Nákupy a novinky za říjen 2017

Krásný začátek nového týdne!
S články jsem trochu pozadu, konečně Vám ukážu novinky za srpen, dále se samozřejmě můžete těšit i na spotřebováno a random, ale během všech těch statistik bych potřebovala stihnout ještě nějakou tu recenzi. Věřím ale, že číst o říjnu Vám nebude vadit ani v půlce listopadu. Mohlo by to být horší, že :D

Poslední měsíce se trochu zvrhávají, nejen hromady nové kosmetiky, ale i různé další věci. Na druhou stranu se musím pochválit, protože jsem utrácela minimálně a většinu novinek jsem dostala.

Kosmetika
Říjen byl na novou kosmetiku opravdu hodně štědrý. Ale jak jsem psala, většina mi přišla či jsem dostala v rámci spolupráce. Tentokrát tu je tak nějak na půl dekorativka i péče. Jinak balíčky Vám tu neukazuji kompletní, ale pouze to, co jsem si nechala. Celou hromádku vždy můžete vidět ale na instagramu.

Essence letos slaví 15 let, v rámci narozenin byla uspořádána oslava, na které se představily i podzimní novinky. Plnou taštičku právě s novinkami jsem si přinesla domu. Na stranu jsem dala produkty na nehty a dalších pár věcí, které schovám do soutěže. Vše se nese v metalickém duchu a recenze Vás neminou.

Obří balíček přišel od značky Astrid. V taštičce se ukrývaly pleťové krémy, čistící olej a neuvěřitelný počet balzámků na rty. Balzámy jsem porozdala rodině a kamarádce, něco schovala do soutěží, jinak bych měla coloživotní zásobu a já si nechala jen tyto čtyři. Nejvíce mě ovšem potěšil poukaz na vyvolání polaroidek.

Naprosto nečekaným balíčkem byla intimní kosmetika FemFresh, kterou zaslalo PR zastoupení Sarantis. Z této nově navázané spolupráce mám obrovskou radost, hlavně i kvůli milému zastoupení. Brzy už bude recenze.

FemFresh ještě jednou, tentokrát verze s lotosovým květem, které mi přišlo též na testování, ovšem od jiného zastoupení. Deosprej Playboy jsem dostala od sousedky. Dávám sice přednost tuhým deodorantům, ale Playboy je fajn. A jako poslední kosmetická taštička, kterou mi dala Alča, určitě se bude hodit.

Ostatní
A jdeme k nekosmetické části. Svíčku jsem dostala v práci už v září, ale úplně jsem na ni zapomněla. Značku Wood Wick jsem chtěla dlouho zkusit, hlavně kvůli praskajícímu knotu, ale vždy jsem raději investovala do mých milovaných YC. Svíčka je ale úžasná, ihned se udělá jezírko a nádherně provoní i větší prostory. Rozhodně není poslední.

V DM jste si již za bodíky mohly vyzvednout soví hrnečky. Letos navíc novinka v podobě chňapek. Na hrnečky se každý rok strašně těším, tak jsem ráda, že jsem je ulovila, jsou nádherný. 

Co potěšilo v říjnu Vás?
Máte soví hrnečky?

10 komentářů:

  1. Líbí se mi nadílka od Essence a Astrid:-) Na soví hrnečky jsem se těšila celý rok, je ze mně už taková, dá se říct sběratelka, mám jich doma už několik:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se povedlo sehnat každý rok, takže málo jich není :D

      Vymazat
  2. Na akci v DM mám málo bodů, ale příští rok snad už něco ulovím.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. Povedené novinky. :) Balíček od Astrid mě také velmi potěšil. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si taky pořídila soví chňapky. Hrnečkům jsem odolala - neměla bych je kam dát :-). A zaujala mne ta svíčka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...