Spotřebováno za říjen 2017

V říjnu jsem v moc velkou spotřebu nedoufala. Září totiž bylo extrémně bohaté a spotřebovala jsem snad vše, na co jsem sáhla. Byl to jeden z nejlepších měsíců. Proto jsem myslela, že v říjnu ani nemám pomalu co dopotřebovat. Ale opět se jedná o měsíc, kdy do koše letí spousta prázdných obalů, celkem čtrnáct, takže další z top měsíců.

I tentokrát mám velkou radost hlavně z vlasových produktů, které mi ubývají fakt pomalu. Z mých železných zásob pomalu nic nezbývá a vlasovku budu muset brzy doplnit. Též mě ale potěšily i jiné starší kousky a dokonce i dekorativka.

1. Astrid jemný gel na holení (Recenze) - Gel byl fakt výborný. Hodně hustý, dobře k pokožce přilnul a žiletka lépe klouzala. Navíc hezky voněl. Bylo ho hodně a stačilo použít menší množství, takže dlouho vydržel.
Koupila bych znovu: ANO

2. Fa deospray Fresh & Dry Green Tea (Recenze) - Spreje mi ubývají neskutečně pomalu, takže za každý spotřebovaný jsem strašně ráda. Tenhle krásně voněl, ochrana byla dobrá, ale v létě sprejům nevěřím.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Saloos Argan Revital balzám (Recenze) - Ze začátku jsem ho používala hlavně na oční okolí, poté i na suché paty, suchou pleť či na podrážděnou pokožku po holení. Je úžasný a lze ho používat fakt téměř na vše. Argan miluji, takže s balzámem jsem byla spokojená.
Koupila bych znovu: ANO

4. Boemi mýdlo limeta (Recenze) - První tuhé mýdlo, které vůbec nevysušovalo ruce. Navíc díky citronu, který v něm najdete, jakoby peelinguje, což bylo fakt super. Mýdlo jsem si strašně oblíbila a určitě bude recenze.
Koupila bych znovu: ANO

5. Dove bezoplachový kondicionér Intensive Repair (Recenze) - Výborný i místo klasického kondicionéru, pokud se Vám vlasy i během dne cuchají, můžete kdykoliv stříknout, nijak vlasy nezatíží a hezky voní. Vydržel neskutečně dlouho.
Koupila bych znovu: ANO

6. Alea šampon Daňados (Recenze) - Po šamponu byly vlasy krásně lesklé, objemné a na pohled pevnější. Dobře hydratoval, ale zároveň nemastil.
Koupila bych znovu: ANO

7. Alea kondicionér Daňados (Recenze) - Kondicionér ze stejné řady byl také fajn, ale abych vlasy rozčesala, musela jsem ho použít více. Nijak nezatěžoval.
Koupila bych znovu: ANO

8. Aubrey Organics Scalp Tonic (Recenze) - Konečně je pryč, nekonečný. Tonikum nedělalo naprosto nic, co více k tomu říct.
Koupila bych znovu: NE

9. Nivea zvláčňující pleťová maska Pure & Natural (Recenze) - Maska byla celkem mastná, ale ne tím nepříjemným způsobem. Hodně hutná a hezky pleť vyživila, příjemně voněla. Chystám recenzi společně ještě s další maskou od stejné značky.
Koupila bych znovu: ANO

10. Balea plátýnková maska Born To Be Lazy (Recenze) - Maska úchvatně voněla po žvýkačkách, dobře na pleti seděla, byla napuštěná tak akorát, ale bohužel jsem si žádných výsledků nevšimla.
Koupila bych znovu: NE

11. Clarins Beauty Flash Balm (Recenze) - Něco naprosto dokonalého. Ihned po nanesení vidíte rozdíl. Pleť je rozzářenější, vypnutější, no zkrátka mnohem hezčí. Balzám je navíc moc příjemný, hned bych brala větší balení.
Koupila bych znovu: ANO

12. Gabriella Salvete Pressed Powder (Recenze) - Na pudr bude recenze, tohle je starší balení, takže kdyby Vás zaujal, koukat po novém. Pudr dobře zmatní a je dost krycí, takže je třeba s ním pracovat opatrně a vybrat vhodný odstín. Ale nedělal dojem masky, pleť nevysušoval, nezalézal do vrásek.
Koupila bych znovu: ANO

13. Maybelline balzám na rty Baby Lips Pink Punch (Recenze) - Baby Lips mám hrozně ráda, ale zrovna tahle varianta mě neoslovila. Barva byla dost výrazná, barbínovsky růžová a vůně přeslazená. Dalším problémem je, že zalézá do vrásek a zvýrazní snad každou nedokonalost.
Koupila bych znovu: NE

14. Nice Cosmetics tužka na oči se třpytem (Recenze) - Ani už nespočítám, kolik jsem těhlech tužek spotřebovala. Je to moje stálice snad už třináct let, vyhovuje mi naprosto ve všem. Není sytě černá, takže není tak tvrdá, zvládá i celkem moje slzení a ještě jsem nenašla jinou tužku na spodní linku, která by ji dokázala nahradit.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká byla Vaše spotřeba?
Máte s něčím zkušenost?

14 komentářů:

  1. Zaujala mě ta plátýnková maska s lenochodem. Vůně musela být skvělá, ale škoda, že jsi na pleti nezaznamenala žádné výsledky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Ten gel od Astrid mám taky ráda. Teď používám pěnu a ta mi zas tak nesedí, ale gel je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěnu teď mám také a souhlasím, že gel mi vyhovuje více.

      Vymazat
  3. Měla jsem Baby lips a Baleáckou masku, ani jedno bych si znovu nekoupila. Spotřebovala jsi toho hodně, bude to chtít doplnit zásoby:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Gel od Astrid mi moc nevyhovuje, ale pěna je fajn :))

    OdpovědětVymazat
  5. U mě celkově Baby lipsy moc neprošly. Jinak vůni zeleného čaje v tom deodorantu Fa mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně fakt povedena, celkově zelený čaj mi voni :)

      Vymazat
  6. Lenochodí masku mám také doma, ale ještě se na ní nedostalo. Koupila jsem hlavně kvůli obalu.

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujal mne bezoplachový kondicionér. A z tvého seznamu nemám vyzkoušeno nic.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...