Random aneb září 2017

Už se blíží pomalu půlka října, což je neuvěřitelné a tak by bylo vhodné shrnout si měsíc předchozí. Září bylo opravdu moc povedené, nějaké to kafíčkování, výborné jídlo a i menší výlet.

S kamarádkou nám konečně vyšel holčičí večer, který jsme plánovaly celé léto. Léto nám ale nepřálo a tak se noc plná pití, jídla a hlavně klábosení odehrála až na začátku září. Naštěstí se ale vydařilo počasí, takže se i grilovalo.

S Honzou jsme si nenechali ujít Burger Fest a dobře jsme udělali. Loni jsme nebyli a předloni se nám tam moc nelíbilo. Letos ale nebylo ani tolik lidí, ochutnali jsme spoustu dobrých burgerů a ani čekací doby nebyly nijak dlouhé, nejdéle jsme si počkali snad deset minut, takže opravdu super den.

Poslední den v září jsme vyrazili do Drážďan na nákupy. Kromě nákupů jsme ale ještě navštívili Zwinger, což je komplex barokních budov se zahradou. Nějakým nedopatřením jsme zahradu při návštěvě Drážďan úplně vynechali, přitom z venku památku nafocenou máme. Tak jsme to napravili a na nádvoří mrkli.
 Pribináčková zmrzlina / S kamarádkou

 Burger Fest / Oh Deer Bakery / Americké limonády, ananasová Fanta je top

 Dobrota a první Wood Wick svíčka / Oběd s kamarádkou v práci / Nehtíky

 Kafíčkování s kamarádkou / Když není chuť vařit :D / Donut Shop Prague

 Niky <3 / Zmrzlina z Antonínovo pekařství / Honzovy burgery bych mohla furt

 The Donuts / Tradiční snídaně před výletem / Zwinger

 Zwinger v Drážďanech

A ještě jedna se mnou / Oboje povedené / Nešlo odolat :D

Jaké bylo Vaše září?
Cestovali jste někde?

4 komentáře:

  1. Bože, to jídlo♥ Už mám zase hlad :D hlavně mě na tvých jídelních postech vždycky baví, že přidáváš samé dobroty - žádné zdravé speciality :D myslím, že máme podobné chutě :D
    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravých jídel u mě teda moc nenajdeš. Za to donuty, pizza, burgery,jooo to můžu :D

      Vymazat
  2. Opět perfektní fotky, tolik jídla! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...