Femfresh - Péče o intimní partie Everyday Care

Péče o intimní partie určitě není žádné tabu a něco, o čem by se žena měla stydět mluvit. A právě proto tu mám další recenzi na produkty, které jsou určeny právě na intimní hygienu. Zrovna nedávno jsem se o značce Femfresh zmiňovala, dnes ale mrkneme na oranžovou řadu s názvem Everyday Fresh, ve které najdete rovnou tři kousky.

Již jsem se zmiňovala, dokonce několikrát, že v této oblasti nerada experimentuji, jelikož mi téměř žádný sprcháč na intimní hygienu nevyhovuje a akorát dělá zle. Přiznávám, že právě kvůli tomu jsem byla lehce skeptická, když mi balíček domu dorazil. Ve výsledku jsem ale nadšená, značka Femfresh si mě získala.

Intimní mycí gel obsahuje výtažek z aloe vera. Za úkol má zklidnit intimní partie, jemně mýt a chránit před bakteriemi a infekcemi. Má nízké ph, čili nenarušuje přirozenou rovnováhu intimních partií. Neobsahuje alkalické mýdlo a barviva. Navíc je testován nejen dermatologicky, ale i gynekologicky.

Gel má středně hutnou, gelovou konzistenci. Řada Everyday Care je celkem dost parfémovaná, ale vůbec se toho nebojte. Vůně je příjemná a absolutně mi nevadí. Gel je příjemný, nijak nedráždí, nepálí, naopak hezky zklidní a osvěží. Co se týče ochrany před infekcemi, tak mi přijde také super.

Upřímně jsem deodorant na intimní hygienu viděla prvně a moc nevěděla, co si o něm myslet. Deodorant slibuje pocit svěžesti až 24 hodin. Obsahuje extrakt z měsíčku, multiaktivní komplex a hedvábí. Je bez alkoholu a aplikuje se ze vzdálenosti 15cm.

Není to tedy produkt, po kterém bych sahala denně, na druhou stranu špatný není. Osvěží, nepálí a voní jako sprcháč. Podle mě se bude hodit ale spíše na léto, kdy se využije určitě více než teď v zimě.

Intimní ubrousky jsou také s extraktem z měsíčku lékařského a dalších rostlinných výtažků, které zklidňují intimní partie. Kyselina mléčná zas udržuje přirozené ph. V balení najdete 25 kousků za 75Kč, ubrousky jsou lehce parfémované a jemné.

Ubrousky si tedy zabrala mamča, která je používá v podstatě denně. Jsou ideální opět hlavně na léto a během cestování. A samozřejmě také, pokud potřebuje zvýšenou péči, pak je určitě využije při každodenním použití.

Moc děkuji Sarantis za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte Femfresh?
Používáte ubrousky či deodorant?

4 komentáře:

  1. Značku moc neznám, zaznamenala jsem ji jen u blogerek a myslím někde v časopise na to byla reklama ☺
    Produkty mě po pravdě moc nezaujaly. Deodorant nepoužívám, místo ubrousků jsem si hodně oblíbila vlhčený jemný toaletní papír Zewa s mandlovým mlékem, ten můžu na 1000 % doporučit, je boží ☺ No a gely mám spíš radši neparfemované, vyhovuje mi třeba Jessa z dm nebo překvapivě i gely z Avonu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gelu bych určitě dala šanci, je fakt super a to mi kromě Ziaji zatím nic nesedlo :)

      Vymazat
  2. Já si tuto značku kupuji v UK pravidelně, je super a navíc levná. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...