Brandnooz box - Říjen 2017

Hezkou neděli!
Jak jste si užili víkend? Mě končí nejen víkend, ale i týdenní dovolená. Těžkou depresi mám již od čtvrtka, ještě další týden by se šiknul, znáte to :D

Pátek mi ale zpříjemnila tradiční zelená krabička. Poslední měsíce jsem Brandnooz box opravdu pochvalovala, jelikož obsahy byly vážně parádní. Tentokrát až tak nadšená nejsem. Obsah není špatný, využije se naprosto všechno, na druhou stranu jsem si ale ani na zadek nesedla. Přijde mi, že je to spíše takový praktický obsah.

Fruttimo Pomeranč a grep - 1l, 34,90Kč
Novinka od značky Aquila, která spojuje čistou vodu a nejlepšími džusy granini. Obsahuje o 20% méně kalorií než klasické džusy. Je 100% přírodní, bez konzervantů a umělých barviv. Džus jsem již zkoušela a je moc dobrý. Ne moc sladký a přestože obsahuje grep a pomeranč, tak ani zbytečně kyselý. Chuť povedená.

Jemča Bylinný čaj Žaludek a střeva - 40g, 24,90Kč
Píšu to vždy, čaje nepiji, takže z nich nemám ani radost a už vůbec ne z bylinných. Příště kafe, prosím. Čaj je ale 100% bylinný a tato řada funkčních čajů získala ocenění nejlepší výrobek v kategorii čajů.

Babiččina volba Špaldová mouka hladká - 1kg, 49,90Kč
Špaldová mouka má oříškovou chuť a je ideální do slaných a sladkých koláčů, buchet, sušenek a samozřejmě skvělá do vánočního cukroví. Mouka je určitě fajn, peču a na cukroví se chystám, takže se hodí.

Ajvar jemný Podravka - 350g, 46,90Kč
Čistě zeleninový pokrm z lilků a paprik původem z Chorvatska. Dá se použít jako příloha ke grilovaným jídlům, pečeným či k dalším masům. Není problém ale ani použít do pomazánek, omáček apod. Já tedy podobné zeleninové pokrmy nemusím, ale nějaké uplatnění snad doma najde, tak uvidíme. Výhodu vidím v tom, že není rajčatový :D

Hellmann`s Tatarská omáčka light - 225ml, 32,90Kč
Tatarku kupujeme pravidelně, sice ne light, ale kupujeme. Hellmann`s je jednoznačně nejlepší značka, takže super. I light obsahuje kousky zeleniny a obsah tuku je 35%.

Like Chips Solené - 66g, 19,90Kč
Pro mě naprosto neznámá značka, novinka na trhu, spadá pod společnost Jan Zykmund - Originální brambůrky. Měly by být speciálně smažené, křupavé, ale zároveň jemné. I když mám raději ochucené, než obyč solené, rozhodně si chipsy dám ráda. Tohle zobání já můžu.

Corny Flapjack - 65g, 29,90Kč
Ovesná tyčinka obsahuje minimálně 48% vloček, má nasytit a doplnit energii. Corny mi asi udělala největší radost, Corny tyčinky jsou výborné a tuhle novinku fakt ráda ochutnám. Dostupná ve třech příchutích, já mám kakaovou a brusinkovou s dýňovými semínky. Mňam, miluji brusinky.

Saf instant Sušené pekařské droždí - 10g, 10Kč
Na trhu slaví 20. výročí a jako dárek získalo nový obal. Droždí využiji, sice po něm nesahám nijak často, ale doma se hodí. Zrovna v pátek jsem dělala knedlíky, tak aspoň se doplní zásoby.

Noli Sušené pekařské droždí - 7g, 5Kč
Tenhle balíček bych řekla, že je pouze bonusem, jelikož v boxu bylo již několikrát a je u něj upozornění, že se blíží doba expirace. Platí to samé, co výše.

Líbí se Vám obsah?
Využili by jste vše?

7 komentářů:

  1. Džus Fruttimo je super, ten mám hodně ráda. Nejvíc jablečný :))
    Vždycky jen přemýšlím nad tím, že jednou box vyzkouším, ale nakonec na to vždycky zapomenu a připomenou mi to až tvé unboxingové články.

    Jinak tenhle balíček se povedl, myslím, že bych využila vše tedy až na Flapjack, to bych přenechala bratrovi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, určitě někdy objednej, to překvápko je super :)

      Vymazat
  2. Souhlasím s tebou vypadá to jen na takové potřebné věci, klasické. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ale jo, využila bych snad všechno. Docela pěkný obsah, ale nic převratného. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s tebou. Obsah není nejhorší ale prostě nic extra, nic z čeho by byl člověk paf. Já mám naopak bylinné čaje nejradši a právě od Jemči si kupuji nejčastěji.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...