Fennel - Tělový jogurt Kokosový krémový dort

Krásný začátek nového týdne!
Za necelý týden tu jsou Vánoce, neuvěřitelné. Včera jsem dopekla poslední cukroví, konečně jsme ozdobili stromeček, který sice už nějaký ten týden máme koupený, ale čas ozdobit ho nebyl a dárky, no pár jich mám ještě kdesi na cestě, tak se fakt modlím, aby stihly přijít. Jak jste na tom Vy?

Dnes si dáme klasickou recenzi. Jsem s nimi hrozně pozadu, spoustu produktů již mám spotřebováno a článek nikde. Většinou než článek sepíši, tak si obaly nechávám, takže šílený bordel a opravdu chci dohnat všechny resty. I když do konce týdne se tu ještě další recenze objeví, budou všechny vánočně laděné.

Značka Fennel u nás není až tak profláklá, což je docela škoda, protože tělová mazadla nejsou vůbec špatná. V minulosti jsem měla másla a nemůžu si stěžovat. Dlouho jsem ale chtěla vyzkoušet jogurty, které jsou v nabídce v naprosto lákavých vůních jako jsou čokoládové sušenky či jahodová zmrzlina.

Jogurt má hydratovat do hloubky, zachovávat přirozenou vlhkost pokožky, obnovovat její pružnost a zanechávat ji hedvábně hladkou. Je vhodný pro všechny typy pokožky a nemá zanechávat mastný film.

Ač je vůně ideální hlavně na léto, konzistencí naopak spadá spíše do zimy. Jogurt je hodně hutný, sice ne tak jako máslo, ale hutný je, nebo spíše našlehaný. Znáte selské jogurty Holandia? Tak přesně ty mi Fennel připomíná.

Dobře se roztírá, vůbec tedy nelepí, ale počítejte s tím, že se pomaleji vstřebává. Hydratace je skvělá, na pokožce je jogurt velmi příjemný a pokožka po něm nádherně hebká a vyživená.

Co se týče vůně, ta je doslova k sežrání. Bože, to je tak dokonalá vůně, že ještě než jsem začala jogurt používat, každou chvíli jsem k němu chodila čichat. Božská vůně kokosu se špetkou krému, slast. Tady je mi velmi líto, že Vám ji nemůžu přenést přes monitor. Na pokožce je intenzivně cítit i po nějaké době po namazání.

Znáte Fennel?
Jak Vás jogurt zaujal?

4 komentáře:

  1. Fennel vůbec neznám, ale ta vůně, ta musí být .

    OdpovědětVymazat
  2. Vůně musí být pěkná, ale moc mě tato značka nezaujala.

    OdpovědětVymazat
  3. O telovom jogurte som ešte nikdy nepočula :O ale chcela by som ho vyskúšať, hlavne aj kvôli tej vôni :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Fennel vůbec neznám, ale vůně musí být dokonalá.

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...