FemFresh - Intimní hygiena s vůní lotosu

Krásný den!
Ač se na blogu ještě žádná recenze na intimní sprchový gel neobjevila, rozhodně to není žádné tabu i přesto, že nese název intimní. Určitě mám naplánované další recenze v této kategorii a já doufám, že Vás budou zajímat

Co se speciálních sprcháčů týče, tak jsem dost skeptická a to z toho důvodu, že mi nikdy žádný nesedl a místo prevence a pocitu čistoty jsem pomalu hned mohla běžet do lékárny. Dlouho jsem byla věrná jen vodě, nikdy jsem na žádné problémy netrpěla, jen právě při použití intimních sprcháčů, to jsem myslela, že zešílím.

Přesto mi to jednou nedalo a zkusila jsem další značku a objevila produkt, který mi jako jediný sedl. Touha zkoušet něco nového tedy naprosto odpadla. Co se týče FemFresh, i tady jsem byla nedůvěřivá a rovnou můžu říct, že jsem nadšená, protože mi značka také velmi vyhovuje.

Sprchový gel na intimní hygienu s názvem Pure & Fresh Wash je ve variantě lotosový květ. Právě ten lotosový květ zklidňuje a regeneruje podrážděná místa. Intimním partiím navrací potřebnou hydrataci a podporuje přirozené funkce.

Intimní partie mají jiné ph než pokožka těla, proto klasické sprchové gely nejsou úplně vhodné a mohou ono prostředí narušit a tím vznikají všemožné gynekologické obtíže. FemFresh je dermatologicky, ale i gynekologicky testován. Samozřejmě každá z nás své tělo zná sama nejlépe a víte, co Vám vyhovuje a co ne.

Má spíše řidší konzistenci, vůně je jemnější, nijak výrazná a opravdu mi moc vyhovuje. Je velmi příjemný, nepálí, nedráždí a opravdu s ním mám pocit čistoty a i když je jasné, že již vzniklé gynekologické problémy jako jsou kvasinkové infekce a jiné mykozy nevyléčí, tak jako prevence mi fakt přijde super.

250ml stojí 99,90Kč a značku můžete koupit v DM drogeriích, Kauflandu a samozřejmě na e-shopech. O značce se určitě na blogu ještě zmíním a budu dále doporučovat a to hlavně i proto, že mi v této oblasti máloco vyhovuje a když už mi to sedí, zaslouží si to fakt velká doporučení.

Moc děkuji PR zastoupení FemFresh za poskytnutí produktu k recenzi.

Jaká je Vaše oblíbená značka intimní hygieny?
Znáte FemFresh?

5 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...