a tak jsem to nalila do smoothie makeru a měla výborný koktejl. Pokud nejste milovníci zmrzlin, tak doporučuji právě tuhle možnost. Je to nebe na jazyku.

Zmrzliny jsem dělala poprvé, takže nevypadají dokonale, ale jen co se do toho více dostanu, určitě budou i na pohled ještě lepší :)

Pokud zmrzlinu zkusíte, můžete na instagramu sdílet pomocí hashtagu #pribinacek, #zmrzlinaspribinackem a #naspribinacek.

Ještě jednou bych moc ráda Pribináčkovi poděkovala za spoustu dobrot, rozkošné formičky a výborný recept.

Máte rádi Pribináčka?
Co na zmrzku říkáte?

4 komentáře:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...