Lenochodi z DM - Limitovaná edice Born To Be Lazy

Hezký pátek!
Balea má během roku tolik limitovaných edic, že je pomalu ani nestíhám zaznamenávat. Ne každá strhne ale davovou mánii jako jiná, posledně to byl tuším jednorožec. Jo toho mám ještě v zásobě. Aktuálně ale rozhodně vede lenochod. Na tuhle edici jsem se šíleně těšila, viděla jsem ji na německých stránkách DM a opravdu doufala, že se dostane i k nám. Dostala a já musela zkrátka sehnat vše.

Born To Be Lazy je naprosto rozkošná, lenochody mám strašně ráda a podle mě se opravdu povedla. V limitce najdete vše od balzámu na rty až po tělové mléko a kapesníky. Dnes Vám ji představím trochu více zblízka, tak se pohodlně usaďte, bude to delší. A mimochodem, k dostání je aktuálně toaleťák :D

Tělová emulze
Emulze má docela řídkou konzistenci, je hodně lehoučká. Dobře se roztírá, ale velmi pomalu se vstřebává. Jakmile ji použijete více, tak je téměř nemožné, aby se vsákla. Při přiměřeném množství je to lepší, ale stejně počítejte s tím, že trochu času tím mazáním strávíte.

Co se týče hydratace, tak je to takový průměr. Na běžné mazání je fajn a lehce pokožku vyživí, ale pro opravdu suchou kůži stačit určitě nebude. Poměrně cena/výkon ale super. Vůně je výrazná a na pokožce se drží, jak ale voní, to se dočtete níže u sprchového gelu.

Sprchový gel
Sprchové gely od Balei jsou taková klasika. Málo stojí a přitom odvedou výbornou práci. Sprcháč má středně hustou konzistenci, výborně napění a pokožku nevysušuje. Plusem navíc je vůně a parádní obal.

A již ke zmiňované vůni. Limitka Born To Be Lazy by měla být sladce ovocná, mě ovšem připomíná spíše květinovou vůni. Vůně je tedy dost sladká, hodně výrazná, rozhodně nečekejte nic jemného, ale jak jsem psala, cítím v ní spíše květiny, možná s lehkých nádechem ovoce.

Balzám na rty
Balzámů na rty mám tolik, že bych je pomalu mohla začít jíst, ale ani jemu nešlo odolat. Ve výsledku mě balzám mile překvapil, ale zároveň i zklamal. Od Balei mám doma hned několik balzámů a každý je svými vlastnostmi úplně jiný, jeden hydratuje, další zas vůbec. Všechny ale úžasně voní.

Tento balzám je lehoučký, na rtech okamžitě povoluje, takže po nich super klouže a je strašně příjemný. Docela i drží a nějaké to menší napití také zvládne. Hydratace je výborná, rty jsou perfektně vyživené bez suchých šupinek.

Problém mám ale s vůní, voní úplně jinak než předchozí dva produkty. Balzám by měl být s vůní jahod, s čímž i souhlasím, ale jsou to takové ty přeslazené, naprosto chemické jahody. Připomíná mi dětské sirupy, které vážně nesnáším a dělá se mi z nich zle. Výživa tedy super, ale vůně zklamání.

Pleťová maska
Jedná se o plátýnkovou masku, čili maska na jedno použití. Je určená pro všechny typy pleti. Pleť má osvěžit, hydratovat a dodat jí hebkost. Aplikuje se na vyčištěnou pleť a nechá se deset minut působit. Zbylé částečky se do pleti vmasírují.

Maska má super velikost. Plátýnkových masek jsem měla zatím jen pár a byly vždy šíleně velké, tahle sedí ale celkem dobře, na bradě tedy trochu delší, ale jinak ok. Je tak akorát napuštěná, dobře se k pleti přicucne, ale zároveň extrémně neklouže. A ta vůně, bože, to je nádhera. Voní jak ovocné žvýkačky. Zajímavé, že každý ten produkt voní jinak, maska ale jednoznačně vede, ta je vyloženě k sežrání.

Bohužel výsledky mi přišly nulové. Poté, co zbylé částečky do pleti vmasíruji, tak pleť šíleně lepí. Jakmile lepivost odezní, tak bohužel nemám pocit hladší pleti, vyhlazenější, hydratovanější, zkrátka nic. Maska podle mě k ničemu.

Odličovací tampony
A teď už jen ve zkratce. Jako první jsem měla v košíku rozkošné odličovací tamponky. Ty můžete sehnat ve dvou variantách, tedy v odlišném balení, obsah je ale stejný. Tamponky jsou velké, což je podle mě super, na odličování mi přijde větší velikost praktičtější, člověk jich pak spotřebuje mnohem méně.

Jsou měkoučké, z jedné strany úplně hladké, z té druhé mřížkované. V balení jich najdete 50. Nákupy tamponků mi nedělají žádnou radost, ale tyhle mě fakt baví a pokud ještě budou, určitě pořídím do zásoby.

Papírové kapesníčky
Ještě poslední, nekosmetická část. Balení kapesníků mě překvapilo, je totiž obrovské a najdete v nich rovnou třicet balíčků po deseti kapesníčkách. Ani tady nechybí sladké balení, tentokrát čtyři varianty. Kapesníčky jsou čtyřvrstvé, dost pevné, takže se okamžitě nerozpadají. Zároveň jsou ale měkké a nedřou.

Také jste neodolaly lenochodům?
Jak Vás zaujaly?

18 komentářů:

  1. Tak tato limitovaná edice se DM drogérii vážně povedla :) pro nějaký produkt z této edice si určitě skočím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Také už nestíhám sledovat všechny limitky a když se jednou za čas dostanu do DMka, nestačím zírat, co je zase nového. Já mám teď políčeno na Vánoční balíčky :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Ty obaly jsou naprosto perfektní :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já si z téhle kolekce vzala jen balzám na rty a pleťovou masku. Obaly sice roztomilé, ale produkty jako takové za moc nestojí. Ale stejně už se těším na všechny další Baleácké novinky a limitky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě balzám hydratací vyhovuje, ale ta vůně no.. :(

      Vymazat
  5. Tahle limitka mě moc nenalákala, i když obaly má pěkné. Asi bych si vzala jen odličovací tampony :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Designově fakt povedená limitka ale hned mi je jasný že tady jde spíš o obrázek než o účinnost výrobků. Já jsem si koupila jen sprchový gel protože ho stoprocentně spotřebuji ale ostatní produkty mě tolik nevzaly neboť je ani normálně nepoužívám. Tělová mléka u mě hrozně pomalu ubývají, to samé platí s balzámy na rty i odličovacími tamponky. Moje spotřeba odličovacích tamponků je opravdu malá, skoro je nepoužívám protože se odličuji ve sprše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mléka používám každý večer, tak vím, že ho spotřebuji, tamponky mi ale také pomalu.

      Vymazat
  7. Tohle je skvělá limitka, obaly jsou velmi povedené, ale myslím, že asi odolám, uvidíme. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Limitka se podle mě moc povedla :) Já jsem neodolala sprchovému gelu, hezky rozzářil koupelnu :D

    Mylo | Výživný krém Oh La La

    OdpovědětVymazat
  9. Já vzala jen masku, ale ještě jsem ji nezkoušela. Jsem ráda, že jsem nevzala ten balzám, četla jsem si popisek a jak jsem viděla jahody, tak jsem ho radši vrátila zpět :D Kapesníky kupuji běžně a motivy májí celoročně moc hezké. Limitka se ale obaly moc povedla:)
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  10. O této edici jsem neměla ani zdání, každopádně vypadá dokonale :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...