Brandnooz box - Listopad 2017

Krásný advent!
Dnes zapálíme první svíčku na věnci a to znamená, že Vánoce již opravdu klepou na dveře. Včerejší večer a dnešek trávím pečením, jelikož příští víkend jsem pryč a pak už moc času nezbývá, takže se snažím udělat alespoň to nejpracnější. Také pečete a pokud ano, kolik druhů děláte?

Listopadový Brandnooz box dorazil vlastně až v prosinci, prvního. Myslela jsem, že bude třeba tématicky zaměřený právě na ty Vánoce, což není, i když jednu věc využiji dneska do cukroví. S obsahem jsem spokojená, box je narvaný spoustou novinek a obsahuje dost zajímavých produktů. Tentokrát obsahuje jak praktické věci, tak i nějaké ty dobroty.

Magnesia Extra - 0,7l, 34,90Kč
Tahle Magnesia Extra oproti klasické Magnesii obsahuje dvojnásobek hořčíku, který zmírňuje únavu, podporuje soustředění a je vhodný proti křečím. Je silně mineralizovaná, ale zároveň s nízkým obsahem sodíku. Tu normální Magnesii nepiji, mám ráda řadu Red, ale na křeče trpím, takže když se objeví, je super.

Mlýnský pramen - 0,7l, 34,90Kč
Též silně mineralizovaná voda, která je bohatá na fluoridy a kyselinu křemičitou. Po 16 letech je obnoveno stáčení Mlýnského pramene, těch 16 let byly prameny dostupné pouze v lázeňském centru Karlových Varů. Nyní můžete Mlýnský pramen zakoupit v obchodech a lékárnách.

Ovocňák Jablko jahoda - 120g, 21,90Kč
Ovocňák je teď velmi in, na instagramu ho vídám celkem často a většina lidí si ho pochvaluje. Obsahuje 100% ovocné pyré od pěstovatelů z ČR či ze Slovenska. Je bez konzervantů, sladidel, chemie a zahušťovadel. Pokud i Vy jste si ho zamilovali, nebo chcete vyzkoušet, tak do 31.12. platí 10% sleva a doprava zdarma s kódem b84c5fd7.

Bohemia Solené - 77g, 22,90Kč
Bohemia jsou vyráběny od roku 1982 z těch nejlepších českých brambor. K jejich přípravě se používá pouze 100% slunečnicový olej. Brambůrky mám v boxu ráda a vždy je vítám, i když je fakt, že mám raději jiné, než jen solené, ale i tak fajn.

Bohemia Kotlíkové Jarní cibulka a smetana - 50g, 24,90Kč
Třeba taková příchuť. Rozdíl oproti klasickým je v době přípravy, která je 4x delší. Kotlíkové už jednou, možná i víckrát, v boxu byly a vůbec nejsou špatné a i když cibulku nemusím, tak je moc ráda ochutnám.

Hamé Ovocná náplň s kousky ovoce - 420g, 44,90Kč
Ani při vysokých teplotách během pečení se neroztéká. Má se lehce roztírat a obsahuje nízký obsah cukru. Ač obsahuje kousky ovoce, tak rovnou dnes použiji na linecké. Můžete sehnat ve verzi meruňka, nebo višeň.

Boneco Majolka - 220ml, 24,90Kč
Boneco se v boxu objevuje často, ale nemám ms tím problém, navíc majolka se u nás jí dost, takže spotřeba velká a vždy v boxu potěší. Je bez aromat, barviv, konzervantů a vyrobena z českého řepkového oleje.

ADY  Křen -- 170g, 30Kč
Dá se použít jako příloha k masům, nebo na přípravu křenové omáčky či rolek. Obsahuje vitamín C a je vhodný jako prevence před viry. Křen tedy nejím, na mě je moc pikantní, ale třeba najde doma nějaké uplatnění.

Bonavita Active Crispy Rusk - 180g, 23,90Kč
Celozrnný suchar obsahuje vysoké množství vlákniny a je obohacen o vitamíny a minerály. Podobné suchary si občas dám, takže ve skříni se neztratí, jako svačinka, proč ne.

Chipicao Bisucit Angry Birds - 50g, 15Kč
Sušenky s kakaovou náplní, navíc s dárkem. Sušenková úplně nejsem, ale sem tam si dám. Možná tyhle schovám na příští týden na výlet, ať máme co při cestě zobat. Chipicao jsme ještě neměli, tak alespoň vyzkoušíme něco nového.

Amylon Vanilkový puding pro děti - 40g, 11Kč
Nová řada pudingů pro děti s medvídkem. Pudingy jsou bez lepku a obohacené o vápník. Nechápu proč pro děti, mně medvídek udělal také radost :D

Chocoland Jsem Madam - 100g, 15Kč
Chocoland má moc dobré tyčinky a tahle je s kokosem a rumovou příchutí, zalitá v bílé čokoládě, mňam. Pokud Vás také tyčinky zaujaly, můžete na chocoland.cz si o ně zasoutěžit.

Jak Vás box zaujal?
Využili by jste vše?

11 komentářů:

  1. Taky ho mám doma :-) Chipsy s jarní cibulkou už nejsou a Mattonka taky ne. Mně se obsah líbí, mám v něm navíc špaldovou mouku za body.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi měla kliku, já chtěla mouku a dostala jsem bonbóny Ricola, které moc nemusím.

      Vymazat
    2. Tak zrovna mouka by se také ještě hodila. Já ty akce nějak nestiham.

      Vymazat
  2. Jsem taky s boxem spokojená :-) Všechno využiju nebo jsem už využila :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Přijde mi celkem využitelný :) Super.

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych byla taky spokojená. Obsah se mi líbí a určitě bych si pochutnala na brambůrkách :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Já tentokrát naopak moc nadšená nebyla - taky jsem myslela, že box bude jako loni směřován k Vánocům a to tedy nebyl. Celkově mi přišel nenápaditý a navíc jsem produkt, který mi přišel nejzajímavější, měla prasklý a částečně vyteklý do krabice. Zrovna jsem dopsala recenzi ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí, ale tak ne každému se může vždy trefit do vkusu.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...