Rooibos - Řada Advantage pro suchou a zralou pleť

Krásný den!
Konečně tu mám další slibovaný článek o značce Rooibos, třetí a zároveň poslední. Pokud Vám utekly první dva články, můžete tak napravit tady a tady, kde se dozvíte nejen o řadě Classic Care, ale celkově i něco málo o kosmetice Rooibos.

Dnes mrkneme na řadu Advantage, která je určená převážně pro suchou pleť, ale ocení ji i pleť zralá, která již potřebuje ochranu proti stárnutí. Tuto řada testovala mamča, která se okamžitě přihlásila, že by kosmetiku chtěla zkusit. Takže zatímco já si ponechala Classic Care, mamče jsem darovala tuhle s tím, že alespoň chci zkusit oční krém.

Denní krém
Díky aktivním látkám má krém pomáhat snižovat otoky, zpevňovat pleť a chránit ji proti škodlivým volným radikálům. Zároveň díky SPF15 chrání před UV zářením. Obsahuje zelený rooibos, což je pochopitelné, dále v něm najdete broskev, dámský bodlák, ženšen, jablko, ječmen, koňský kaštan, pšenici a vitamíny C a E.

Jak je řada Classic Care hutnější, tak tento krém je ještě větší hutňák, ale zároveň není vůbec těžký či mastný. Okamžitě se do pleti vsákne a není problém ihned nanést make-up. Je moc příjemný, pleť dobře vyživí a určitě na pohled i trochu zpevní.

Noční krém
Jedná se o tvarující noční krém, který se má rychle vstřebat a nemastit. Pomáhá pleť hydratovat, snižovat ztrátu pevnosti, otoky, jemné linky a vrásky. Redukuje také viditelné známky únavy. Též chrání před UV zářením a škodlivými vlivy prostředí.

Obsahuje v podstatě to samé, co předchozí denní krém. Navíc v něm ale ještě najdete jojobový olej, sóju a vitamín A a B5. Konzistenčně je téměř totožný jako denní krém, rozdíl v tomto případě není v podstatě žádný. Co se týče výsledků, tak je ale rozhodně výživnější. Hezky se vstřebává a úžasně pleť hydratuje. Ještě ráno cítíte ochranný film a naprosto hebkou pleť, ale zároveň není pleť mastná. Zkrátka jen výborně vyživená, vypnutější a na pohled taková svěžejší. Noční krém si mamča okamžitě zamilovala, již po prvním použití je pleť v lepším stavu.

Oční krém
Krém na oči snižuje výskyt jemných linek, černé kruhy pod očima a otoky. Je nemastný, oční okolí hydratuje a tvaruje. Mamča pomalu v padesáti ještě pořádně neví, co to takový krém na oči je. Já se bez něj ale už pár let neobejdu, bez něj mě trápí ony černé, já jím říkám pandí, kruhy pod očima. Takže krému jsem se ujala spíše já.

Obsahuje zelený rooibos, chlorelu, alantoin, mořský fenykl a pohanku. Je poměrně lehoučký, ale zároveň cítíte, že bude i přesto dost výživný. Překvapila mě jeho barvička, není bílý či nažloutlý jako zbylé krémy, ale spíše šedý, jako kdyby v něm byl jíl. Krém je opravdu nemastný, dobře se vsakuje, po nanesení o něm nevíte. Oční okolí je ale krásně hydratované, zjemněné a rozjasněné, žádné černé kruhy.

Krém na ruce a nehty
Posledním produktem je krém na ruce. Všechny produkty, i v předchozích článcích, jsem vychvalovala, protože opravdu stojí za to. Poslední recenze bude jako jediná bohužel negativní. Ruce má zanechávat sametově hladké a hydratované.

Krém obsahuje látky, které snižují známky stárnutí a chrání ruce před UV zářením. Najdete v něm zelený rooibos, dámský bodlák, keratin, ostropestřec mariánský, pšeničné klíčky, sóju a vitaminy A, C a E.

Krém má hutnou, našlehanou konzistenci. Dobře se roztírá a také vsakuje. Nezanechává žádný mastný film. Jenže po namazání máte pocit, že musíte mazat okamžitě znovu. Místo hydratace totiž krém strašně vysušuje. Žádné hladké ruce, naopak hrubé na dotek a s velkou potřebou výživy.

Moc děkuji Rooibos za poskytnutí produktů k recenzi.

Už jste se seznámily s kosmetikou Rooibos?
Co na produkty říkáte?

8 komentářů:

  1. produkty vyzerajú super, aj keď značku nepoznám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, ale ten oční krém bych ráda vyzkoušela. Snad se k němu někdy dostanu, vypadá fajn :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. o kosmetice Rooibos jsem už četla a líbí se mi. Já bych si vybrala nejspíš ten denní krém protože zbytek produktů abych byla upřímná tolik nepoužívám nebo je spotřebovávám velmi pomalu. Já miluji čaj rooibos, ten je fakt skvělí.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čaje v podstatě nepiju, ale asi budu muset zkusit :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...