Spotřebováno za září 2017

Po bohatých novinkách tu je i velmi bohatá spotřeba. Za září  se mi toho povedlo spotřebovat vážně dost, řekla bych, že je to jedna z nejlepších spotřeb za historii blogu. Ubyla mi hlavně velká hromada vlasových produktů jako jsou tužidla a laky. V této kategorii jsem měla železné zásoby, jelikož mi tyto produkty ubývají velmi pomalu. Teď to ale vypadá, že brzy budu muset dokoupit nové.

Doufám, že v říjnu se mi povede alespoň z poloviny tak dobře. Na některé produkty teprve recenzi chystám, občas mi to trochu trvá, ale určitě se dočkáte.

1. Batiste suchý šampon Sweetie (Recenze) - Batiste jsou taková klasika. Výborně z vlasů vytáhnou mastnotu, dodají vlasům objem a celkově je pěkně oživí. Tenhle krásně sladce voněl a ve vlasech se i vůně držela.
Koupila bych znovu: ANO 

2. Astrid lak na vlasy Flora pro lesk vlasů (Recenze) - Lak byl fajn, vlasy dobře zafixoval a neslepoval, což je podstatné.
Koupila bych znovu: ANO 

3. Got2b tužidlo na vlasy Mind Blowing (Recenze) - Tužidla používám z toho důvodu, že se mi pak s vlasy lépe pracuje, alespoň co se "ofiny" týče. Tužidlo vytvářelo bohatou pěnu a krásně vonělo.
Koupila bych znovu: ANO 

4. Aussie Miracle Hairspray (Recenze) - Lak překrásně voněl, velmi příjemná sladká vůně. Byl hodně jemný, takže na zafixování složitých účesů určitě nee. Ale na zkrocení vlásků stačil.
Koupila bych znovu: ANO

5. Aussie Miracle Styling Mousse (Recenze) - Platí to samé, co u Got2b, krásně bohatá pěna, s vlasy se lépe pracovalo a ještě úžasně voní.
Koupila bych znovu: ANO 

6. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Objevuje se tu pravidelně, stálice, která mi maximálně vyhovuje a stojí pár korun.
Koupila bych znovu: ANO 

7. Dermacol sprchový gel hrozny s limetkou (Recenze) - Středně hutný sprcháč, který nevysušuje, dobře umyje a samozřejmě voní. Vůně byla taková svěže štiplavá, voněla mi, ale mám v této řadě jiné favority.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

8. Dove tělové mléko DermaSpa Cashmere Comfort (Recenze) - Mléko bylo poměrně hutné, dobře se ale roztíralo a na pokožce působilo opravdu velmi příjemně. Pomaleji se vstřebávalo, ale nelepilo. Plusem i hezká, čistá vůně.
Koupila bych znovu: ANO

9. Dove krém na ruce DermaSpa Goodness (Recenze) - Opět krásná vůně a hutnější konzistence, ovšem hydratace žádný zázrak. Krém spíše vytvářel ochranný film, ale do hloubky moc nevyživoval.
Koupila bych znovu: NE

10. a 11. B.U. sprchový krém jogurt a papája (Recenze) - Poměrně pěkná vůně sladké papájy, ale jinak sprcháč spíše lehký podprůměr. Vadí mi, že sprchové gely této značky téměř vůbec nepění.
Koupila bych znovu: NE 

12. Astrid Peo SOS regenerační krém na nohy (Recenze) - Naprostý zázrak pro popraskané paty. Krém je hutný, dobře se roztírá, rychle se vsakuje a dokonale hydratuje. Doporučuji všemi deseti.
Koupila bych znovu: ANO

13. Gabriella Salvete Infinite Waterproof Mascara (Recenze) - Řasenky GS umí a tahle není výjimkou, ovšem není voděodolná, jak se uvádí. Řasenka velmi pomalu zasychá. Je třeba se s ní naučit pracovat, aby neměla tendence slepovat a obtiskávat se. Poté ale dělá krásně objemné a dlouhé řasy.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Znáte některý produkt?

10 komentářů:

  1. Závidím spotřebu, já budu mít říjen hodně slabý, jako ostatně bylo i září :D Z téhle řady Dermacol jsem měla tělové mléko a nevonělo špatně, ale nebyl to úplně můj styl. Suchý šampon Batiste v téhle verzi mám u přítele, takže ho moc často nepoužívám, ale asi by mi vadila ta sladká vůně, kdybych ho měla používat nějak více. Jinak vlastnostmi je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, také mi hrozny voní, ale jak jsem psala, mám jiné favority :)

      Vymazat
  2. Ten krém od Astrid byl super, taky jsem ho měla velice ráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nedávno jsem tuhle verzi Batiste dopotřebovala a byl skvělej, limetku a hrozny od dermacolu zbožňuju, mám ráda ještě grep a teď budu zkoušet jablko a skořici :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jablko se skořicí bude určitě super na Vánoce :)

      Vymazat
  4. Za září byla má spotřeba opět celkem slušná, více o ní dnes na blogu. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Krém na nohy je naprosto boží. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...