Nákupy a novinky za listopad 2017

Krásný den,
poslední dny jsou tak šíleně nabité, že nic nestíhám a platí to i o článcích. To je hlavně způsobeno vánočním pečením, na které kromě víkendu nemám vůbec čas a jelikož tenhle víkend budu pryč, snažila jsem se to dohnat teď, ale moc to nevyšlo.

Jak jsem už psala minulý měsíc, poslední dobou jsou ty novinky dost bohaté, ještě že se mi daří i ta spotřeba a alespoň to trochu vyvažuje. O víkendu jedeme do Vídně a do Primarku na nákupy, kde kromě dárků pro ostatní hodlám nakoupit i sobě :D Potřebovala bych ale nakoupit hlavně zimní věci, jako jsou boty, kabátek, svetry, což v Primarku nehrozí :D

Kosmetika
V listopadu jsem dostala spoustu balíčků od firem, něco přišlo klasicky k testování a dorazil dokonce už i vánoční balíček. Také jsem měla štěstí rovnou na dvě výhry, což mě strašně potěšilo. Nebudu to zbytečně prodlužovat a jdeme se podívat konkrétně.

Na začátku měsíce jsem se zúčastnila krásné blogerské akce, kde hlavním tématem byla značka Tesori d`Oriente. Domu jsem si odnesla taštičku s novou řadu Ayurveda, na kterou určitě bude recenze. V taštičce navíc ještě byl čaj od značky Pukka. Čaje tedy nemusím, ale je naprosto rozkošný a líbí se mi, jak super ladí.

Balíčky mě zásoboval e-shop kupkosmetiku.cz. V prvním se ukrývala maska v rukavicích od Lirene. Druhý už byl krásně vánoční. Našla jsem v něm zimní limitku solí do koupele značky Tetesept. Strašně mě mrzí, že ještě ani na jeden produkt nebyl čas, ale určitě se najde, nemůžu se dočkat.

U Stáni jsem vyhrála balíček s Niveou, který mě fakt potěšil. Vidíte to třpytivé Labello? Moje vnitřní straka je nadšená :D K Nivee byl navíc ještě lak Kiko, sice laky moc nevyužiji, ale tenhle je naprosto božský. Na fotce tolik nevynikne, ale ta barvička je překrásná a moc se těším na jaro.

A další výhra, tentokrát na instagramu u @cosmetics_beauty_alla. O Bebutter teď dost čtu na jiných blozích a samé pochvalné recenze, tak jsem ráda, že i já můžu něco vyzkoušet, konkrétně tělové máslo s vůní citronu.

Od Astridu dorazila obří vánoční krabice, ve které se ukrývaly rovnou dvě dárkové kazety. Jednu dostala mamča a ta druhá byla pro mě. O dárkových kazetách Astrid bude určitě ještě článek pro inspiraci. V té mojí se ukrývá pleťový krém a micelárka. Balíček mě strašně moc potěšil.

Ostatní
V Primarku jsem měla vyhlédnutý tenhle boží hrníček se Zvonilkou, ale jelikož jsem nechtěla riskovat, že při mojí návštěvě už nebude, tak byla zaúkolovaná kamarádka. Mám z něj šílenou radost, je nádherný a tento typ mám ještě s Bambim.

V F&F byla na Black Friday sleva i na boty a protože nemám žádné, ve kterých vydržím chodit, tak jsem si vzala tyhle černé, teplejší, které využiji rovnou o víkendu ve Vídni. Boty z F&F mi vždy sedly, nebolí z nich nohy, takže nebylo moc o čem přemýšlet.

Nejhezčí mikina? Jednoznačně tahle, opět F&F, které nezklamalo ani letos. Mikina je z dětského oddělení a rozhodně jsem ji tam nechat nemohla. Jsem z ní nadšená jak malé dítě a asi ji vůbec nebudu sundavat :D Překvapily mě ale velikosti,v dětském nakupuji běžně, ale velikost 158 či 164 a mikča mi je 152 dokonce ještě i volnější.

Kupovaly jste vánoční oblečení?
A co kosmetiku?

13 komentářů:

  1. Nejvíc se mi líbí ten hrníček z Primarku, já tam byla před pár dny a nakupovala jsem dárky taky hlavně pro sebe:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Teda to je nadílka kosmetiky! Mě se moc líbí botičky :).

    OdpovědětVymazat
  3. Hodně mě zaujalo to tělové mléko s vůni citronu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Jeeee, ten hrníček a mikina je nejroztomilejší. Musím se do FF jít podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Mikina je opravdu nádherná. :)))) Balíček od Astrid mě také velmi potěšil. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne nákupy. Ja som kupovala aj kozmetiku aj oblečenie, ale nie Vianočné :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem byla nadšená z toho čaje, který jsme dostaly na akci Tesori, čaje totiž miluji :) Jinak Astrid balíček bylo super překvapení :)

    Soutěž o 3 poukazy do eshopu Blueberry Hill

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...